Travellink finns nu i följande länder:

Flyg Göteborg-Hamburg

Sista minuten-flyg från Göteborg till Hamburg

Boka nu innan det är för sent

Göteborg Hamburg
ons, 29 maj GOT - HAM
tors, 30 maj HAM - GOT
3398kr
Pris per resenär
Göteborg Hamburg
mån, 15 juli GOT - HAM
496kr
Pris per resenär
Göteborg Hamburg
fre, 07 juni GOT - HAM
sön, 09 juni HAM - GOT
1234kr
Pris per resenär
Göteborg Hamburg
sön, 02 juni GOT - HAM
ons, 05 juni HAM - GOT
1807kr
Pris per resenär
Göteborg Hamburg
fre, 14 juni GOT - HAM
lör, 15 juni HAM - GOT
2913kr
Pris per resenär
Göteborg Hamburg
ons, 19 juni GOT - HAM
tors, 20 juni HAM - GOT
2684kr
Pris per resenär

Ruttinformation

Jämförelse av levnadskostnader

Tåg Lokal, enkel biljett
10% Tågen är 10 % dyrare i Hamburg än i Göteborg.
Göteborg 36kr
Hamburg 39,4kr
Måltid Restaurang i mellanklassen
35% I genomsnitt är en måltid 35 % dyrare i Hamburg än i Göteborg.
Göteborg 130kr
Hamburg 175,11kr
Växlingskurs
1 SEK = 0.09 EUR
1 EUR = 11.75 SEK
Senast kontrollerad 21 maj 2024
Avstånd: 480 kms
Flygplatser Göteborg
Landvetter (GOT) Avstånd från centrum: 18 kms
Säve (GSE) Avstånd från centrum: 6 kms
Flygplatser Hamburg
Lübeck (LBC) Avstånd från centrum: 55 kms
Airport Helmut Schmidt (HAM) Avstånd från centrum: 9 kms

Till och från flygplatserna

Flyg från Göteborg

Göteborg är en stad med en historia som sträcker sig 400 år tillbaka i tiden. Idag är tätorten en livlig metropol som kombinerar sin historiska charm med shopping och restauranger i framåtanda. Från Landvetter flygplats kan man flyga till över 100 destinationer runt om i världen. Sträckan Göteborg Hamburg med flyg tar endast 90 minuter. Med fler än 5 miljoner förbipasserande resenärer varje år kan du förvänta dig en god flygplatsupplevelse på Landvetter. Det finns bara en terminal och internationella flyg och inrikesflyg avgår från samma avgångshall vilket gör att flygplatsen är oerhört lättnavigerad. Med flera restauranger och kaféer liksom taxfree shopping och gratis internet går du inte sysslolös.

Till Göteborg flygplats

Ungefär halvvägs mellan Borås och Göteborg hittar du Landvetter flygplats där det varje dag avgår flyg mellan Göteborg och Hamburg. Beroende på trafikläget tar bilresan från centrala Göteborg till flygplatsen runt 20-30 minuter. För dig som är medlem i en bilpoolstjänst finns det kostnadsfria parkeringsplatser på Landvetter. Väljer du istället att ta din egen bil hittar du 8 000 parkeringsplatser i direkt anslutning till flygplatsen. Det billigaste och kanske smidigaste sättet att ta sig till Landvetter är med flygbussen. Flygbussen avgår från centralstationen, stannar vid ett antal hållplatser i city, för att sedan ta dig vidare till flygplatsen på knappt 30 minuter.

Till Hamburg

Hamburg, Tysklands näst största stad, bjuder på en gemytlig atmosfär och många upplevelser. Staden är kanske mest känd för stadsdelen S:t Pauli - nöjesdistriktet utan like. Det var i stadsdelen Reeperbahn som Beatles gjorde ett namn för sig i början av deras karriär. På sommaren är det härligt att bege sig till Alster, en konstgjord urban sjö, och dess omkringliggande parker. Koppla av vid någon av uteserveringarna belägna längs med sjön och beställ en Alsterwasser, en blandning av öl och läsk. För shoppingfantasten är ett besök till shoppingstråket Jungfernstieg ett måste, Hamburg dukar dessutom upp en rik buffé av marknader och genuina butiker.

Till centrum

Efter att ditt flyg från Göteborg till Hamburg ankommit till flygplatsen tar du dig enkelt in till stadskärnan. Alldeles utanför ankomstterminalen hittar du stationen för pendeltåget S-Bahn. På knappt 25 minuter är du inne vid centralstationen Hauptbahnhof. Pendeltågen avgår var 10:e minut och biljetter kan köpas vid informationsdisken belägen i ankomsthallen. Välj mellan en enkelresa eller passa på att köpa ett åkkort som du kan använda dig av under hela din vistelse. Vill du komma fram direkt till din slutdestination, eller har du mycket bagage, är taxi en god idé. Du hittar taxibilar utanför terminal 1 och 2.