Travellink finns nu i följande länder:

Boka flyg hos Condor med Travellink

Bästa Condor-erbjudanden

Boka nu innan det är för sent

CUN
12 mars - 24 mars
Köpenhamn Cancún
kr8201
Pris per resenär
CPT
14 mars - 18 mars
Köpenhamn Kapstaden
kr10347
Pris per resenär
GOT
15 mars - 18 mars
Cancún Göteborg
kr11652
Pris per resenär
FRA
13 mars - 19 mars
Cancún Frankfurt
kr6924
Pris per resenär

Condor

Om Condor

Condor är ett tyskt flygbolag med huvudkontor i Frankfurt och baser på flera tyska flygplatser, däribland Berlin Schönefeld Airport, Frankfurt Airport, Munich Airport och Hamburg Airport. Sett till flygplansflottan, bestående av 45 plan, är flygbolaget landets tredje största. Condor flyg trafikerar sträckor till närmare hundra destinationer världen över. Populära rutter går bland annat till Fuerteventura, Havana, Las Palmas, Las Vegas och Cancun.

Condor är inte med i någon av de stora flygbolagsallianserna men har codeshare-avtal med flera andra flygbolag. Detta innebär att bolagen delar på vissa flygningar och säljer biljetter för resor med sina samarbetspartners. De flygbolag som Condor har codeshare-arrangemang med är Air Namibia, Thomas Cook Airlines och Thomas Cook Airlines Belgium.

Online-incheckning

För att underlätta resandet för sina passagerare erbjuder Condor online-incheckning som är öppen från 24 timmar innan avgång fram till 2 timmar innan flyget lyfter. När du checkar in via nätet har du möjlighet att själv välja sittplats och skriva ut ditt boardingkort, alternativt ladda ner det elektroniskt till din mobiltelefon.

När du checkat in via nätet kan du bege dig direkt till säkerhetskontrollen, såvida du endast reser med handbagage. Om du har väskor att checka in behöver du först göra ett stopp vid bag drop där du lämnar ditt bagage. Bagagetaggar kan du få vid självserviceautomaterna belägna på flygplatsen.

Regler för handbagage

Hur mycket handbagage du tillåts medföra ombord beror på vilken biljett du har köpt. Om du reser i Economy Class får du ha med dig ett handbagage på 6 kg, i Premium Class får ditt bagage väga 10 kg och i Business Class 12 kg. Ditt bagage får som mest mäta 55 x 40 x 20 cm. Se till att följa reglerna för handbagage så att du slipper checka in bagaget från gaten. Avgiften för incheckning av handbagage vid gaten är ungefär 700 kronor.

Om du reser med spädbarn, det vill säga barn under två år, ingår inte något extra handbagage. Se därför till att packa nödvändigheter som du behöver under flygresan i ditt eget handbagage.

Regler för incheckat bagage

Hur mycket incheckat bagage som ingår i din resa beror på biljettkategori. I Economy Class får du ha med dig ett bagage på 20 kg och i Business Class ett bagage på 25 kg. Om du reser i Economy Light ingår däremot inte något incheckat bagage. Alla väskor som checkas in får som mest mäta 158 cm när du lägger ihop varje enskild väskas längd, bredd och höjd. Om ditt bagage är tyngre än vad som tillåts betalar du en överviktsavgift, men tänk på att ingen enskild väska får väga mer än 32 kg.

Om du reser med barn tillåts du checka in en extra väska på 10 kg samt en barnvagn, helt utan extra kostnad. Önskar du särskild assistans i samband med ombordstigning ska du i förväg anmäla detta till flygbolaget. Det går bra att checka in en rullstol direkt från gaten utan extra kostnad.

Flygbolagsinformation

Boka billiga flyg med Condor hos Travellink och res från Tyskland med interkontinentala långflygningar.