Behöver du hjälp?

Ring för bra erbjudanden: 0851 992 348

Flyg Stockholm-Hamburg

Varför boka hos Travellink?
 • Billiga flygresor med över 660 flygbolag
 • Jämför de billigaste erbjudandena
 • Flyg till Hamburg från 1060kr
Ruttinformation
Få praktisk information om Stockholm och Hamburg inför din resa.
Jämförelse av levnadskostnader
Växlingskurs
1.00 SEK = 0.1 EUR
svensk krona euro
1 EUR = 10.78 SEK
Senast kontrollerad 18 september 2019
Tåg
Lokal, enkel biljett
14%

Tågen i Hamburg är 14 % billigare än i Stockholm.

Stockholm
40kr
Hamburg
34,21kr
Måltid
Restaurang i mellanklassen
7%

I genomsnitt är en måltid 7 % dyrare i Hamburg än i Stockholm.

Stockholm
120kr
Hamburg
128,29kr
Taxi
Standardpriser dagtid från
17%

En taxiresa i Hamburg är 17 % billigare än i Stockholm.

Stockholm
45kr
Hamburg
37,42kr
Kaffe
Vanlig cappuccino
21%

En kopp kaffe i Hamburg är 21 % billigare än i Stockholm.

Stockholm
36,97kr
Hamburg
29,36kr
( Flygplatser Stockholm
 • ? Arlanda (ARN)
  Avstånd från centrum: 37 kms
 • ? Skavsta (NYO)
  Avstånd från centrum: 90 kms
 • ? Bromma (BMA)
  Avstånd från centrum: 7 kms
 • ? Västerås (VST)
  Avstånd från centrum: 86 kms
) Flygplatser Hamburg
 • ? Lübeck (LBC)
  Avstånd från centrum: 55 kms
 • ? Airport Helmut Schmidt (HAM)
  Avstånd från centrum: 9 kms
L Avstånd: 811 kms

Till och från flygplatserna

Flyg från Stockholm

I Stockholm hittar du en vacker skärgård samt trendiga restauranger, stimmiga barer och ett livligt nattliv. För dig som gillar föregående, om än i ett annat utförande, är en flygresa från Stockholm till Hamburg ett hett tips. Det är enkelt att flyga från Stockholm då staden har två moderna flygplatser, Arlanda och Bromma. För utrikesflyg är det i de flesta fall Arlanda som avresan går från, eftersom att Bromma främst trafikeras av inrikesflyg. När det gäller direktflyg mellan Stockholm och Hamburg kan du resa med Eurowings och SAS. Det går även att resa med Lufthansa, KLM och LOT som erbjuder bra förbindelser med korta mellanlandningar.

Till Stockholm flygplats

Arlanda ligger ungefär 40 kilometer norr om Stockholm och från innerstaden erbjuds flera smidiga transportalternativ till Sveriges största flygplats och ditt Stockholm Hamburg flyg. Det snabbaste sättet att förflytta dig från centrala Stockholm till Arlanda är med Arlanda Express. Tåget avgår från T-centralen flera gånger i timmen och du är framme på knappt 20 minuter. Det går även flygbussar från Cityterminalen och Liljeholmen till Arlanda och Bromma flygplats. Bussfärden till Arlanda tar ungefär 45 minuter medan resan till Bromma tar 20 minuter. Om du väljer att köra till Arlanda bör du räkna med en restid på runt 40 minuter. Väl framme finns det flera parkeringsmöjligheter och transferbussar som tar dig från parkeringen till din terminal.

Till Hamburg

Tysklands näst största stad, Hamburg, erbjuder en mycket unik stämning och atmosfär. Om du gillar krog- och nattliv är detta en stad som inte lämnar dig besviken. S:t Pauli distriktet är känt för sina trendiga nattklubbar där festen fortsätter sent in på småtimmarna. Hamburg erbjuder dock mycket mer än enbart kvällsnöje, här hittar du även bra shopping och många kulturupplevelser. För shopping rekommenderas ett besök till promenadstråket Jungfernstieg som kantas av modebutiker och juvelerare. För kultur är det till Tysklands största konstmuseum, Kunsthalle Art Museum, du ska bege dig. När vädret tillåter är det en god idé att slå sig ned vid någon av uteserveringarna belägna vid den konstgjorda Alstersjön.

Till centrum

När ditt Stockholm Hamburg flyg landat har du ett antal färdmedel att välja mellan för att ta dig in till centrum. Bland annat kan du kliva ombord på pendeltåget S-bahn vars station är belägen precis utanför ankomsthallen. Med pendeltåget, som avgår var 10:e minut, är du framme vid centralstationen inom ungefär 25 minuter. Biljetter köper du vid informationsdisken i ankomsthallen och ett tips är att köpa ett resekort för hela din vistelse i Hamburg. På så vis sparar du både tid och pengar. Du hittar även taxibilar utanför terminalen och de flesta erbjuder fast pris på resan in till centrum. Du kan betala med kontant såväl som med kort och färden tar ungefär 20 minuter.

Andra spännande rutter