Denmark (DKK)
Finland (€)
Norway (NOK)

Flyg Göteborg-München

Varför boka hos Travellink?
 • Billiga flygresor med över 660 flygbolag
 • Jämför de billigaste erbjudandena
 • Flyg till München från 1716kr

Sista minuten till München

De bästa flygerbjudandena från alla Göteborg flygplatser.

Utresa on, 28 apr Hemresa on, 05 maj
GOT Göteborg
MUC München
tur & retur från 1 716kr
Utresa to, 13 maj Hemresa må, 17 maj
GOT Göteborg
MUC München
tur & retur från 1 763kr
Ruttinformation
Få praktisk information om Göteborg och München inför din resa.
Jämförelse av levnadskostnader
Växlingskurs
1.00 SEK = 0.1 EUR
svensk krona euro
1 EUR = 10.24 SEK
Senast kontrollerad 20 april 2021
Tåg
Lokal, enkel biljett
1%

Tågen i München är 1 % billigare än i Göteborg.

Göteborg
34kr
München
33,54kr
Måltid
Restaurang i mellanklassen
36%

I genomsnitt är en måltid 36 % dyrare i München än i Göteborg.

Göteborg
104,5kr
München
142,27kr
Taxi
Standardpriser dagtid från
30%

En taxiresa i München är 30 % billigare än i Göteborg.

Göteborg
51kr
München
37,6kr
Kaffe
Vanlig cappuccino
20%

En kopp kaffe i München är 20 % billigare än i Göteborg.

Göteborg
39,88kr
München
32,9kr
Flygplatser Göteborg
 • ( Landvetter (GOT)
  Avstånd från centrum: 18 kms
 • ( Säve (GSE)
  Avstånd från centrum: 6 kms
Flygplatser München
 • ( Franz Josef Strauss (MUC)
  Avstånd från centrum: 28 kms
 • ( Allgäu (FMM)
  Avstånd från centrum: 101 kms
K Avstånd: 1066 kms

Till och från flygplatserna

Flyg från Göteborg

Det är ingen hemlighet att Göteborg är en stad på frammarsch med platser som andra långgatan där många kreativa, trendiga barer och restauranger har öppnat sina portar. För sina många resenärer, både lokala och besökare, behövs en bra flygplats. Landvetter har därför renoverats och blivit ännu mer resenärsvänlig med ett tydligt fokus på effektivitet. Du tar dig från incheckning, förbi säkerhetskontrollen och till din gate på några få minuter. Därefter, innan det är dags för ombordstigning på ditt flyg från Göteborg till Munchen, kan du koppla av med en kaffe eller drink i loungen eller på en av flygplatsens nya restauranger och kaféer.

Till Göteborg flygplats

Det finns flera bra färdmedel mellan Göteborg och Landvetter flygplats. För dig som väljer att köra själv är det bara att styra mot E6:an södergående och sedan följa skyltarna österut mot flygplatsen. Om du är medlem i en bilpoolstjänst, som Sunfleet eller DriveNow, hittar du även reserverade parkeringsplatser i direkt anslutning till terminalen. För dig som gärna undviker trängselskatt, och istället lutar dig tillbaka och låter någon annan köra, finns taxi och flygbussar. Flygbussen stannar vid flera hållplatser under sin färd genom stan, bland annat Kungsportsplatsen och Korsvägen, innan den 30 minuter senare ankommer direkt till terminalen på Landvetter.

Till München

I och med att det är en så pass kort och billig flygresa från Göteborg till Munchen är detta en resa som ligger inom de flesta resenärers budgetramar. För den som gillar öl är ett besök till Oktoberfest minst en gång i livet ett måste. Namnet till trots drar Oktoberfest igång redan i slutet av september varje år. Njut av stämningen och häpnas över den styrka och skicklighet som krävs av de kvinnor som serverar litervis med öl på en och samma gång. Munchen är dock mycket mer än bara Oktoberfest, här kan du uppleva det riktiga Tyskland året om. Du hittar många bra restauranger och museer i Tysklands tredje största stad.

Till centrum

Efter ditt Göteborg Munchen flyg landat tar du dig med typisk tysk effektivitet in till centrum. Pendeltågen S1 och S8 tar dig till centrum från flygplatsen och biljetter köper du på flygplatsens pendeltågsstation innan du kliver ombord. Ett annat alternativ som tar dig direkt till centralstationen Hauptbahnhof är Lufthansa Airport bussen. Namnet till trots är passagerare från alla flygbolag välkomna ombord. Bussen avgår var 15:e minut dagtid och stannar utanför både terminal 1 och 2. Restiden till centrum är 45 minuter och du kan köpa din biljett ombord på bussen. Ifall du föredrar att komma fram direkt till din slutdestination hittar du även taxibilar vid båda terminalerna.

Andra spännande rutter