Travellink finns nu i följande länder:

Flyg Göteborg-Nice

Sista minuten-flyg från Göteborg till Nice

Boka nu innan det är för sent

Göteborg Nice
mån, 06 maj GOT - NCE
fre, 10 maj NCE - GOT
2240kr
Pris per resenär
Göteborg Nice
mån, 27 maj GOT - NCE
700kr
Pris per resenär
Göteborg Nice
sön, 21 apr. GOT - NCE
tors, 25 apr. NCE - GOT
1377kr
Pris per resenär
Göteborg Nice
ons, 17 apr. GOT - NCE
fre, 19 apr. NCE - GOT
2453kr
Pris per resenär
Göteborg Nice
fre, 26 apr. GOT - NCE
tis, 30 apr. NCE - GOT
2087kr
Pris per resenär
Göteborg Nice
tors, 02 maj GOT - NCE
sön, 05 maj NCE - GOT
2268kr
Pris per resenär

Ruttinformation

Jämförelse av levnadskostnader

Tåg Lokal, enkel biljett
44% Tågen i Nice är 44 % billigare än i Göteborg.
Göteborg 35kr
Nice 19,68kr
Måltid Restaurang i mellanklassen
82% I genomsnitt är en måltid 82 % dyrare i Nice än i Göteborg.
Göteborg 127,5kr
Nice 231,55kr
Växlingskurs
1 SEK = 0.09 EUR
1 EUR = 11.64 SEK
Senast kontrollerad 12 april 2024
Avstånd: 1592 kms
Flygplatser Göteborg
Landvetter (GOT) Avstånd från centrum: 18 kms
Säve (GSE) Avstånd från centrum: 6 kms
Flygplatser Nice
Cote D'azur (NCE) Avstånd från centrum: 6 kms

Till och från flygplatserna

Flyg från Göteborg

Göteborg bjuder på många fina stränder men desto färre soldagar. Därav kanske en resa med flyget från Göteborg till Nice lockar. I Göteborg avgår samtliga flyg från Landvetter, även lågprisflygbolagen använder numer denna flygplats. För att flyga billigt mellan Göteborg och Nice är Norwegian ett bra alternativ då de erbjuder många direktflyg i kombination med låga biljettpriser. Om du checkar in online och endast reser med handbagage kan du genast bege dig till säkerhetskontrollen och vidare till din gate. Koppla av och kom in i rätt semesterstämning redan på flygplatsen, här finns både restauranger, kaféer och en lounge.

Till Göteborg flygplats

Landvetter flygplats ligger halvvägs mellan Borås och Göteborg. För att ta dig dit finns det regelbundna flygbussar som avgår från Nils Ericsson terminalen vid centralstationen. Lyckligtvis behöver du aldrig springa efter bussen då nästa avgår inom 15 minuter. Flygbussarna har till och med WiFi ombord så du kan koppla upp dig och kanske utföra lite planering i sista minuten inför din resa till Nice. För dig som föredrar att köra själv hittar du med all säkerhet en bra parkering då det finns 8 000 parkeringsplatser och även de prisvänliga långtidsplatserna är inom kort gångavstånd från terminalen.

Till Nice

För livsnjutaren rekommenderas resmålet Nice då detta utgör hjärtat av den Franska rivieran. Börja med att strosa längs den stimmiga promenadgatan Promenade des Anglais och blicka ut över Medelhavets turkosa böljor. Här hittar du mängder av trevliga uteserveringar där du kan utforska rivierans mat- och vinkultur från första parkett. Medan du ändå befinner dig på den franska kusten är ett besök till Monaco, belägen ett stenkast bort, en god idé. Under en dagsutflykt hinner du utforska denna unika mikrostat som många sport- och filmstjärnor kallar hem. Det är inte svårt att njuta av livet när man befinner sig i Nice.

Till centrum

Göteborg Nice med flyg är en kort resa oavsett om du flyger direkt eller mellanlandar på vägen. Väl framme landar du på flygplatsen Cote d'Azur. Att helikoptertransport är ett färdalternativ som erbjuds säger en hel del om turismen på Franska rivieran och i Nice. För oss andra finns busslinje 99 som avgår från både terminal 1 och 2 och som tar dig in till stadskärnan. Ett mellanalternativ är taxi och du hittar taxibilar precis utanför båda terminalerna. Kom ihåg att ta ut eller växla till euro inför din resa då taxichaufförerna endast tar emot kontantbetalning.