Travellink finns nu i följande länder:

Flyg Stockholm-Dublin

Sista minuten-flyg från Stockholm till Dublin

Boka nu innan det är för sent

Stockholm Dublin
tis, 23 apr. ARN - DUB
fre, 26 apr. DUB - ARN
1478kr
Pris per resenär
Stockholm Dublin
ons, 24 apr. ARN - DUB
441kr
Pris per resenär
Stockholm Dublin
mån, 29 apr. ARN - DUB
ons, 01 maj DUB - ARN
982kr
Pris per resenär
Stockholm Dublin
fre, 03 maj ARN - DUB
mån, 06 maj DUB - ARN
1441kr
Pris per resenär
Stockholm Dublin
ons, 08 maj ARN - DUB
sön, 12 maj DUB - ARN
2986kr
Pris per resenär
Stockholm Dublin
fre, 17 maj ARN - DUB
fre, 17 maj DUB - ARN
2590kr
Pris per resenär

Ruttinformation

Jämförelse av levnadskostnader

Tåg Lokal, enkel biljett
45% Tågen i Dublin är 45 % billigare än i Stockholm.
Stockholm 42kr
Dublin 23,18kr
Måltid Restaurang i mellanklassen
55% I genomsnitt är en måltid 55 % dyrare i Dublin än i Stockholm.
Stockholm 150kr
Dublin 231,83kr
Växlingskurs
1 SEK = 0.09 EUR
1 EUR = 11.62 SEK
Senast kontrollerad 19 april 2024
Avstånd: 1628 kms
Flygplatser Stockholm
Arlanda (ARN) Avstånd från centrum: 37 kms
Bromma (BMA) Avstånd från centrum: 7 kms
Skavsta (NYO) Avstånd från centrum: 90 kms
Västerås (VST) Avstånd från centrum: 86 kms
Flygplatser Dublin
Dublin (DUB) Avstånd från centrum: 9 kms

Till och från flygplatserna

Flyg från Stockholm

Stockholm är en modern och internationell stad med en gedigen historia. En annan stad man kan säga samma sak om är Dublin. Letar du efter en destination för en trevlig semester kan du oftast hitta billiga flyg mellan Stockholm och Dublin året om. Reser du från Stockholm avgår ditt flyg troligtvis från Arlanda, Sveriges största flygplats med flest utrikesflyg. Staden har ytterligare en flygplats, om än betydligt mindre. Från Bromma flygplats erbjuds främst inrikesflyg och endast ett fåtal internationella avgångar. Arlanda har fyra terminaler, och är trots sin storlek en mycket lättnavigerad flygplats. Intill samtliga gater finns många kaféer, barer och sköna sittplatser. Därutöver kan du kostnadsfritt koppla upp dig på flygplatsens WiFi.

Till Stockholm flygplats

För att ta dig till både Arlanda och Bromma finns det ett antal bra färdmedel i olika prisklasser att välja mellan. Till Arlanda kan du bland annat kliva ombord på snabbtåget Arlanda Express som tar dig från T-centralen till din terminal på drygt 20 minuter. Snabbtåget utgör det snabbaste och miljövänligaste färdmedlet. Biljettpriserna varierar beroende på när du bokar din tågresa men standardpriser för en enkelresa ligger på ungefär 300 kronor. Sträckan till Arlanda såväl som till Bromma trafikeras även av flygbussar som avgår från Cityterminalen. För ungefär en hundralapp kommer du fram till Arlanda på 45 minuter. Därutöver kan du givetvis åka med taxi eller egen bil.

Till Dublin

Resan med flyg från Stockholm till Dublin är inte vidare lång och du är snart på plats redo att njuta av den härliga irländska stämningen. I denna stad lever pubkulturen för fullt och bör helst upplevas med en pint Guinness, som faktiskt smakar bäst i Dublin. Du kan besöka bryggeriet och lära dig allt om dess historia samt provsmaka några exklusiva ölvarianter. I Dublin är också musiken en viktig del av kulturen. Njut av traditionell folkmusik som spelas av gatumusikanter såväl som på stans många pubar. Är du ute efter en shoppingweekend har du kommit helt rätt. Bege dig till Grafton Street och ta en tur på Brown Thomas, stans mest exklusiva varuhus.

Till centrum

En direktresa från Stockholm till Dublin med flyg tar knappt under tre timmar. Efter landning tar du dig enkelt vidare in till centrum, antingen med buss eller taxi. Utanför ankomsthallen hittar du Airlink 747, en buss som tar dig direkt till innerstaden och du erbjuds dessutom gott om plats för dina resväskor. Du kan köpa din biljett vid buss- och tåginformationsdisken när du kommer fram. Om du är ute efter det billigaste färdmedlet in till city ska du hålla utkik efter buss 16 och 102 som tillhör stadens kollektivtrafik. Därutöver är taxi ett bekvämt och relativt prisvänligt alternativ och du hittar bilar utanför ankomsthallen.