Denmark (DKK)
Finland (€)
Norway (NOK)

Flyg Göteborg-Hamburg

Varför boka hos Travellink?
 • Billiga flygresor med över 660 flygbolag
 • Jämför de billigaste erbjudandena
 • Flyg till Hamburg från 924kr

Sista minuten till Hamburg

De bästa flygerbjudandena från alla Göteborg flygplatser.

Utresa to, 29 okt Hemresa fr, 30 okt
GOT Göteborg
HAM Hamburg
tur & retur från 974kr
Utresa ti, 10 nov Hemresa ti, 17 nov
GOT Göteborg
HAM Hamburg
tur & retur från 924kr
Ruttinformation
Få praktisk information om Göteborg och Hamburg inför din resa.
Jämförelse av levnadskostnader
Växlingskurs
1.00 SEK = 0.1 EUR
svensk krona euro
1 EUR = 10.47 SEK
Senast kontrollerad 20 oktober 2020
Tåg
Lokal, enkel biljett
14%

Tågen är 14 % dyrare i Hamburg än i Göteborg.

Göteborg
30kr
Hamburg
34,21kr
Måltid
Restaurang i mellanklassen
14%

En måltid i Hamburg är 14 % billigare än en måltid i Göteborg.

Göteborg
120kr
Hamburg
103,67kr
Taxi
Standardpriser dagtid från
29%

En taxiresa i Hamburg är 29 % billigare än i Göteborg.

Göteborg
51kr
Hamburg
36,28kr
Kaffe
Vanlig cappuccino
22%

En kopp kaffe i Hamburg är 22 % billigare än i Göteborg.

Göteborg
40kr
Hamburg
31,18kr
Flygplatser Göteborg
 • ( Landvetter (GOT)
  Avstånd från centrum: 18 kms
 • ( Säve (GSE)
  Avstånd från centrum: 6 kms
Flygplatser Hamburg
 • ( Lübeck (LBC)
  Avstånd från centrum: 55 kms
 • ( Airport Helmut Schmidt (HAM)
  Avstånd från centrum: 9 kms
K Avstånd: 480 kms

Till och från flygplatserna

Flyg från Göteborg

Göteborg är en stad med en historia som sträcker sig 400 år tillbaka i tiden. Idag är tätorten en livlig metropol som kombinerar sin historiska charm med shopping och restauranger i framåtanda. Från Landvetter flygplats kan man flyga till över 100 destinationer runt om i världen. Sträckan Göteborg Hamburg med flyg tar endast 90 minuter. Med fler än 5 miljoner förbipasserande resenärer varje år kan du förvänta dig en god flygplatsupplevelse på Landvetter. Det finns bara en terminal och internationella flyg och inrikesflyg avgår från samma avgångshall vilket gör att flygplatsen är oerhört lättnavigerad. Med flera restauranger och kaféer liksom taxfree shopping och gratis internet går du inte sysslolös.

Till Göteborg flygplats

Ungefär halvvägs mellan Borås och Göteborg hittar du Landvetter flygplats där det varje dag avgår flyg mellan Göteborg och Hamburg. Beroende på trafikläget tar bilresan från centrala Göteborg till flygplatsen runt 20-30 minuter. För dig som är medlem i en bilpoolstjänst finns det kostnadsfria parkeringsplatser på Landvetter. Väljer du istället att ta din egen bil hittar du 8 000 parkeringsplatser i direkt anslutning till flygplatsen. Det billigaste och kanske smidigaste sättet att ta sig till Landvetter är med flygbussen. Flygbussen avgår från centralstationen, stannar vid ett antal hållplatser i city, för att sedan ta dig vidare till flygplatsen på knappt 30 minuter.

Till Hamburg

Hamburg, Tysklands näst största stad, bjuder på en gemytlig atmosfär och många upplevelser. Staden är kanske mest känd för stadsdelen S:t Pauli - nöjesdistriktet utan like. Det var i stadsdelen Reeperbahn som Beatles gjorde ett namn för sig i början av deras karriär. På sommaren är det härligt att bege sig till Alster, en konstgjord urban sjö, och dess omkringliggande parker. Koppla av vid någon av uteserveringarna belägna längs med sjön och beställ en Alsterwasser, en blandning av öl och läsk. För shoppingfantasten är ett besök till shoppingstråket Jungfernstieg ett måste, Hamburg dukar dessutom upp en rik buffé av marknader och genuina butiker.

Till centrum

Efter att ditt flyg från Göteborg till Hamburg ankommit till flygplatsen tar du dig enkelt in till stadskärnan. Alldeles utanför ankomstterminalen hittar du stationen för pendeltåget S-Bahn. På knappt 25 minuter är du inne vid centralstationen Hauptbahnhof. Pendeltågen avgår var 10:e minut och biljetter kan köpas vid informationsdisken belägen i ankomsthallen. Välj mellan en enkelresa eller passa på att köpa ett åkkort som du kan använda dig av under hela din vistelse. Vill du komma fram direkt till din slutdestination, eller har du mycket bagage, är taxi en god idé. Du hittar taxibilar utanför terminal 1 och 2.

Andra spännande rutter