Billiga flyg Barcelona

Flyg till Barcelona och upplev maten, utelivet, arkitekturen, shoppingen... för att inte tala om solen. En stor del av året är temperaturen över 20 grader, vilket är perfekt väder för besök till stadens långa sandstrand, Barceloneta.

När du söker efter resor till Barcelona på Travellink söker vi efter flyg bland hundratals flygbolag. Allt du behöver göra är att välja det alternativ som passar dig bäst. Det är också möjligt att boka paketresor till Barcelona där både flyg och hotell ingår. Trevlig resa till Barcelona!

Flyg Barcelona Flyg + hotell Barcelona
Populära resor
Frånpris tur/retur per person för angiven period (flyg)
Flygresor
Ryanair
Ryanair, direktflyg
Liverpool - Barcelona
4/9-7/9

Barcelona sevärdheter och attraktioner

Barcelona är Kataloniens huvudstad och Spaniens näst största stad med en befolkning på 1,6 miljoner människor. Barcelona ligger på Spaniens nordöstra kust och erbjuder besökare en unik upplevelse fylld med kultur, konst, fantastisk mat och storslagen arkitektur. Eftersom flera lågprisflygbolag flyger till staden kan resenärer alltid hitta billiga flyg till Barcelona.

Vad göra i Barcelona?

Med flera UNESCO-världsarv, konst, musik och en kulinarisk scen är staden en favoritdestination bland resande över hela världen. Här är några av sakerna du kan göra på en resa till Barcelona:

  • Besök mästerverken Sagrada Familia och Casa Batllo skapade av arkitekten Antoni Gaudi
  • Njut av en picknick i Park Güell, ett annat verk av Antoni Gaudi
  • Promenera längs "La Barcelonetta", Barcelonas strand
  • Förlora dig i Gracia, ett perfekt område för shopping med sina unika butiker
  • Spana in marknaden La Boqueria på Les Ramblas i centrala Barcelona
  • Njut av tapas och ett glas Vermouth i de Gotiska kvarteren
  • Besök den Magiska fontänen i Montjuic för en musik- och ljusshow

Flygplatser i Barcelona

De flesta flyg till Barcelona landar på stadens största flygplats, El Prat. Från El Prat finns snabba och regelbundna avgångar via både tåg och buss in till Barcelona. Barcelona har också två regionala flygplatser, Reus Airport och Girona Airport. Båda dessa ligger runt 100 kilometer från Barcelona, men har också förbindelser till staden.

Veckans temperatur, Barcelona