Travellink finns nu i följande länder:

Flyg Luleå-Göteborg

Varför boka hos Travellink?
 • Billiga flygresor med över 660 flygbolag
 • Jämför de billigaste erbjudandena
 • Flygresor till Göteborg till bästa pris

Sista minuten-flyg till Göteborg

Luleå Göteborg
on, 27 sep LLA - GOT
to, 28 sep GOT - LLA
2387kr
Luleå Göteborg
to, 05 okt LLA - GOT
559kr
Luleå Göteborg
to, 19 okt LLA - GOT
to, 19 okt GOT - LLA
1209kr
Luleå Göteborg
to, 05 okt LLA - GOT
to, 05 okt GOT - LLA
1215kr
Luleå Göteborg
fr, 06 okt LLA - GOT
sö, 08 okt GOT - LLA
1636kr
Luleå Göteborg
lö, 14 okt LLA - GOT
sö, 15 okt GOT - LLA
1576kr
Ruttinformation
Få praktisk information om Luleå och Göteborg inför din resa.
Flygplatser Luleå
 • ( Kallax (LLA)
  Avstånd från centrum: 4 kms
Flygplatser Göteborg
 • ( Landvetter (GOT)
  Avstånd från centrum: 18 kms
 • ( Säve (GSE)
  Avstånd från centrum: 6 kms
K Avstånd: 1022 kms

Till och från flygplatserna

Flyg från Luleå

Luleå kallas ibland för stålstaden då den är centrum för den svenska metallindustrin och i synnerhet stålindustrin. När du reser härifrån, oavsett om det är för nöje eller jobb, är det enkelt att flyga mellan Luleå och Göteborg med direktflyg eller med mellanlandning i Stockholm. SAS, Norwegian och Nextjet är de tre flygbolag som erbjuder reguljärtrafik till Göteborg. Flygplatsen i Luleå är Sveriges femte största med över en miljon passagerare varje år. Här finns enbart en terminal med fem gater vilket gör att flygplatsen är extremt lättnavigerad. Väl på plats njuter du av en modern flygplats som bjuder på gratis WiFi, en restaurang, taxfreebutik och en VIP lounge.

Till Luleå flygplats

Luleå flygplats ligger endast sju kilometer utanför centrum så resan dit med bil, taxi eller buss är en snabb sådan. Reser du med egen bil från innerstaden är det bara att följa skyltarna. Väl framme finns det goda parkeringsmöjligheter, både lång- och korttidsparkering, i nära anslutning till terminalen. Förboka gärna din parkeringsplats så är du säker på att få bästa möjliga. Det går även att resa kollektivt med buss från city till flygplatsen; LLT linje 4 åker från centralstationen genom staden och till flygplatsen. Oavsett hur du väljer att ta dig till ditt Luleå Göteborg flyg är den första etappen från innerstaden till flygplatsen en smidig sådan.

Till Göteborg

Göteborg är Sveriges näst största stad och har på senare år omvandlats från att ha varit en industristad till att numera utgöra en av Sveriges främsta turistmagneter. Trots förändringar har staden lyckats bibehålla mycket av sin tidlösa charm och avslappnade atmosfär, och detta i kombination med kulturella och gastronomiska upplevelser i världsklass. Här finns flera Michelinkrogar och på flera av dessa står fisk och skaldjur i centrum. Innanför stadens vallgravar hittar du trendig shopping och många trevliga fik. För att få en god överblick och upptäcka denna maritima stad från vattnet rekommenderas en tur på en så kallad paddanbåt.

Till centrum

När ditt flyg från Luleå till Göteborg landat på Landvetter flygplats, belägen ungefär 25 kilometer utanför innerstaden, är det enkelt att ta sig vidare in till city. Det finns bara en terminal så du hittar enkelt till både flygbussen och taxibilarna. Bussbiljett köper du antingen online eller i biljettautomaten som du hittar vid busshållplatsen. Notera att det inte erbjuds biljettförsäljning ombord på bussen. Bussarna avgår ungefär varje kvart och stannar på ett par hållplatser runt om i staden innan den kommer fram till centralstationen. Den totala restiden landar på ungefär en halvtimme. En taxiresa in till centrum kostar omkring 400 kronor med fast pris.

Andra spännande rutter