Flyg Hotell Flyg + Hotell Hyrbil
Travellink finns nu i följande länder:
Europe
Norway (NOK)
Denmark (DKK)
Finland (€)

Flyg Göteborg-Tallinn

��
Q
Varför boka hos Travellink?
 • Billiga flygresor med över 660 flygbolag
 • Jämför de billigaste erbjudandena
 • Flygresor till Tallinn till bästa pris

Sista minuten till Tallinn

De bästa flygerbjudandena från alla Göteborg flygplatser.

Utresa ti, 23 aug Hemresa ti, 30 aug
GOT Göteborg
TLL Tallinn
tur & retur från 676kr
Utresa lö, 03 sep Hemresa må, 05 sep
GOT Göteborg
TLL Tallinn
tur & retur från 799kr
Ruttinformation
Få praktisk information om Göteborg och Tallinn inför din resa.
Jämförelse av levnadskostnader
Växlingskurs
1.00 SEK = 0.1 EUR
svensk krona euro
1 EUR = 10.48 SEK
Senast kontrollerad 11 augusti 2022
Tåg
Lokal, enkel biljett
56%

Tågen i Tallinn är 56 % billigare än i Göteborg.

Göteborg
35kr
Tallinn
15,57kr
Måltid
Restaurang i mellanklassen
12%

I genomsnitt är en måltid 12 % dyrare i Tallinn än i Göteborg.

Göteborg
120kr
Tallinn
134,98kr
Taxi
Standardpriser dagtid från
58%

En taxiresa i Tallinn är 58 % billigare än i Göteborg.

Göteborg
62kr
Tallinn
25,96kr
Kaffe
Vanlig cappuccino
16%

En kopp kaffe i Tallinn är 16 % billigare än i Göteborg.

Göteborg
38,17kr
Tallinn
32,25kr
Flygplatser Göteborg
 • ( Landvetter (GOT)
  Avstånd från centrum: 18 kms
 • ( Säve (GSE)
  Avstånd från centrum: 6 kms
Flygplatser Tallinn
 • ( Ulemiste (TLL)
  Avstånd från centrum: 5 kms
K Avstånd: 762 kms

Till och från flygplatserna

Flyg från Göteborg

Det går inte att ta miste på Göteborgs trendiga atmosfär, och härifrån kommer flera av landets främsta musiker. Stadens flygplats, Landvetter, ligger ungefär 20 kilometer öster om stadskärnan. Med avgång från Landvetter hittar du flera billiga flyg från Göteborg till Tallinn. Flygplatsen är lättnavigerad med en ankomsthall och en avgångshall. Trots det huserar flygplatsen flera shopping- och restaurangalternativ. Inhandla parfym och snacks i taxfreebutiken eller ta en drink på någon av barerna i väntan på din avresa. Om du reser med barn finns både skötrum och lekplats som underlättar resandet. Överallt på flygplatsen kan du utan kostnad utnyttja Landvetters WiFi.

Till Göteborg flygplats

Stadens kollektivtrafik är mycket smidig och utgör ett bra alternativ när du ska bege dig till ditt flyg från Göteborg till Tallinn. Du kan välja att resa med någon av lokalbussarna som stannar till vid busshållplatsen utanför avgångshallen, eller kliva ombord på flygbussen som tar dig direkt från centralstationen till Landvetter. Under den knappa halvtimme som resan ut till flygplatsen tar kan du surfa på flygbussarnas trådlösa nätverk. Om du tar bilen till flygplatsen följer du bara skyltningen mot väg 40 och Landvetter. Boka din parkeringsplats minst 24 timmar innan ditt flygs avgång och välj mellan flera parkeringsalternativ i olika prisklasser.

Till Tallinn

I norra Estland, vid den finska viken, hittar du vackra Tallinn. Den gamla stadskärnan finns med på UNESCO:s världsarvslista och i dess mitt hittar du det medeltida stadshustorget. Själva stadshuset är byggt i gotisk stil och du kan ta guidade turer av dess rum och utställningar. Ett annat av stadens främsta landmärken är det nationella biblioteket från Sovjettiden vars monumentala byggnad är konstruerad i grå kalksten. Missa inte heller ett besök till det moderna och samtida konstmuseet Kumu som förutom sina utställningar har en av stadens mest intressanta moderna arkitektur. Om du är badsugen finns den utmärkta sandstranden Pirita, kantad av trevliga kaféer, belägen endast sex kilometer från stadens centrum.

Till centrum

När du reser från Göteborg till Tallinn med flyg landar du på Tallinns internationella flygplats, belägen fem kilometer öster om staden. Direkt när du landat kan du koppla upp dig på flygplatsens kostnadsfria WiFi liksom ta ut pengar i någon av terminalens bankomater. Precis utanför passagerarhallens gatuplan finns hållplatser där busslinjerna 2 och 65 stannar. Dessa tar dig in till centrum men gör även flera andra stopp i stadens olika områden under resans gång. Biljetter köper du av chauffören ombord på bussen. Flygplatsen har även en taxistation där det finns bilar väntandes, men se till att fastställa priset med chauffören innan ni påbörjar färden!

Andra spännande rutter

Fly fra Gøteborg til Tallinn
Fly fra Gøteborg til Tallinn
Lennot Göteborg - Tallinna