Travellink finns nu i följande länder:

Flyg Göteborg-Marseille

Sista minuten-flyg från Göteborg till Marseille

Boka nu innan det är för sent

Göteborg Marseille
mån, 03 juni GOT - MRS
ons, 05 juni MRS - GOT
2621kr
Pris per resenär
Göteborg Marseille
fre, 12 juli GOT - MRS
1078kr
Pris per resenär
Göteborg Marseille
tis, 28 maj GOT - MRS
ons, 29 maj MRS - GOT
2767kr
Pris per resenär
Göteborg Marseille
fre, 07 juni GOT - MRS
mån, 10 juni MRS - GOT
4298kr
Pris per resenär
Göteborg Marseille
tors, 13 juni GOT - MRS
sön, 16 juni MRS - GOT
3979kr
Pris per resenär
Göteborg Marseille
mån, 17 juni GOT - MRS
fre, 21 juni MRS - GOT
3516kr
Pris per resenär

Ruttinformation

Jämförelse av levnadskostnader

Tåg Lokal, enkel biljett
35% Tågen i Marseille är 35 % billigare än i Göteborg.
Göteborg 36kr
Marseille 23,35kr
Måltid Restaurang i mellanklassen
30% I genomsnitt är en måltid 30 % dyrare i Marseille än i Göteborg.
Göteborg 130kr
Marseille 169,28kr
Växlingskurs
1 SEK = 0.09 EUR
1 EUR = 11.75 SEK
Senast kontrollerad 22 maj 2024
Avstånd: 1669 kms
Flygplatser Göteborg
Landvetter (GOT) Avstånd från centrum: 18 kms
Säve (GSE) Avstånd från centrum: 6 kms
Flygplatser Marseille
Marseille-Provence (MRS) Avstånd från centrum: 20 kms
Montpellier Mediterranee (MPL) Avstånd från centrum: 118 kms

Till och från flygplatserna

Flyg från Göteborg

I avslappnade Göteborg har du alltid nära till ett mysigt kafé där du kan koppla av. Stadens flygplats Landvetter ligger inte långt öster om staden. Från Landvetter hittar du flera billiga flyg från Göteborg till Marseille med avgångar året om. På flygplatsen erbjuds goda servicealternativ som frakt, valutaväxling, gratis WiFi och konferensrum. Om du reser med barn finns både skötrum och lekplats, allt för att underlätta väntandet på ombordstigning. Dessutom finns både restauranger och barer om du är sugen på något att äta eller dricka. Passa på att inhandla kosmetika i taxfreebutiken eller köp med dig snacks till resan!

Till Göteborg flygplats

Staden har mycket goda förbindelser så att förflytta sig från centrum till ditt flyg från Göteborg till Marseille tar inte lång tid. Från stadens centralstation åker du med flygbussen till Landvetter på endast 20 minuter. Bussarna avgår varje kvart och stannar direkt utanför avgångshallen. Det är även lätt att köra till flygplatsen då det är välskyltat längs med motorvägen och väl framme på Landvetter finns det goda parkeringsmöjligheter. Välj mellan lång- och korttidsparkering både utomhus och inomhus. Priserna skiljer sig åt beroende på hur pass nära avgångshallen du väljer att parkera. Tänk på att all parkering måste bokas 24 timmar innan ditt flygs avgång.

Till Marseille

Marseille ligger vid Frankrikes södra kust och är landets näst största stad. Med en gedigen historia och vackert belägen i charmiga Provence får du en minst sagt dynamisk vistelse. Börja med ett besök till den gamla hamnen med sina färggranna hus och fiskebåtar. Här hittar du flera trevliga barer och restauranger med trevliga uteserveringar. Om du är sugen på en picknick är den intilliggande parken Jardin du Pharo en perfekt destination och härifrån får du även stadens bästa vyer över solnedgången. Norr om hamnen hittar du de historiska Le Panier-kvarteren. Shoppa bland de små butikerna och gallerierna men missa inte heller den stora katedralen Cathédrale de Marseille Notre Dame de Major belägen mitt i stadsdelen.

Till centrum

Om du åker från Göteborg till Marseille med flyg landar du på Marseille Provence flygplats. Flygplatsen ligger 27 kilometer nordväst om stadens centrum och du kan ta dig in till city med både direktbuss och tåg. Bussarna avgår var 15:e minut och tar dig in till den centrala tågstationen Sant Charles på under en halvtimme. Därifrån kan du sedan ta tunnelbana eller taxi till din slutdestination. Biljetter köper du antingen med kort ombord på bussen eller med kontanter inne i terminalen. Med ett gratis snabbtåg tar du dig på fem minuter till tågstationen Vitrolles-Aéroport varifrån du kan fortsätta med tåg in till centralstationen.