Flyg Hotell Flyg + Hotell Hyrbil

Boka flyg hos Volga Dnepr airline med Travellink

Varför boka hos Travellink?
  • Billiga flygresor med 450+ flygbolag
  • Vi kombinerar och jämför för att ge dig lägre biljettpriser
  • Vi har allt du behöver för din resa

Volga Dnepr airline

Om Volga Dnepr airline

Volga-Dnepr Airlines är ett ryskt charterflygbolag som har sin bas på Ulyanovsk Vostochny Airport utanför Ulyanovsk. Flygbolaget är specialiserat på fraktresor och har en flotta på 22 plan, varav hälften består av stora fraktplan. Volga-Dnepr Airlines flyg har även hyrts ut till passagerarresor mellan Moskva och olika ryska orter, främst belägna längs med Volga.

Volga-Dnepr Airlines är inte med i någon av de stora flygbolagsallianserna och har inte heller codeshare-avtal med andra bolag men hyr ut sina flygplan till olika partners. Flygbolaget har bland annat samarbetat med det ukrainska flygbolaget Antonov Airlines och Air Foyle. Boka billiga flyg med Volga-Dnepr Airlines hos Travellink och upptäck både Rysslands storstäder och mindre orter. När du bokar din resa via Travellink kan du även fynda billiga hotell och semesterboenden.

Online-incheckning

Eftersom Volga-Dnepr Airlines inte själva bedriver någon passagerartrafik kan du inte heller checka in online via deras hemsida. Om du reser med ett Volga-Dnepr Airlines plan som hyrts ut till ett annat flygbolag får du kontrollera med aktuellt partnerbolag om det går att checka in online. De flesta passagerarflyg i Europa erbjuder online-incheckning för att underlätta tidsplaneringen under din resa. Om du väljer att checka in på flygplatsen bör du anlända i god tid då det kan vara kö till incheckningsdiskarna.

Om du checkat in online ska du ta med dig ditt boardingkort och pass för att visa upp vid säkerhetskontrollen på flygplatsen.

Regler för handbagage

Hur mycket handbagage du får ha med dig under din resa varierar beroroende på vilket partnerbolag som sköter flygningen och vilka regler de har gällande handbagage. Volga-Dnepr Airlines har inte själva några bagageregler. Vanligtvis får varje passagerare ha med sig ett handbagage ombord såvida detta får plats under sätet framför dig eller i förvaret ovanför din flygstol. Om du flyger med spädbarn brukar det gå bra att ta med sig en skötväska med nödvändigheter som behövs under resan, men om du är osäker kan du packa det som behövs i ditt eget handbagage.

Se till att följa de handbagageregler som ges för att slippa höga avgifter, något som tillkommer om du skulle bli tvungen att checka in ditt handbagage i sista minuten.

Regler för incheckat bagage

Hur mycket incheckat bagage du får ha med dig under din resa beror också på de regler som tillhandahålls av partnerbolaget som sköter flygningen. Vanligtvis brukar man kunna checka in en väska utan extra kostnad, men detta kan variera beroende på biljettklass. Generellt sätt får du medföra mer bagage ju högre klass du flyger i.

Om du reser med barn brukar det gå bra att checka in barnvagnar utan extra kostnad, men kontrollera detta med aktuellt flygbolag. Om du har en funktionsnedsättning och önskar assistans vid ombordstigning ska du kontakta partnerbolaget eller flygplatsen i förväg.

Flygbolagsinformation

  • Flygbolagsnamn: Volga-Dnepr Airlines
  • IATA kod: VI
  • Grundat år: 1990
  • Huvudkontor: Ulyanovsk, Ryssland
  • Hemsida: volga-dnepr.com

Hitta flyg med Volga-Dnepr Airlines hos Travellink och upptäck Rysslands orter och städer.

Andra flygbolag