Denmark (DKK)
Norway (NOK)

Boka flyg hos Flexflight med Travellink

Varför boka hos Travellink?
Billiga flygresor med 450+ flygbolag
Vi kombinerar och jämför för att ge dig lägre biljettpriser
Vi har allt du behöver för din resa

Flexflight

Om Flexflight

FlexFlight är ett danskt flygbolag med sin bas på Köpenhamns flygplats i Roskilde. Flygbolaget bedriver både reguljärflyg och charterflygningar och hyr ut sina plan till olika företag. Flygbolaget har ett plan tillgängligt för reguljärflyg och under sommarhalvåret erbjuds flygningar mellan Köpenhamn och Malmö. Tillsammans med sina flygbolagspartners trafikerar FlexFlight flyg destinationer världen över. Bland annat går flygningar till Augsburg i Tyskland och Salzburg i Österrike.

FlexFlight är inte med i någon av de stora flygbolagsallianserna men samarbetar med andra flygbolag som hyr in deras plan för sina linjer. Bland annat finns ett samarbete med WOW air, JonAir, FlyAllways, Bergen Air och Danish Air Transport. Boka billiga flyg med FlexFlight hos Travellink för smidiga resor mellan Malmö och Köpenhamn under sommarhalvåret.

Online-incheckning

Huruvida du kan checka in via nätet eller inte varierar beroende på vad FlexFlights partnerflyg för den specifika resan erbjuder. Du kan inte checka in direkt via flygbolaget utan måste leta upp det flygbolag som bolaget samarbetar med för din resa. För information om samarbetspartners kikar du på ditt flightnummer på din flygbiljett. De första bokstäverna i numret motsvarar ett specifikt flygbolag, och på FlexFlights hemsida kan du hitta en lista över motsvarande bolag. Besök hemsidan för aktuellt flygbolag för att se om du har möjlighet att checka in via nätet.

Om du lyckats checka in via nätet behöver du endast ha med dig boardingkort och pass för att visa upp i säkerhetskontrollen på flygplatsen.

Regler för handbagage

Flygbolaget har heller inte några egna regler vad gäller handbagage, utan även dessa varierar beroende på FlexFlights samarbetspartner. Vanligtvis tillåts alla passagerare ha med sig ett handbagage ombord på planet. För mått- och viktregler gällande handbagaget bör du besöka hemsidan för det enskilda flygbolaget.

Om du reser med barn eller om du har med dig hjälpmedel på grund av en funktionsnedsättning gäller oftast särskilda regler. För det mesta tillåts du ha med dig rullstol och barnvagn in i kabinen, alternativt går det att checka in dessa gratis från gaten. Du uppmanas dock dubbelkolla exakta bestämmelserna med varje enskilt flygbolag.

Regler för incheckat bagage

FlexFlight har inte heller några egna bestämmelser vad gäller incheckat bagage, utan även i detta fall är det partnerbolaget för den specifika resan som sätter reglerna. För det mesta brukar ett incheckat bagage ingå i biljettpriset, men hur mycket du tillåts medföra brukar beror på vilken klass du flyger i. När du reser med barn brukar det även ingå extra incheckat bagage, men för att vara på den säkra sidan bör du kolla upp detta med ditt flygbolag.

Om du reser med specialutrustning som musikinstrument eller sportutrustning kan du behöva anmäla detta till ditt flygbolag i förväg. Om du behöver hjälp vid ombordstigning på planet ska även detta anmälas i god tid inför din resa.

Flygbolagsinformation

  • Flygbolagsnamn: FlexFlight
  • IATA kod: W2
  • Grundat år: N/A
  • Huvudkontor: Roskilde, Danmark
  • Hemsida: flexflight.dk

Boka flyg med FlexFlight för resor med partnerbolag över hela världen.

Andra flygbolag

Erbjudanden på populäraste rutterna