Norway (NOK)
Denmark (DKK)
Finland (€)

Flyg Göteborg-Nice

��
Q
Varför boka hos Travellink?
 • Billiga flygresor med över 660 flygbolag
 • Jämför de billigaste erbjudandena
 • Flygresor till Nice till bästa pris

Sista minuten till Nice

De bästa flygerbjudandena från alla Göteborg flygplatser.

Utresa sö, 03 jul Hemresa ti, 05 jul
GOT Göteborg
NCE Nice
tur & retur från 1 867kr
Utresa on, 27 jul Hemresa on, 27 jul
GOT Göteborg
NCE Nice
tur & retur från 2 404kr
Ruttinformation
Få praktisk information om Göteborg och Nice inför din resa.
Jämförelse av levnadskostnader
Växlingskurs
1.00 SEK = 0.1 EUR
svensk krona euro
1 EUR = 10.75 SEK
Senast kontrollerad 29 juni 2022
Tåg
Lokal, enkel biljett
54%

Tågen i Nice är 54 % billigare än i Göteborg.

Göteborg
35kr
Nice
15,99kr
Måltid
Restaurang i mellanklassen
60%

I genomsnitt är en måltid 60 % dyrare i Nice än i Göteborg.

Göteborg
120kr
Nice
191,93kr
Taxi
Standardpriser dagtid från
37%

En taxiresa i Nice är 37 % billigare än i Göteborg.

Göteborg
51kr
Nice
31,99kr
Kaffe
Vanlig cappuccino
2%

Kaffe är 2 % dyrare i Nice än i Göteborg.

Göteborg
37,94kr
Nice
38,83kr
Flygplatser Göteborg
 • ( Landvetter (GOT)
  Avstånd från centrum: 18 kms
 • ( Säve (GSE)
  Avstånd från centrum: 6 kms
Flygplatser Nice
 • ( Cote D'azur (NCE)
  Avstånd från centrum: 6 kms
K Avstånd: 1592 kms

Till och från flygplatserna

Flyg från Göteborg

Göteborg bjuder på många fina stränder men desto färre soldagar. Därav kanske en resa med flyget från Göteborg till Nice lockar. I Göteborg avgår samtliga flyg från Landvetter, även lågprisflygbolagen använder numer denna flygplats. För att flyga billigt mellan Göteborg och Nice är Norwegian ett bra alternativ då de erbjuder många direktflyg i kombination med låga biljettpriser. Om du checkar in online och endast reser med handbagage kan du genast bege dig till säkerhetskontrollen och vidare till din gate. Koppla av och kom in i rätt semesterstämning redan på flygplatsen, här finns både restauranger, kaféer och en lounge.

Till Göteborg flygplats

Landvetter flygplats ligger halvvägs mellan Borås och Göteborg. För att ta dig dit finns det regelbundna flygbussar som avgår från Nils Ericsson terminalen vid centralstationen. Lyckligtvis behöver du aldrig springa efter bussen då nästa avgår inom 15 minuter. Flygbussarna har till och med WiFi ombord så du kan koppla upp dig och kanske utföra lite planering i sista minuten inför din resa till Nice. För dig som föredrar att köra själv hittar du med all säkerhet en bra parkering då det finns 8 000 parkeringsplatser och även de prisvänliga långtidsplatserna är inom kort gångavstånd från terminalen.

Till Nice

För livsnjutaren rekommenderas resmålet Nice då detta utgör hjärtat av den Franska rivieran. Börja med att strosa längs den stimmiga promenadgatan Promenade des Anglais och blicka ut över Medelhavets turkosa böljor. Här hittar du mängder av trevliga uteserveringar där du kan utforska rivierans mat- och vinkultur från första parkett. Medan du ändå befinner dig på den franska kusten är ett besök till Monaco, belägen ett stenkast bort, en god idé. Under en dagsutflykt hinner du utforska denna unika mikrostat som många sport- och filmstjärnor kallar hem. Det är inte svårt att njuta av livet när man befinner sig i Nice.

Till centrum

Göteborg Nice med flyg är en kort resa oavsett om du flyger direkt eller mellanlandar på vägen. Väl framme landar du på flygplatsen Cote d'Azur. Att helikoptertransport är ett färdalternativ som erbjuds säger en hel del om turismen på Franska rivieran och i Nice. För oss andra finns busslinje 99 som avgår från både terminal 1 och 2 och som tar dig in till stadskärnan. Ett mellanalternativ är taxi och du hittar taxibilar precis utanför båda terminalerna. Kom ihåg att ta ut eller växla till euro inför din resa då taxichaufförerna endast tar emot kontantbetalning.

Andra spännande rutter

Fly fra Gøteborg til Nice
Fly fra Gøteborg til Nice
Lennot Göteborg - Nizza