Behöver du hjälp?

Ring för bra erbjudanden: 0851 992 348

Flyg Köpenhamn-München

Varför boka hos Travellink?
 • Billiga flygresor med över 660 flygbolag
 • Jämför de billigaste erbjudandena
 • Flyg till München från 1148kr

Sista minuten till München

De bästa flygerbjudandena från alla Köpenhamn flygplatser.

Utresa fr, 01 nov Hemresa fr, 08 nov
CPH Köpenhamn
MUC München
tur & retur från 1 216kr
Utresa to, 14 nov Hemresa sö, 17 nov
CPH Köpenhamn
MUC München
tur & retur från 1 307kr
Utresa to, 17 okt Hemresa ti, 22 okt
CPH Köpenhamn
FMM Memmingen
tur & retur från 1 148kr
Ruttinformation
Få praktisk information om Köpenhamn och München inför din resa.
Jämförelse av levnadskostnader
Växlingskurs
1.00 SEK = 0.1 EUR
svensk krona euro
1 EUR = 11.0 SEK
Senast kontrollerad 16 oktober 2019
Tåg
Lokal, enkel biljett
10%

Tågen i München är 10 % billigare än i Köpenhamn.

Köpenhamn
35,07kr
München
31,65kr
Måltid
Restaurang i mellanklassen
25%

En måltid i München är 25 % billigare än en måltid i Köpenhamn.

Köpenhamn
175,37kr
München
130,98kr
Taxi
Standardpriser dagtid från
50%

En taxiresa i München är 50 % billigare än i Köpenhamn.

Köpenhamn
70,15kr
München
38,2kr
Kaffe
Vanlig cappuccino
43%

En kopp kaffe i München är 43 % billigare än i Köpenhamn.

Köpenhamn
57,33kr
München
32,77kr
( Flygplatser Köpenhamn
 • ? Kastrup (CPH)
  Avstånd från centrum: 8 kms
 • ? Roskilde (RKE)
  Avstånd från centrum: 1 kms
 • ? Malmo (MMA)
  Avstånd från centrum: 32 kms
) Flygplatser München
 • ? Franz Josef Strauss (MUC)
  Avstånd från centrum: 28 kms
 • ? Allgäu (FMM)
  Avstånd från centrum: 101 kms
L Avstånd: 841 kms

Till och från flygplatserna

Flyg från Köpenhamn

I Köpenhamn är det dejligt att bara strosa omkring på Strøget och botanisera bland butikerna, och ett besök på Tivoli är heller aldrig fel. Flyg från Köpenhamn till München avgår från Kastrup, Nordens största internationella flygplats belägen på Amager sydöst om centrala Köpenhamn. Eftersom Kastrup har landförbindelse med Sverige är det även många resenärer från södra Sverige som använder flygplatsen. I de tre stora terminalerna på denna moderna flygplats finns ett stort antal restauranger, barer och taxfreebutiker som du kan utforska i väntan på ombordstigning, liksom ett gott antal lounger där du kan koppla av.

Till Köpenhamn flygplats

Från Kastrup kan du ta en mängd billiga flyg mellan Köpenhamn och München. Flygplatsen ligger endast cirka 10 kilometer från centrala Köpenhamn och nås snabbt och bekvämt med stadens kollektivtrafik. Med tunnelbanelinjen M2 förflyttar du dig från stationen Nørreport i stadens centrum till stationen Lufthavnen, belägen vid Kastrups terminal 3, på cirka 15 minuter. Även flera busslinjer trafikerar flygplatsen och tågen från Malmö till Kastrup avgår var 20:e minut. Om du istället väljer att ta bilen till flygplatsen har du flera olika parkeringsalternativ att välja mellan, allt från budgetparkering utomhus till betjänad parkering inomhus. Mellan terminalerna går en transferbuss, och på Kastrup finns även mölighet till bekväm övernattning på flygplatshotellet.

Till München

München ligger i den sydtyska delstaten Bayern, och i denna historiska stad kan du välja och vraka bland sevärdheter, evenemang och aktiviteter. Börja gärna med en sightseeingtur ? till exempel med buss, cykel eller segway ? för att bekanta dig med staden. Förutom museer, vackra kyrkor och andra intressanta byggnadsverk hittar du även många vackra gröna parker, och missa inte att besöka Münchens olympiapark som byggdes inför sommarolympiaden 1972. Här kan du bland annat simma i den olympiska bassängen och på vintern är skidbackarna populära. Staden kan dessutom erbjuda många nöjen och spännande restuaranger, och i en gemytlig "Biergärten" kan du koppla av med en härligt svalkande öl.

Till centrum

Direktflyg från Köpenhamn till München tar drygt en och en halv timme, och du landar på Münchens internationella flygplats belägen cirka 32 kilometer nordöst om staden. Därifrån avgår pendeltågslinjerna S-Bahn S2 och S8 till stadens centralstation var tionde minut, och restiden är cirka 40 minuter. Heldagsbiljetter som gäller på det lokala pendeltåget S-Bahn, tunnelbanelinjer, bussar och spårvagnar säljs i biljettautomater på flygplatsen. Du kan även ta Lufthansas expressbussar in till stadens centrum, oavsett vilket flygbolag du rest med. Dessa avgår från flygplatsen var 15:e minut och bussresan in till centralstationen tar ungefär 45 minuter. Med taxi är du framme i stadskärnan på ungefär 40 minuter.

Andra spännande rutter