Flyg Hotell Flyg + Hotell Hyrbil
Travellink finns nu i följande länder:

Flyg Göteborg-Dubrovnik

Varför boka hos Travellink?
  • Billiga flygresor med över 660 flygbolag
  • Jämför de billigaste erbjudandena
  • Flygresor till Dubrovnik till bästa pris

Sista minuten till Dubrovnik

De bästa flygerbjudandena från alla Göteborg flygplatser.

Utresa må, 10 apr Hemresa sö, 16 apr
GOT Göteborg
DBV Dubrovnik
tur & retur från 2 437kr
Utresa to, 06 apr Hemresa ti, 11 apr
GOT Göteborg
DBV Dubrovnik
tur & retur från 6 829kr
Utresa må, 24 apr Hemresa sö, 30 apr
GOT Göteborg
DBV Dubrovnik
tur & retur från 2 025kr
Utresa to, 20 apr Hemresa sö, 23 apr
GOT Göteborg
DBV Dubrovnik
tur & retur från 5 377kr
Ruttinformation
Få praktisk information om Göteborg och Dubrovnik inför din resa.
Jämförelse av levnadskostnader
Växlingskurs
1.00 SEK = 0.67 HRK
svensk krona kroatisk kuna
1 HRK = 1.5 SEK
Senast kontrollerad 27 mars 2023
Tåg
Lokal, enkel biljett
40%

Tågen i Dubrovnik är 40 % billigare än i Göteborg.

Göteborg
35kr
Dubrovnik
20,6kr
Måltid
Restaurang i mellanklassen
37%

En måltid i Dubrovnik är 37 % billigare än en måltid i Göteborg.

Göteborg
120kr
Dubrovnik
76,14kr
Taxi
Standardpriser dagtid från
40%

En taxiresa i Dubrovnik är 40 % billigare än i Göteborg.

Göteborg
61kr
Dubrovnik
37,7kr
Kaffe
Vanlig cappuccino
44%

En kopp kaffe i Dubrovnik är 44 % billigare än i Göteborg.

Göteborg
39,55kr
Dubrovnik
22,32kr
Flygplatser Göteborg
  • ( Landvetter (GOT)
    Avstånd från centrum: 18 kms
  • ( Säve (GSE)
    Avstånd från centrum: 6 kms
Flygplatser Dubrovnik
  • ( TIVAT (TIV)
    Avstånd från centrum: 59 kms
  • ( Dubrovnik (DBV)
    Avstånd från centrum: 17 kms
K Avstånd: 1729 kms

Till och från flygplatserna

Flyg från Göteborg

Med sina mysiga kaféer och välkomnande invånare är Göteborg en av Sveriges charmigaste städer. Stadens flygplats, Landvetter, ligger ungefär 15 kilometer öster om Göteborg. Flygplatsen är Sveriges näst största och härifrån avgår flera billiga flyg från Göteborg till Dubrovnik. På flygplatsen finns 10 olika restauranger och barer där du kan äta, ta en drink eller en kopp kaffe i väntan på ombordstigning. Om du behöver uträtta ärenden finns postalternativ, valutaväxling och bankomat inne i terminalen. Reser du med barn kan du låta de springa av sig innan avresa på flygplatsens lekplats. Överallt i terminalen kan du koppla upp dig på WiFi som är helt gratis.

Till Göteborg flygplats

När du åker från Göteborg till Dubrovnik med flyg är det en bra idé att vara ute i god tid för att checka in och passera säkerhetskontrollen. Från Göteborgs Centralstation avgår flygbussar till Landvetter varje kvart. Bussresan tar ungefär 20 minuter och avstigning sker precis vid avgångshallen. Om du kör med egen bil till Landvetter finns flera parkeringsalternativ. Du kan parkera inomhus eller utomhus och välja mellan långtids- och korttidsparkering. Flygplatsen ligger vid väg 40 och från centrala Göteborg är det väl skyltat längs med sträckan. Det finns även en motorcykelparkering på flygplatsen. Om du föredrar att åka taxi ut till Landvetter erbjuder flera av stadens taxibolag fasta priser.

Till Dubrovnik

I södra Kroatien, vackert belägen vid den Dalmatiska kusten, hittar du Dubrovnik. Lär dig om stadens långa historia på något av stadens många museer, beundra vyerna över havet eller bada på någon av de paradisliknande stränderna. För att få en överblick över Dubrovnik och dess kustremsa är en promenad på de medeltida stadsmurarna en bra början. Från den norra delen av staden kan du ta linbanan upp till berget Mt Srd. På endast fyra minuter når du 400 meters höjd och kan beundra staden från ovan. Missa inte heller ett besök till det gotiska Rectorpalatset. Förutom byggnadens imponerande arkitektur kan du på det kulturhistoriska museet, inhyst i palatset, beundra alla vackra föremål.

Till centrum

Flyg från Göteborg till Dubrovnik landar på Dubrovnik Airport belägen 15 kilometer söder om staden. I passagerarterminalen hittar du taxfreebutiker, valutaväxling och informationsdisk. För att ta dig från flygplatsen in till Dubrovnik finns flygbussar som stannar utanför ankomsthallen. Avgångstiden för dessa är anpassade efter varje anlänt flyg så du behöver inte vänta länge. Resan tar ungefär en halvtimme och bussen gör två stopp inne i centrala Dubrovnik. Vid terminalbyggnad B finns en taxistation där du alltid hittar bilar väntandes. På flygplatsen kan du hyra bil från 14 olika bolag, vilket är ett bra transportalternativ om du planerat resa omkring längs kusten under din vistelse.

Andra spännande rutter