Travellink finns nu i följande länder:

Flyg Köpenhamn-München

Sista minuten-flyg från Köpenhamn till München

Boka nu innan det är för sent

Köpenhamn München
ons, 24 apr. CPH - MUC
fre, 26 apr. MUC - CPH
2721kr
Pris per resenär
Köpenhamn München
tis, 30 apr. CPH - MUC
448kr
Pris per resenär
Köpenhamn München
tis, 30 apr. CPH - MUC
tors, 02 maj MUC - CPH
1513kr
Pris per resenär
Köpenhamn München
fre, 03 maj CPH - MUC
sön, 05 maj MUC - CPH
2225kr
Pris per resenär
Köpenhamn München
tors, 09 maj CPH - MUC
sön, 12 maj MUC - CPH
2253kr
Pris per resenär
Köpenhamn München
mån, 13 maj CPH - MUC
tors, 16 maj MUC - CPH
2286kr
Pris per resenär

Ruttinformation

Jämförelse av levnadskostnader

Tåg Lokal, enkel biljett
15% Tågen är 15 % dyrare i München än i Köpenhamn.
Köpenhamn 37,23kr
München 42,89kr
Måltid Restaurang i mellanklassen
25% En måltid i München är 25 % billigare än en måltid i Köpenhamn.
Köpenhamn 232,71kr
München 173,87kr
Växlingskurs
1 SEK = 0.09 EUR
1 EUR = 11.62 SEK
Senast kontrollerad 18 april 2024
Avstånd: 841 kms
Flygplatser Köpenhamn
Kastrup (CPH) Avstånd från centrum: 8 kms
Malmo (MMA) Avstånd från centrum: 32 kms
Roskilde (RKE) Avstånd från centrum: 1 kms
Flygplatser München
Franz Josef Strauss (MUC) Avstånd från centrum: 28 kms
Allgäu (FMM) Avstånd från centrum: 101 kms

Till och från flygplatserna

Flyg från Köpenhamn

I Köpenhamn är det dejligt att bara strosa omkring på Strøget och botanisera bland butikerna, och ett besök på Tivoli är heller aldrig fel. Flyg från Köpenhamn till München avgår från Kastrup, Nordens största internationella flygplats belägen på Amager sydöst om centrala Köpenhamn. Eftersom Kastrup har landförbindelse med Sverige är det även många resenärer från södra Sverige som använder flygplatsen. I de tre stora terminalerna på denna moderna flygplats finns ett stort antal restauranger, barer och taxfreebutiker som du kan utforska i väntan på ombordstigning, liksom ett gott antal lounger där du kan koppla av.

Till Köpenhamn flygplats

Från Kastrup kan du ta en mängd billiga flyg mellan Köpenhamn och München. Flygplatsen ligger endast cirka 10 kilometer från centrala Köpenhamn och nås snabbt och bekvämt med stadens kollektivtrafik. Med tunnelbanelinjen M2 förflyttar du dig från stationen Nørreport i stadens centrum till stationen Lufthavnen, belägen vid Kastrups terminal 3, på cirka 15 minuter. Även flera busslinjer trafikerar flygplatsen och tågen från Malmö till Kastrup avgår var 20:e minut. Om du istället väljer att ta bilen till flygplatsen har du flera olika parkeringsalternativ att välja mellan, allt från budgetparkering utomhus till betjänad parkering inomhus. Mellan terminalerna går en transferbuss, och på Kastrup finns även mölighet till bekväm övernattning på flygplatshotellet.

Till München

München ligger i den sydtyska delstaten Bayern, och i denna historiska stad kan du välja och vraka bland sevärdheter, evenemang och aktiviteter. Börja gärna med en sightseeingtur ? till exempel med buss, cykel eller segway ? för att bekanta dig med staden. Förutom museer, vackra kyrkor och andra intressanta byggnadsverk hittar du även många vackra gröna parker, och missa inte att besöka Münchens olympiapark som byggdes inför sommarolympiaden 1972. Här kan du bland annat simma i den olympiska bassängen och på vintern är skidbackarna populära. Staden kan dessutom erbjuda många nöjen och spännande restuaranger, och i en gemytlig "Biergärten" kan du koppla av med en härligt svalkande öl.

Till centrum

Direktflyg från Köpenhamn till München tar drygt en och en halv timme, och du landar på Münchens internationella flygplats belägen cirka 32 kilometer nordöst om staden. Därifrån avgår pendeltågslinjerna S-Bahn S2 och S8 till stadens centralstation var tionde minut, och restiden är cirka 40 minuter. Heldagsbiljetter som gäller på det lokala pendeltåget S-Bahn, tunnelbanelinjer, bussar och spårvagnar säljs i biljettautomater på flygplatsen. Du kan även ta Lufthansas expressbussar in till stadens centrum, oavsett vilket flygbolag du rest med. Dessa avgår från flygplatsen var 15:e minut och bussresan in till centralstationen tar ungefär 45 minuter. Med taxi är du framme i stadskärnan på ungefär 40 minuter.