Travellink finns nu i följande länder:

Flyg Stockholm-Hamburg

Sista minuten-flyg från Stockholm till Hamburg

Boka nu innan det är för sent

Stockholm Hamburg
mån, 03 juni ARN - HAM
ons, 05 juni HAM - ARN
1390kr
Pris per resenär
Stockholm Hamburg
mån, 01 juli ARN - HAM
507kr
Pris per resenär
Stockholm Hamburg
tis, 18 juni ARN - HAM
tors, 20 juni HAM - ARN
1619kr
Pris per resenär
Stockholm Hamburg
ons, 29 maj ARN - HAM
fre, 31 maj HAM - ARN
1846kr
Pris per resenär
Stockholm Hamburg
fre, 07 juni ARN - HAM
sön, 09 juni HAM - ARN
2381kr
Pris per resenär
Stockholm Hamburg
ons, 12 juni ARN - HAM
sön, 16 juni HAM - ARN
2007kr
Pris per resenär

Ruttinformation

Jämförelse av levnadskostnader

Tåg Lokal, enkel biljett
10% Tågen i Hamburg är 10 % billigare än i Stockholm.
Stockholm 42kr
Hamburg 39,4kr
Måltid Restaurang i mellanklassen
17% I genomsnitt är en måltid 17 % dyrare i Hamburg än i Stockholm.
Stockholm 150kr
Hamburg 175,11kr
Växlingskurs
1 SEK = 0.09 EUR
1 EUR = 11.75 SEK
Senast kontrollerad 24 maj 2024
Avstånd: 811 kms
Flygplatser Stockholm
Arlanda (ARN) Avstånd från centrum: 37 kms
Bromma (BMA) Avstånd från centrum: 7 kms
Skavsta (NYO) Avstånd från centrum: 90 kms
Västerås (VST) Avstånd från centrum: 86 kms
Flygplatser Hamburg
Lübeck (LBC) Avstånd från centrum: 55 kms
Airport Helmut Schmidt (HAM) Avstånd från centrum: 9 kms

Till och från flygplatserna

Flyg från Stockholm

I Stockholm hittar du en vacker skärgård samt trendiga restauranger, stimmiga barer och ett livligt nattliv. För dig som gillar föregående, om än i ett annat utförande, är en flygresa från Stockholm till Hamburg ett hett tips. Det är enkelt att flyga från Stockholm då staden har två moderna flygplatser, Arlanda och Bromma. För utrikesflyg är det i de flesta fall Arlanda som avresan går från, eftersom att Bromma främst trafikeras av inrikesflyg. När det gäller direktflyg mellan Stockholm och Hamburg kan du resa med Eurowings och SAS. Det går även att resa med Lufthansa, KLM och LOT som erbjuder bra förbindelser med korta mellanlandningar.

Till Stockholm flygplats

Arlanda ligger ungefär 40 kilometer norr om Stockholm och från innerstaden erbjuds flera smidiga transportalternativ till Sveriges största flygplats och ditt Stockholm Hamburg flyg. Det snabbaste sättet att förflytta dig från centrala Stockholm till Arlanda är med Arlanda Express. Tåget avgår från T-centralen flera gånger i timmen och du är framme på knappt 20 minuter. Det går även flygbussar från Cityterminalen och Liljeholmen till Arlanda och Bromma flygplats. Bussfärden till Arlanda tar ungefär 45 minuter medan resan till Bromma tar 20 minuter. Om du väljer att köra till Arlanda bör du räkna med en restid på runt 40 minuter. Väl framme finns det flera parkeringsmöjligheter och transferbussar som tar dig från parkeringen till din terminal.

Till Hamburg

Tysklands näst största stad, Hamburg, erbjuder en mycket unik stämning och atmosfär. Om du gillar krog- och nattliv är detta en stad som inte lämnar dig besviken. S:t Pauli distriktet är känt för sina trendiga nattklubbar där festen fortsätter sent in på småtimmarna. Hamburg erbjuder dock mycket mer än enbart kvällsnöje, här hittar du även bra shopping och många kulturupplevelser. För shopping rekommenderas ett besök till promenadstråket Jungfernstieg som kantas av modebutiker och juvelerare. För kultur är det till Tysklands största konstmuseum, Kunsthalle Art Museum, du ska bege dig. När vädret tillåter är det en god idé att slå sig ned vid någon av uteserveringarna belägna vid den konstgjorda Alstersjön.

Till centrum

När ditt Stockholm Hamburg flyg landat har du ett antal färdmedel att välja mellan för att ta dig in till centrum. Bland annat kan du kliva ombord på pendeltåget S-bahn vars station är belägen precis utanför ankomsthallen. Med pendeltåget, som avgår var 10:e minut, är du framme vid centralstationen inom ungefär 25 minuter. Biljetter köper du vid informationsdisken i ankomsthallen och ett tips är att köpa ett resekort för hela din vistelse i Hamburg. På så vis sparar du både tid och pengar. Du hittar även taxibilar utanför terminalen och de flesta erbjuder fast pris på resan in till centrum. Du kan betala med kontant såväl som med kort och färden tar ungefär 20 minuter.