Travellink finns nu i följande länder:

Flyg Östersund-Stockholm

Sista minuten-flyg från Östersund till Stockholm

Boka nu innan det är för sent

Östersund Stockholm
mån, 17 juni OSD - BMA
mån, 17 juni BMA - OSD
2367kr
Pris per resenär
Östersund Stockholm
mån, 03 juni OSD - BMA
597kr
Pris per resenär
Östersund Stockholm
mån, 03 juni OSD - ARN
mån, 03 juni ARN - OSD
1681kr
Pris per resenär
Östersund Stockholm
ons, 29 maj OSD - ARN
tors, 30 maj ARN - OSD
2788kr
Pris per resenär
Östersund Stockholm
sön, 09 juni OSD - ARN
mån, 10 juni ARN - OSD
2566kr
Pris per resenär
Östersund Stockholm
tors, 13 juni OSD - ARN
sön, 16 juni ARN - OSD
2080kr
Pris per resenär

Ruttinformation

Avstånd: 465 kms
Flygplatser Östersund
Froesoen (OSD) Avstånd från centrum: 8 kms
Flygplatser Stockholm
Arlanda (ARN) Avstånd från centrum: 37 kms
Bromma (BMA) Avstånd från centrum: 7 kms
Skavsta (NYO) Avstånd från centrum: 90 kms
Västerås (VST) Avstånd från centrum: 86 kms

Till och från flygplatserna

Flyg från Östersund

Östersund kallas i folkmun för "vinterstaden" då dess närhet till naturen lämpar sig perfekt för skid- och skridskoåkning, liksom andra vinteraktiviteter. Eftersom att staden ligger långt norrut är det oftast smidigast att resa med flyg även vid resor inom Sverige. Sträckan Östersund Stockholm med flyg tar knappt en timme, vilket är betydligt snabbare än en heldags tågresa. Både SAS och BRA erbjuder reguljära flyg mellan Östersund och Stockholm med flera avgångar varje dag. Genom Åre Östersund passerar strax under en halv miljon passagerare varje år, och trots flygplatsens ringa storlek erbjuds en hög servicenivå med allt du kan tänkas behöva inför din avresa som gratis WiFi, en trevlig restaurang och en bokhandel.

Till Östersund flygplats

När det är dags för avresa har du att välja mellan flera smidiga och prisvärda färdmedel för att ta dig till flygplatsen, bland annat kan du åka med flygbussen som anpassar sina avgångar efter ditt flyg från Östersund till Stockholm. Ett annat prisvärt alternativ är att boka en flygtaxi, det vill säga en taxi där du samåker med andra resenärer som alla har flyg som avgår vid ungefär samma tidpunkt. Flygtaxi är ofta en bra kompromiss mellan tid och pengar. Du kan självklart köra själv och väl framme på flygplatsen finns det gott om parkeringsmöjligheter i direkt anslutning till terminalen.

Till Stockholm

Stockholm, som breder ut sig på 14 öar, är en av världens vackraste städer. Här har du dessutom närhet till skärgården och 30 000 öar som du kan utforska med skärdgårdbåten under de varmare sommarmånaderna. I Stockholm hittar du både riksdagens och monarkins huvudsäten, och ett besök till stadshuset och det kungliga slottet bör finnas med på din att-göra-lista. Staden utgör dessutom Sveriges centrum för kultur och är därmed rik på museer för allas tycken som Fotografiska, Vasamuseet och Naturhistoriska. För dig som är intresserad av den kulinära scenen finns här mycket att upptäcka, från Michelinkrogar och hippa bistron till spännande street food och saluhallar.

Till centrum

Ditt flyg till Stockholm ankommer till en av stadens två flygplaster, Arlanda eller Bromma. Arlanda är Sveriges största flygplats och här landar bland annat SAS. För att ta dig från flygplatsen in till city är det en avvägning mellan pengar och tid som gäller; snabbtåget Arlanda Express tar endast 20 minuter till centralstationen men kostar betydligt mer än flygbussen som tar dig in till Cityterminalen på drygt 45 minuter. Från Bromma är flygbussen ett smidigt alternativ och resan in till centrum tar endast 20 minuter. Önskar du komma fram direkt till din slutdestination är taxi givetvis det klokaste valet och oavsett om du reser från Arlanda eller Bromma erbjuder de flesta taxibolag fasta priser.