Billiga flyg Barcelona

Flyg till Barcelona och upplev maten, utelivet, arkitekturen, shoppingen... för att inte tala om solen. En stor del av året är temperaturen över 20 grader, vilket är perfekt väder för besök till stadens långa sandstrand, Barceloneta.

När du söker efter resor till Barcelona på Travellink söker vi efter flyg bland hundratals flygbolag. Allt du behöver göra är att välja det alternativ som passar dig bäst. Det är också möjligt att boka paketresor till Barcelona där både flyg och hotell ingår. Trevlig resa till Barcelona!

Flyg Barcelona Flyg + hotell Barcelona
Populära resor
Frånpris tur/retur per person för angiven period (flyg)
Flygresor

Tips från Travellink

"Missa inte den fantastiska saluhallen "La Boqueria" vid La Rambla. En fröjd för ögat och magen. Här kan man sitta och äta underbara tapas."
-Ricardo, marknad

"Om man är sugen på tapas och vill pröva på lite mer moderna varianter rekommenderar jag Gourmet Tapas by Sensi. Restaurangen ligger i Gotico, Calle Milans 4.  Boka innan för det är populärt! www.sensi.es"
-Annah, produkt

"På pizzerrian NAP i Barceloneta hittar du Barcelonas godaste pizza! Ta med och ät som picknick på stranden."
-Anna, marknad

"El Xampanyet i Born är en härlig cava bar! Lite kaotisk och med mycket folk så lämpar sig inte för en romantisk date - men däremot för dig som vill känna på det spanska utelivet. Beställ husets cava och be kyparen ta fram tapas och njut!"
-Annah, produkt

Veckans temperatur, Barcelona


Av användarvillkoren framgår att Travellinks ansvar för informationens riktighet är begränsat.