Denmark (DKK)
Finland (€)
Norway (NOK)

Flyg Stockholm-Dublin

Varför boka hos Travellink?
 • Billiga flygresor med över 660 flygbolag
 • Jämför de billigaste erbjudandena
 • Flyg till Dublin från 1102kr

Sista minuten till Dublin

De bästa flygerbjudandena från alla Stockholm flygplatser.

Utresa on, 28 apr Hemresa sö, 02 maj
STO Stockholm
DUB Dublin
tur & retur från 1 144kr
Utresa ti, 11 maj Hemresa sö, 16 maj
STO Stockholm
DUB Dublin
tur & retur från 1 102kr
Ruttinformation
Få praktisk information om Stockholm och Dublin inför din resa.
Jämförelse av levnadskostnader
Växlingskurs
1.00 SEK = 0.1 EUR
svensk krona euro
1 EUR = 10.24 SEK
Senast kontrollerad 19 april 2021
Tåg
Lokal, enkel biljett
20%

Tågen i Dublin är 20 % billigare än i Stockholm.

Stockholm
38kr
Dublin
30,49kr
Måltid
Restaurang i mellanklassen
31%

I genomsnitt är en måltid 31 % dyrare i Dublin än i Stockholm.

Stockholm
120kr
Dublin
157,51kr
Taxi
Standardpriser dagtid från
10%

En taxiresa i Dublin är 10 % billigare än i Stockholm.

Stockholm
45kr
Dublin
40,65kr
Kaffe
Vanlig cappuccino
13%

En kopp kaffe i Dublin är 13 % billigare än i Stockholm.

Stockholm
39,92kr
Dublin
34,67kr
Flygplatser Stockholm
 • ( Arlanda (ARN)
  Avstånd från centrum: 37 kms
 • ( Skavsta (NYO)
  Avstånd från centrum: 90 kms
 • ( Bromma (BMA)
  Avstånd från centrum: 7 kms
 • ( Västerås (VST)
  Avstånd från centrum: 86 kms
Flygplatser Dublin
 • ( Dublin (DUB)
  Avstånd från centrum: 9 kms
K Avstånd: 1628 kms

Till och från flygplatserna

Flyg från Stockholm

Stockholm är en modern och internationell stad med en gedigen historia. En annan stad man kan säga samma sak om är Dublin. Letar du efter en destination för en trevlig semester kan du oftast hitta billiga flyg mellan Stockholm och Dublin året om. Reser du från Stockholm avgår ditt flyg troligtvis från Arlanda, Sveriges största flygplats med flest utrikesflyg. Staden har ytterligare en flygplats, om än betydligt mindre. Från Bromma flygplats erbjuds främst inrikesflyg och endast ett fåtal internationella avgångar. Arlanda har fyra terminaler, och är trots sin storlek en mycket lättnavigerad flygplats. Intill samtliga gater finns många kaféer, barer och sköna sittplatser. Därutöver kan du kostnadsfritt koppla upp dig på flygplatsens WiFi.

Till Stockholm flygplats

För att ta dig till både Arlanda och Bromma finns det ett antal bra färdmedel i olika prisklasser att välja mellan. Till Arlanda kan du bland annat kliva ombord på snabbtåget Arlanda Express som tar dig från T-centralen till din terminal på drygt 20 minuter. Snabbtåget utgör det snabbaste och miljövänligaste färdmedlet. Biljettpriserna varierar beroende på när du bokar din tågresa men standardpriser för en enkelresa ligger på ungefär 300 kronor. Sträckan till Arlanda såväl som till Bromma trafikeras även av flygbussar som avgår från Cityterminalen. För ungefär en hundralapp kommer du fram till Arlanda på 45 minuter. Därutöver kan du givetvis åka med taxi eller egen bil.

Till Dublin

Resan med flyg från Stockholm till Dublin är inte vidare lång och du är snart på plats redo att njuta av den härliga irländska stämningen. I denna stad lever pubkulturen för fullt och bör helst upplevas med en pint Guinness, som faktiskt smakar bäst i Dublin. Du kan besöka bryggeriet och lära dig allt om dess historia samt provsmaka några exklusiva ölvarianter. I Dublin är också musiken en viktig del av kulturen. Njut av traditionell folkmusik som spelas av gatumusikanter såväl som på stans många pubar. Är du ute efter en shoppingweekend har du kommit helt rätt. Bege dig till Grafton Street och ta en tur på Brown Thomas, stans mest exklusiva varuhus.

Till centrum

En direktresa från Stockholm till Dublin med flyg tar knappt under tre timmar. Efter landning tar du dig enkelt vidare in till centrum, antingen med buss eller taxi. Utanför ankomsthallen hittar du Airlink 747, en buss som tar dig direkt till innerstaden och du erbjuds dessutom gott om plats för dina resväskor. Du kan köpa din biljett vid buss- och tåginformationsdisken när du kommer fram. Om du är ute efter det billigaste färdmedlet in till city ska du hålla utkik efter buss 16 och 102 som tillhör stadens kollektivtrafik. Därutöver är taxi ett bekvämt och relativt prisvänligt alternativ och du hittar bilar utanför ankomsthallen.

Andra spännande rutter