Travellink finns nu i följande länder:

Flyg Östersund-London

Sista minuten-flyg från Östersund till London

Boka nu innan det är för sent

Östersund London
ons, 15 maj OSD - LHR
sön, 19 maj LHR - OSD
3172kr
Pris per resenär
Östersund London
tis, 04 juni OSD - LHR
1008kr
Pris per resenär
Östersund London
mån, 06 maj OSD - LHR
tis, 07 maj LHR - OSD
2365kr
Pris per resenär
Östersund London
tis, 30 apr. OSD - LHR
lör, 04 maj LHR - OSD
4367kr
Pris per resenär
Östersund London
fre, 10 maj OSD - LHR
sön, 12 maj LHR - OSD
5259kr
Pris per resenär

Ruttinformation

Avstånd: 1563 kms
Flygplatser Östersund
Froesoen (OSD) Avstånd från centrum: 8 kms
Flygplatser London
Heathrow (LHR) Avstånd från centrum: 23 kms
Gatwick (LGW) Avstånd från centrum: 40 kms
Stansted (STN) Avstånd från centrum: 49 kms
London City (LCY) Avstånd från centrum: 12 kms
Luton International (LTN) Avstånd från centrum: 43 kms
Biggin Hill (BQH) Avstånd från centrum: 49 kms

Till och från flygplatserna

Flyg från Östersund

Östersund är kanske mest känd för sin närhet till Åre och lockar därför många skidfantaster. Många besökare tar tåget till Östersund, men när du ska bege dig längre ut i världen är flyg ett bättre alternativ. De flesta flyg som avgår härifrån är inrikesflyg till Stockholm eller Göteborg och när du flyger från Östersund till London mellanlandar du ofta på Arlanda. Under skidsäsongen erbjuder dock easyJet ett direktflyg mellan Östersund och London. Trots sin blygsamma storlek erbjuder flygplatsen en hög servicenivå med gratis WiFi och en trevlig bistro där du kan passa på att ta en matbit i väntan på avresa.

Till Östersund flygplats

Åre Östersund flygplats ligger på Frösön strax utanför Östersund och att köra sträckan med bil tar ungefär 10 minuter. Kommer du däremot från Åre är det ungefär en timmes bilresa på motorväg E14. Det finns även en flygbuss som rullar från Östersund centrum till flygplasten och som anpassas efter flygavgångar till Stockholm. Restiden med buss är mellan 10 och 15 minuter och kostar ungefär 100 kronor. Under skidsäsongen finns det även flygbussar med avresa från Åre. Därtill kan du välja att boka en flygtaxi som hämtar upp flera passagerare på vägen och vars avgång anpassas efter ditt flyg.

Till London

London är den perfekta destinationen för såväl en weekendresa som för en längre vistelse. Staden, som är rik på historia och sevärdheter, erbjuder många upplevelser oavsett om du är ute efter kultur, mat eller shopping. Om detta är ditt första besök till London kan en tur med en hop-on-hop-off buss genom Londons innerstad vara en bra start. Är du ute efter att shoppa, eller åtminstone kika på det senaste från modehusen, finns det få destinationer som toppar varuhusen Harrods, Harvey Nichols och Selfridges. För modern och traditionell konst samt brittisk historia rekommenderas Tate Modern, National Gallery och British Museum.

Till centrum

När du reser från Östersund till London med flyg landar du på en av Londons sex flygplaster. Den största är Heathrow och härifrån kan du kliva ombord på snabbtåget Heathrow Express som har flera avgångar i timmen och som smidigt tar dig in till centrum. Du kan också ta tunnelbanan från Heathrow in till city och detta utgör ett bra och prisvärt alternativ så länge du inte har tungt bagage. Från Stansted kan du välja mellan tåg och buss, tåget utgör det snabbare alternativet men kostar även därefter. Från Gatwick, Luton, City och Southend flygplats har du ofta samma avvägning mellan tid och pengar. Besök respektive flygplats hemsida för detaljerad reseinformation.