Travellink finns nu i följande länder:

Flyg Stockholm-Marseille

Sista minuten-flyg från Stockholm till Marseille

Boka nu innan det är för sent

Stockholm Marseille
mån, 17 juni ARN - MRS
tors, 20 juni MRS - ARN
3473kr
Pris per resenär
Stockholm Marseille
tors, 12 sep. ARN - MRS
581kr
Pris per resenär
Stockholm Marseille
lör, 22 juni ARN - MRS
ons, 26 juni MRS - ARN
2203kr
Pris per resenär
Stockholm Marseille
tors, 27 juni ARN - MRS
mån, 01 juli MRS - ARN
3897kr
Pris per resenär
Stockholm Marseille
ons, 03 juli ARN - MRS
sön, 07 juli MRS - ARN
4163kr
Pris per resenär
Stockholm Marseille
sön, 07 juli ARN - MRS
tors, 11 juli MRS - ARN
3071kr
Pris per resenär

Ruttinformation

Jämförelse av levnadskostnader

Tåg Lokal, enkel biljett
48% Tågen i Marseille är 48 % billigare än i Stockholm.
Stockholm 42kr
Marseille 21,64kr
Måltid Restaurang i mellanklassen
14% I genomsnitt är en måltid 14 % dyrare i Marseille än i Stockholm.
Stockholm 150kr
Marseille 170,83kr
Växlingskurs
1 SEK = 0.09 EUR
1 EUR = 11.38 SEK
Senast kontrollerad 14 juni 2024
Avstånd: 1982 kms
Flygplatser Stockholm
Arlanda (ARN) Avstånd från centrum: 37 kms
Bromma (BMA) Avstånd från centrum: 7 kms
Skavsta (NYO) Avstånd från centrum: 90 kms
Västerås (VST) Avstånd från centrum: 86 kms
Flygplatser Marseille
Marseille-Provence (MRS) Avstånd från centrum: 20 kms
Montpellier Mediterranee (MPL) Avstånd från centrum: 118 kms

Till och från flygplatserna

Flyg från Stockholm

Stockholm, med sina omkring 70 olika museum, är en av de mest museitäta städerna i världen. När du åker från Stockholm till Marseille med flyg avgår resan från Arlanda, Bromma eller Skavsta flygplats. Skavsta ligger ungefär tio mil från storstaden vid orten Nyköping och trafikeras av lågprisbolagen Ryanair och Wizz Air. Landets största flygplats, Arlanda, är belägen 42 kilometer norr om stadskärnan och här hittar du billiga flyg från Stockholm till Marseille året om. Bromma flygplats ligger precis utanför stadens centrum och är därmed den mest centrala av flygplatserna. Samtliga flygplatser erbjuder gratis WiFi i sina terminaler.

Till Stockholm flygplats

Det är lätt att ta sig till flygplatserna med stadens kollektivtrafik. Från Stockholms Centralstation avgår snabbtåget Arlanda Express sex gånger i timmen. Tåget tar dig till Arlanda på 20 minuter och stannar vid Arlanda Norra och Arlanda Södra, vilket gör att du lätt kan ta dig till rätt terminal. Biljetter förköper du online för billigast pris eller i automater på perrongen. Till Bromma och Skavsta avgår regelbundna flygbussar från centralstationens bussterminal. Till Bromma tar resan 20 minuter och till Skavsta ungefär 80 minuter. För att ta dig till Skavsta flygplats kan du också ta tåget till Nyköpings järnvägsstation och därefter fortsätta de sista sju kilometrarna med taxi eller lokalbuss.

Till Marseille

Marseille, Frankrikes näst största stad, ligger vid Medelhavskusten i söder. Här hittar du en trevlig hamn med färggranna hus, charmiga fiskebåtar och en mängd uteserveringar där du kan njuta av det goda provensalska köket. Typiska rätter som du ska passa på att avnjuta under din vistelse är bouillabaisse, med skaldjur direkt från havet, och ratatouille med goda lokalproducerade grönsaker. Promenera omkring i den historiska stadskärnan Le Panier och shoppa i de små butikerna du hittar i gränderna. Här finns också den stora katedralen Cathédrale de Marseille Notre Dame de Major. Katedralen byggdes under 1800-talet och har en imponerande bysantinsk fasad i florentinsk marmor.

Till centrum

Flyg från Stockholm till Marseille landar på Marseille Provence flygplats ungefär 27 kilometer nordväst om stadens centrala delar. Flygplatsen trafikeras av ett snabbtåg som på fem minuter transporterar resenärer till den intilliggande tågstationen Vitrolles-Aéroport, helt kostnadsfritt. Därifrån åker du vidare till stadens centralstation Sant Charles. Utanför ankomsthallen hittar du även bussar som avgår varje kvart och tar dig in till staden på 25 minuter. Bussbiljetter kan endast köpas med kort ombord på bussen så om du vill betala med kontanter får du göra det inne i terminalen. Inne i staden stannar bussarna på centralstationen och därifrån kan du åka vidare till din slutdestination med metro eller taxi.