Travellink finns nu i följande länder:

Flyg Göteborg-Tallinn

Sista minuten-flyg från Göteborg till Tallinn

Boka nu innan det är för sent

Göteborg Tallinn
ons, 24 apr. GOT - TLL
tors, 25 apr. TLL - GOT
1688kr
Pris per resenär
Göteborg Tallinn
ons, 08 maj GOT - TLL
758kr
Pris per resenär
Göteborg Tallinn
fre, 03 maj GOT - TLL
sön, 05 maj TLL - GOT
1512kr
Pris per resenär
Göteborg Tallinn
mån, 29 apr. GOT - TLL
ons, 01 maj TLL - GOT
1787kr
Pris per resenär
Göteborg Tallinn
tors, 09 maj GOT - TLL
sön, 12 maj TLL - GOT
2522kr
Pris per resenär
Göteborg Tallinn
mån, 13 maj GOT - TLL
tis, 14 maj TLL - GOT
2037kr
Pris per resenär

Ruttinformation

Jämförelse av levnadskostnader

Tåg Lokal, enkel biljett
36% Tågen i Tallinn är 36 % billigare än i Göteborg.
Göteborg 36kr
Tallinn 23,18kr
Måltid Restaurang i mellanklassen
10% I genomsnitt är en måltid 10 % dyrare i Tallinn än i Göteborg.
Göteborg 127,5kr
Tallinn 139,1kr
Växlingskurs
1 SEK = 0.09 EUR
1 EUR = 11.62 SEK
Senast kontrollerad 17 april 2024
Avstånd: 762 kms
Flygplatser Göteborg
Landvetter (GOT) Avstånd från centrum: 18 kms
Säve (GSE) Avstånd från centrum: 6 kms
Flygplatser Tallinn
Ulemiste (TLL) Avstånd från centrum: 5 kms

Till och från flygplatserna

Flyg från Göteborg

Det går inte att ta miste på Göteborgs trendiga atmosfär, och härifrån kommer flera av landets främsta musiker. Stadens flygplats, Landvetter, ligger ungefär 20 kilometer öster om stadskärnan. Med avgång från Landvetter hittar du flera billiga flyg från Göteborg till Tallinn. Flygplatsen är lättnavigerad med en ankomsthall och en avgångshall. Trots det huserar flygplatsen flera shopping- och restaurangalternativ. Inhandla parfym och snacks i taxfreebutiken eller ta en drink på någon av barerna i väntan på din avresa. Om du reser med barn finns både skötrum och lekplats som underlättar resandet. Överallt på flygplatsen kan du utan kostnad utnyttja Landvetters WiFi.

Till Göteborg flygplats

Stadens kollektivtrafik är mycket smidig och utgör ett bra alternativ när du ska bege dig till ditt flyg från Göteborg till Tallinn. Du kan välja att resa med någon av lokalbussarna som stannar till vid busshållplatsen utanför avgångshallen, eller kliva ombord på flygbussen som tar dig direkt från centralstationen till Landvetter. Under den knappa halvtimme som resan ut till flygplatsen tar kan du surfa på flygbussarnas trådlösa nätverk. Om du tar bilen till flygplatsen följer du bara skyltningen mot väg 40 och Landvetter. Boka din parkeringsplats minst 24 timmar innan ditt flygs avgång och välj mellan flera parkeringsalternativ i olika prisklasser.

Till Tallinn

I norra Estland, vid den finska viken, hittar du vackra Tallinn. Den gamla stadskärnan finns med på UNESCO:s världsarvslista och i dess mitt hittar du det medeltida stadshustorget. Själva stadshuset är byggt i gotisk stil och du kan ta guidade turer av dess rum och utställningar. Ett annat av stadens främsta landmärken är det nationella biblioteket från Sovjettiden vars monumentala byggnad är konstruerad i grå kalksten. Missa inte heller ett besök till det moderna och samtida konstmuseet Kumu som förutom sina utställningar har en av stadens mest intressanta moderna arkitektur. Om du är badsugen finns den utmärkta sandstranden Pirita, kantad av trevliga kaféer, belägen endast sex kilometer från stadens centrum.

Till centrum

När du reser från Göteborg till Tallinn med flyg landar du på Tallinns internationella flygplats, belägen fem kilometer öster om staden. Direkt när du landat kan du koppla upp dig på flygplatsens kostnadsfria WiFi liksom ta ut pengar i någon av terminalens bankomater. Precis utanför passagerarhallens gatuplan finns hållplatser där busslinjerna 2 och 65 stannar. Dessa tar dig in till centrum men gör även flera andra stopp i stadens olika områden under resans gång. Biljetter köper du av chauffören ombord på bussen. Flygplatsen har även en taxistation där det finns bilar väntandes, men se till att fastställa priset med chauffören innan ni påbörjar färden!