Billiga flyg London

Flyg billigt till mångmiljonstaden London. London har allt: shopping, historia, kultur, nöje och mat från hela världen. Det gör staden till en av världens mest besökta städer. De populäraste sevärdheterna är Big Ben, Westminister Abbey, Madame Tussauds och London Eye. London är mycket gåvänlig stad, men man måste passa på att åka de röda dubbeldäckarna som är en symbol för London.

När du söker efter billiga resor till London på Travellink söker vi efter flygbiljetter bland över 400 flygbolag. På så sätt hittar du din drömresa billigt. I London finns det fem olika flygplatser och det finns goda förbindelser från flygplatserna till stadskärnan. Ha en trevlig resa! För mer inspiration om resmålet hittar du allt du vill veta om resor till London här

Flyg London Flyg + hotell London
Populära resor
Frånpris tur/retur per person för angiven period (flyg)
Flygresor
Ryanair
Ryanair, direktflyg
Oslo (Torp) - London (Stansted)
31/5-4/6

London sevärdheter och attraktioner

London är en av världens mest globala städer och alla som flyger hit har någonting att se fram emot. Londons plats som center i världen aspeglas i den kulinariska scenen, kulturen, de häpnadsväckande monumenten och de historiska områdena. London har tusentals olika ansikten från tiden som antik romersk stad till det supermoderna finanscentrum det är idag. Vad vill du upptäcka? Här hittar du både billiga flyg till London och mer inspiration inför din resa.

Vad göra i London?

Oavsett preferenser och intressen kan London erbjuda ett äventyr. En bra startpunkt är några av de här sevärdheterna och attraktioner: Åk upp med London Eye och se den spektakulära utsikten över staden

  • Se Big Ben på nära håll
  • Gå över Themsen och utforska Londons innerstad
  • Utforska den moderna konsten på galleriet Tate Modern
  • Se den magnifika Sankt Paulskatedralen
  • Shoppa i Westfield, Harrods eller Camden Markets
  • Lev Londons nattliv i Soho och Chinatown

Londons flygplatser

London är en stor hubb för internationella flyg och det är enkelt att hitta flygresor till och från London. Staden har fem internationella flygplatser: Heathrow, Gatwick, Stansted, Luton och London City Airport. De flesta billiga flyg till London går till Gatwick, Stansted och Luton eftersom de flygplatserna opereras av lågprisbolagen.

Tips från Travellink

"Älskar Covent Garden. Här kan man lätt spendera en hel dag med att titta på alla de fantastiska framträderna från gatuunderhållare."
- Ricardo, marknad

"Äta prisvärt men gott i Soho? Bill´s på Brewer Street 36-44 är nåt rätt ovanligt i Soho, en snitsig krog med snygg miljö, kul personal och riktigt bra priser. Stället startades i den lilla staden Lewes nära Brighton som grönsaksbutik, men utvecklades snabbt till populär restaurang med mycket grönt på matsedeln. Nu finns en här i London också. Vegetariskt och kött/fisk på menyn. Jättegoda burgare. "
- Nils, pricing

"Mitt bästa Londontips är att besöka matmarknaden Borough Market som har öppet torsdag - lördag. Missa inte de grillade ostmackorna!"
- Anna, marknad

"Besök Oysterbar i matvaruavdelningen på bottenplan i Selfridges varuhus. Passa också på att besöka The Globe theatre på guidad tur - spännande!"
- Eva, kundservice

Veckans temperatur, London