Denmark (DKK)
Finland (€)
Norway (NOK)

Flyg Göteborg-Nice

Varför boka hos Travellink?
 • Billiga flygresor med över 660 flygbolag
 • Jämför de billigaste erbjudandena
 • Flyg till Nice från 1596kr

Sista minuten till Nice

De bästa flygerbjudandena från alla Göteborg flygplatser.

Utresa fr, 29 jan Hemresa sö, 07 feb
GOT Göteborg
NCE Nice
tur & retur från 1 677kr
Utresa on, 17 feb Hemresa on, 24 feb
GOT Göteborg
NCE Nice
tur & retur från 1 596kr
Ruttinformation
Få praktisk information om Göteborg och Nice inför din resa.
Jämförelse av levnadskostnader
Växlingskurs
1.00 SEK = 0.1 EUR
svensk krona euro
1 EUR = 10.22 SEK
Senast kontrollerad 27 januari 2021
Tåg
Lokal, enkel biljett
49%

Tågen i Nice är 49 % billigare än i Göteborg.

Göteborg
30kr
Nice
15,18kr
Måltid
Restaurang i mellanklassen
40%

I genomsnitt är en måltid 40 % dyrare i Nice än i Göteborg.

Göteborg
110kr
Nice
151,8kr
Taxi
Standardpriser dagtid från
21%

En taxiresa i Nice är 21 % billigare än i Göteborg.

Göteborg
51kr
Nice
40,48kr
Kaffe
Vanlig cappuccino
17%

En kopp kaffe i Nice är 17 % billigare än i Göteborg.

Göteborg
40,23kr
Nice
33,31kr
Flygplatser Göteborg
 • ( Landvetter (GOT)
  Avstånd från centrum: 18 kms
 • ( Säve (GSE)
  Avstånd från centrum: 6 kms
Flygplatser Nice
 • ( Cote D'azur (NCE)
  Avstånd från centrum: 6 kms
K Avstånd: 1592 kms

Till och från flygplatserna

Flyg från Göteborg

Göteborg bjuder på många fina stränder men desto färre soldagar. Därav kanske en resa med flyget från Göteborg till Nice lockar. I Göteborg avgår samtliga flyg från Landvetter, även lågprisflygbolagen använder numer denna flygplats. För att flyga billigt mellan Göteborg och Nice är Norwegian ett bra alternativ då de erbjuder många direktflyg i kombination med låga biljettpriser. Om du checkar in online och endast reser med handbagage kan du genast bege dig till säkerhetskontrollen och vidare till din gate. Koppla av och kom in i rätt semesterstämning redan på flygplatsen, här finns både restauranger, kaféer och en lounge.

Till Göteborg flygplats

Landvetter flygplats ligger halvvägs mellan Borås och Göteborg. För att ta dig dit finns det regelbundna flygbussar som avgår från Nils Ericsson terminalen vid centralstationen. Lyckligtvis behöver du aldrig springa efter bussen då nästa avgår inom 15 minuter. Flygbussarna har till och med WiFi ombord så du kan koppla upp dig och kanske utföra lite planering i sista minuten inför din resa till Nice. För dig som föredrar att köra själv hittar du med all säkerhet en bra parkering då det finns 8 000 parkeringsplatser och även de prisvänliga långtidsplatserna är inom kort gångavstånd från terminalen.

Till Nice

För livsnjutaren rekommenderas resmålet Nice då detta utgör hjärtat av den Franska rivieran. Börja med att strosa längs den stimmiga promenadgatan Promenade des Anglais och blicka ut över Medelhavets turkosa böljor. Här hittar du mängder av trevliga uteserveringar där du kan utforska rivierans mat- och vinkultur från första parkett. Medan du ändå befinner dig på den franska kusten är ett besök till Monaco, belägen ett stenkast bort, en god idé. Under en dagsutflykt hinner du utforska denna unika mikrostat som många sport- och filmstjärnor kallar hem. Det är inte svårt att njuta av livet när man befinner sig i Nice.

Till centrum

Göteborg Nice med flyg är en kort resa oavsett om du flyger direkt eller mellanlandar på vägen. Väl framme landar du på flygplatsen Cote d'Azur. Att helikoptertransport är ett färdalternativ som erbjuds säger en hel del om turismen på Franska rivieran och i Nice. För oss andra finns busslinje 99 som avgår från både terminal 1 och 2 och som tar dig in till stadskärnan. Ett mellanalternativ är taxi och du hittar taxibilar precis utanför båda terminalerna. Kom ihåg att ta ut eller växla till euro inför din resa då taxichaufförerna endast tar emot kontantbetalning.

Andra spännande rutter