Flyg Göteborg-Luleå

Varför boka hos Travellink?
 • Billiga flygresor med över 660 flygbolag
 • Jämför de billigaste erbjudandena
 • Flyg till Luleå från 2015kr

Sista minuten till Luleå

De bästa flygerbjudandena från alla Göteborg flygplatser.

Utresa må, 13 jul Hemresa må, 13 jul
GOT Göteborg
LLA Luleå
tur & retur från 2 015kr
Utresa on, 22 jul Hemresa må, 27 jul
GOT Göteborg
LLA Luleå
tur & retur från 2 021kr
Ruttinformation
Få praktisk information om Göteborg och Luleå inför din resa.
Flygplatser Göteborg
 • ( Landvetter (GOT)
  Avstånd från centrum: 18 kms
 • ( Säve (GSE)
  Avstånd från centrum: 6 kms
Flygplatser Luleå
 • ( Kallax (LLA)
  Avstånd från centrum: 4 kms
K Avstånd: 1022 kms

Till och från flygplatserna

Flyg från Göteborg

Göteborg har på senare år blivit en turistdestination för både svenska och internationella resenärer. Med ett så resglatt folk som svenskar ändå är, samt turister på besök, är det viktigt med en bra och modern flygplats; därför har Landvetter nyligen upprustats för att kunna hantera de över 5 miljoner resenärer som årligen passerar flygplatsen. Både inrikesflyg från Göteborg till Luleå samt utrikesflyg avgår från samma terminal vilket gör din reseupplevelse enkel och smidig. Medan du väntar på ditt flyg kan du passa på att utföra lite shopping eller ta en fika på ett av flera kaféer som du hittar precis intill din gate.

Till Göteborg flygplats

Göteborg är en storstad med bra transportmedel vilket gör det enkelt för dig att ta dig till flygplatsen. Landvetter ligger ungefär 25 kilometer utanför centrum och tar du bilen kan du oftast räkna med en restid på 20 minuter. Lägg bara till lite extra tid för att hitta en parkeringsplats – det finns 8 000 att välja mellan. Flygbussen är ett annat bra alternativ, både för plånbok och miljö. Du slipper dessutom köra din egen bil och kommer direkt till terminalen. Flygbussen avgår från centralstationen flera gånger i timmen och stannar på några hållplatser inne i stan innan den sedan fortsätter mot Landvetter. Restiden med flygbussen är ungefär 30 minuter.

Till Luleå

Luleå kanske inte är den första destinationen man tänker på när det väl är dags för semester, men gillar du friluftsliv är detta en utmärkt resmål. Ofta glömmer vi bort allt det vackra vi har i vår egen bakgård men visst är det roligt att upptäcka sitt eget land för omväxlings skull. Kom ifrån vinterslasket med ett flyg från Göteborg till Luleås vita pulversnö och snöra på dig dina skridskor. På vintern läggs det nämligen en 10 kilometer lång isbana från Norra Hamn till Södra Hamn och vidare ut till Gråsjälören. Eller varför inte ge dig ut på en hundspannstur? På sommaren rekommenderas både vandring och kajakpaddling på havet.

Till centrum

Sträckan Göteborg Luleå med flyg tar lite över 90 minuter – alltså lika lång tid som det tar dig att komma ut i Centraleuropa. Väl framme är det ingen längre sträcka att förflytta sig in till stadskärnan då flygplatsen är belägen knappt 7 kilometer utanför innerstaden. För den äventyrliga, och utan allt för mycket packning, kanske detta kan vara en trevlig promenadsträcka. För resten av oss finns det bussar som avgår direkt utanför terminalen. Linje 4 och 104 går från flygplatsen in till city och du kan köpa ditt busskort på Mat & Fika på flygplatsen när du landat. Har du bråttom att komma fram till din slutdestination hittar du taxibilar utanför terminalen.

Andra spännande rutter