Billiga flyg Barcelona

Flyg billigt till Barcelona och upplev Kataloniens hjärta. Det finns många anledningar att flyga till Barcelona: maten, utelivet, arkitekturen, shoppingen… för att inte tala om solen. På både sommar och höst håller sig temperaturen över 20 grader. Det är en perfekt temperatur för ett besök till stadens långa sandstrand, Barceloneta.

När du söker efter flyg till Barcelona hos oss på Travellink söker vi efter flyg bland hundratals flygbolag. Allt du behöver göra är att välja det alternativ som passar dig bäst. Trevlig resa till Barcelona önskar vi på Travellink.

Flyg Barcelona Flyg + hotell Barcelona
Populära resor
Frånpris tur/retur per person för angiven period (flyg)
Flygresor

Tips från Travellink

"Missa inte den fantastiska saluhallen "La Boqueria" vid La Rambla. En fröjd för ögat och magen. Här kan man sitta och äta underbara tapas."
-Ricardo, marknad

"Om man är sugen på tapas och vill pröva på lite mer moderna varianter rekommenderar jag Gourmet Tapas by Sensi. Restaurangen ligger i Gotico, Calle Milans 4.  Boka innan för det är populärt! www.sensi.es"
-Annah, produkt

"På pizzerrian NAP i Barceloneta hittar du Barcelonas godaste pizza! Ta med och ät som picknick på stranden."
-Anna, marknad

"El Xampanyet i Born, är en härlig cava bar! Lite kaotisk och med mycket folk så lämpar sig inte för en romantisk date - men däremot för dig som vill känna på det spanska utelivet. Beställ husets cava och be kyparen ta fram tapas och njut!"
-Annah, produkt

Veckans temperatur, Barcelona