Travellink finns nu i följande länder:

Flyg Göteborg-Dubrovnik

-
-
-
-

Sista minuten-flyg från Göteborg till Dubrovnik

Boka nu innan det är för sent

Göteborg Dubrovnik
sön, 11 aug. GOT - DBV
ons, 14 aug. DBV - GOT
3592kr
Pris per resenär
Göteborg Dubrovnik
ons, 07 aug. GOT - DBV
398kr
Pris per resenär
Göteborg Dubrovnik
lör, 27 juli GOT - DBV
sön, 28 juli DBV - GOT
2065kr
Pris per resenär
Göteborg Dubrovnik
tis, 23 juli GOT - DBV
fre, 26 juli DBV - GOT
5610kr
Pris per resenär
Göteborg Dubrovnik
tors, 01 aug. GOT - DBV
mån, 05 aug. DBV - GOT
5077kr
Pris per resenär
Göteborg Dubrovnik
tis, 06 aug. GOT - DBV
fre, 09 aug. DBV - GOT
3464kr
Pris per resenär

Ruttinformation

Jämförelse av levnadskostnader

Tåg Lokal, enkel biljett
36% Tågen i Dubrovnik är 36 % billigare än i Göteborg.
Göteborg 36kr
Dubrovnik 23,17kr
Måltid Restaurang i mellanklassen
12% I genomsnitt är en måltid 12 % dyrare i Dubrovnik än i Göteborg.
Göteborg 130kr
Dubrovnik 145,52kr
Växlingskurs
1 SEK = 0.09 EUR
1 EUR = 11.56 SEK
Senast kontrollerad 16 juli 2024
Avstånd: 1729 kms
Flygplatser Göteborg
Landvetter (GOT) Avstånd från centrum: 18 kms
Säve (GSE) Avstånd från centrum: 6 kms
Flygplatser Dubrovnik
TIVAT (TIV) Avstånd från centrum: 59 kms
Dubrovnik (DBV) Avstånd från centrum: 17 kms

Till och från flygplatserna

Flyg från Göteborg

Med sina mysiga kaféer och välkomnande invånare är Göteborg en av Sveriges charmigaste städer. Stadens flygplats, Landvetter, ligger ungefär 15 kilometer öster om Göteborg. Flygplatsen är Sveriges näst största och härifrån avgår flera billiga flyg från Göteborg till Dubrovnik. På flygplatsen finns 10 olika restauranger och barer där du kan äta, ta en drink eller en kopp kaffe i väntan på ombordstigning. Om du behöver uträtta ärenden finns postalternativ, valutaväxling och bankomat inne i terminalen. Reser du med barn kan du låta de springa av sig innan avresa på flygplatsens lekplats. Överallt i terminalen kan du koppla upp dig på WiFi som är helt gratis.

Till Göteborg flygplats

När du åker från Göteborg till Dubrovnik med flyg är det en bra idé att vara ute i god tid för att checka in och passera säkerhetskontrollen. Från Göteborgs Centralstation avgår flygbussar till Landvetter varje kvart. Bussresan tar ungefär 20 minuter och avstigning sker precis vid avgångshallen. Om du kör med egen bil till Landvetter finns flera parkeringsalternativ. Du kan parkera inomhus eller utomhus och välja mellan långtids- och korttidsparkering. Flygplatsen ligger vid väg 40 och från centrala Göteborg är det väl skyltat längs med sträckan. Det finns även en motorcykelparkering på flygplatsen. Om du föredrar att åka taxi ut till Landvetter erbjuder flera av stadens taxibolag fasta priser.

Till Dubrovnik

I södra Kroatien, vackert belägen vid den Dalmatiska kusten, hittar du Dubrovnik. Lär dig om stadens långa historia på något av stadens många museer, beundra vyerna över havet eller bada på någon av de paradisliknande stränderna. För att få en överblick över Dubrovnik och dess kustremsa är en promenad på de medeltida stadsmurarna en bra början. Från den norra delen av staden kan du ta linbanan upp till berget Mt Srd. På endast fyra minuter når du 400 meters höjd och kan beundra staden från ovan. Missa inte heller ett besök till det gotiska Rectorpalatset. Förutom byggnadens imponerande arkitektur kan du på det kulturhistoriska museet, inhyst i palatset, beundra alla vackra föremål.

Till centrum

Flyg från Göteborg till Dubrovnik landar på Dubrovnik Airport belägen 15 kilometer söder om staden. I passagerarterminalen hittar du taxfreebutiker, valutaväxling och informationsdisk. För att ta dig från flygplatsen in till Dubrovnik finns flygbussar som stannar utanför ankomsthallen. Avgångstiden för dessa är anpassade efter varje anlänt flyg så du behöver inte vänta länge. Resan tar ungefär en halvtimme och bussen gör två stopp inne i centrala Dubrovnik. Vid terminalbyggnad B finns en taxistation där du alltid hittar bilar väntandes. På flygplatsen kan du hyra bil från 14 olika bolag, vilket är ett bra transportalternativ om du planerat resa omkring längs kusten under din vistelse.