Travellink finns nu i följande länder:

Flyg Köpenhamn-Nice

Sista minuten-flyg från Köpenhamn till Nice

Boka nu innan det är för sent

Köpenhamn Nice
tis, 16 apr. CPH - NCE
tors, 18 apr. NCE - CPH
1322kr
Pris per resenär
Köpenhamn Nice
tis, 16 apr. CPH - NCE
488kr
Pris per resenär
Köpenhamn Nice
sön, 21 apr. CPH - NCE
ons, 24 apr. NCE - CPH
1319kr
Pris per resenär
Köpenhamn Nice
lör, 27 apr. CPH - NCE
mån, 29 apr. NCE - CPH
1362kr
Pris per resenär
Köpenhamn Nice
tors, 02 maj CPH - NCE
sön, 05 maj NCE - CPH
1807kr
Pris per resenär
Köpenhamn Nice
tis, 07 maj CPH - NCE
fre, 10 maj NCE - CPH
1587kr
Pris per resenär

Ruttinformation

Jämförelse av levnadskostnader

Tåg Lokal, enkel biljett
47% Tågen i Nice är 47 % billigare än i Köpenhamn.
Köpenhamn 37,23kr
Nice 19,68kr
Måltid Restaurang i mellanklassen
0% En måltid i Nice kostar ungefär detsamma som i Köpenhamn.
Köpenhamn 232,7kr
Nice 231,55kr
Växlingskurs
1 SEK = 0.09 EUR
1 EUR = 11.64 SEK
Senast kontrollerad 12 april 2024
Avstånd: 1383 kms
Flygplatser Köpenhamn
Kastrup (CPH) Avstånd från centrum: 8 kms
Malmo (MMA) Avstånd från centrum: 32 kms
Roskilde (RKE) Avstånd från centrum: 1 kms
Flygplatser Nice
Cote D'azur (NCE) Avstånd från centrum: 6 kms

Till och från flygplatserna

Flyg från Köpenhamn

Köpenhamn är inte bara en gemytlig stad utan också en av världens mest miljövänliga, och inte helt oväntad ligger solenergin i lä för vindkraften. När solen lockar är det en god idé att packa sin resväska och hoppa på ett flyg från Köpenhamn till Nice. Från Kastrup flygplats, som endast ligger 10 kilometer sydöst om stadens centrala delar, är det enkelt att resa mot värmen. Du hittar billiga flyg mellan Köpenhamn och Nice, antingen med SAS och Norwegian som erbjuder direktflyg till Nice eller med Lufthansa och Swiss Air som har snabba förbindelser via München och Zürich. Kastrup har en mängd olika restauranger, kaféer och taxfreeshopping där du kan sysselsätta dig inför ombordstigning.

Till Köpenhamn flygplats

I takt med att Öresundsbron blev klar år 2000 fick även Köpenhamn en ny tunnelbana som bland annat trafikerar sträckan från stadens centrala delar ut till Kastrup. Det går dessutom att förflytta sig till flygplatsen med buss och det är busslinje 5A som gäller. Från södra Sverige trafikeras sträckan mellan Malmö och Köpenhamn av tåg och dessa avgår flera gånger i timmen. Tågen gör ett stopp vid terminal 3 på Kastrup och härifrån avgår terminalbussar som tar dig vidare till din avgångshall. Det går givetvis också att ta taxi eller köra egen bil och väl framme på flygplatsen finns det gott om långtidsparkering, både inomhus och utomhus.

Till Nice

Nice är Franska rivierans pulserande hjärta och här har det mesta en glasyr av glamour och flärd. Ta en promenad längs det stimmiga promenadstråket Promenade de Anglais och lyssna till tonerna från Medelhavets turkosa böljor. Här kan du slå dig ner på en av många trevliga uteservering, njuta av ett glas vin från de lokala vingårdarna och uppleva det provencalska köket. Nice är känd för sina långa stenstränder och här hittar du flera badanläggningar där du kan spendera en dag i solen. När kvällen står för dörren är en tur till Monaco ett hett tips. Staden ligger bara ett stenkast bort och många film- och sportstjärnor kallar denna plats för hem.

Till centrum

Det tar endast strax över två timmar att flyga från Köpenhamn till Nice med direktflyg. När du väl landat är det enkelt att ta sig från flygplatsen Cote d'Azur in till stadens centrala delar. Kliv på expressbuss 98 som tar dig direkt från flygplatsen in till centrum. Denna buss stannar vid ett antal hållplatser längs stranden vilket är perfekt för dig som bor på ett hotell vid strandpromenaden. Även expressbuss 99 går till centralstationen. Bussarna avgår från båda terminalerna och du kan köpa din biljett i ankomsthallen eller av busschauffören väl ombord på bussen. För dig som har tung packning och önskar anlända direkt till din slutdestination är taxi det smidigaste alternativet.