Travellink finns nu i följande länder:

Flyg Stockholm-Marseille

Varför boka hos Travellink?
 • Billiga flygresor med över 660 flygbolag
 • Jämför de billigaste erbjudandena
 • Flygresor till Marseille till bästa pris

Sista minuten-flyg till Marseille

Boka nu innan det är för sent

Stockholm Marseille
on, 27 dec ARN - MRS
on, 27 dec MRS - ARN
11570kr
Pris per resenär
Stockholm Marseille
fr, 19 jan ARN - MRS
753kr
Pris per resenär
Stockholm Marseille
lö, 16 dec ARN - MRS
må, 18 dec MRS - ARN
2565kr
Pris per resenär

Ruttinformation

Få praktisk information om Stockholm och Marseille inför din resa.

Jämförelse av levnadskostnader

Växlingskurs
1.00 SEK = 0.09 EUR
svensk krona euro
1 EUR = 11.54 SEK
Senast kontrollerad 01 december 2023
Tåg
Lokal, enkel biljett
41%

Tågen i Marseille är 41 % billigare än i Stockholm.

Stockholm
39kr
Marseille
22,86kr
Måltid
Restaurang i mellanklassen
10%

I genomsnitt är en måltid 10 % dyrare i Marseille än i Stockholm.

Stockholm
142,5kr
Marseille
160kr
Taxi
Standardpriser dagtid från
5%

En taxiresa i Marseille är 5 % billigare än i Stockholm.

Stockholm
60kr
Marseille
57,14kr
Kaffe
Vanlig cappuccino
23%

En kopp kaffe i Marseille är 23 % billigare än i Stockholm.

Stockholm
43,51kr
Marseille
33,58kr
Flygplatser Stockholm
 • ( Arlanda (ARN)
  Avstånd från centrum: 37 kms
 • ( Bromma (BMA)
  Avstånd från centrum: 7 kms
 • ( Skavsta (NYO)
  Avstånd från centrum: 90 kms
 • ( Västerås (VST)
  Avstånd från centrum: 86 kms
Flygplatser Marseille
 • ( Marseille-Provence (MRS)
  Avstånd från centrum: 20 kms
 • ( Montpellier Mediterranee (MPL)
  Avstånd från centrum: 118 kms
K Avstånd: 1982 kms

Till och från flygplatserna

Flyg från Stockholm

Stockholm, med sina omkring 70 olika museum, är en av de mest museitäta städerna i världen. När du åker från Stockholm till Marseille med flyg avgår resan från Arlanda, Bromma eller Skavsta flygplats. Skavsta ligger ungefär tio mil från storstaden vid orten Nyköping och trafikeras av lågprisbolagen Ryanair och Wizz Air. Landets största flygplats, Arlanda, är belägen 42 kilometer norr om stadskärnan och här hittar du billiga flyg från Stockholm till Marseille året om. Bromma flygplats ligger precis utanför stadens centrum och är därmed den mest centrala av flygplatserna. Samtliga flygplatser erbjuder gratis WiFi i sina terminaler.

Till Stockholm flygplats

Det är lätt att ta sig till flygplatserna med stadens kollektivtrafik. Från Stockholms Centralstation avgår snabbtåget Arlanda Express sex gånger i timmen. Tåget tar dig till Arlanda på 20 minuter och stannar vid Arlanda Norra och Arlanda Södra, vilket gör att du lätt kan ta dig till rätt terminal. Biljetter förköper du online för billigast pris eller i automater på perrongen. Till Bromma och Skavsta avgår regelbundna flygbussar från centralstationens bussterminal. Till Bromma tar resan 20 minuter och till Skavsta ungefär 80 minuter. För att ta dig till Skavsta flygplats kan du också ta tåget till Nyköpings järnvägsstation och därefter fortsätta de sista sju kilometrarna med taxi eller lokalbuss.

Till Marseille

Marseille, Frankrikes näst största stad, ligger vid Medelhavskusten i söder. Här hittar du en trevlig hamn med färggranna hus, charmiga fiskebåtar och en mängd uteserveringar där du kan njuta av det goda provensalska köket. Typiska rätter som du ska passa på att avnjuta under din vistelse är bouillabaisse, med skaldjur direkt från havet, och ratatouille med goda lokalproducerade grönsaker. Promenera omkring i den historiska stadskärnan Le Panier och shoppa i de små butikerna du hittar i gränderna. Här finns också den stora katedralen Cathédrale de Marseille Notre Dame de Major. Katedralen byggdes under 1800-talet och har en imponerande bysantinsk fasad i florentinsk marmor.

Till centrum

Flyg från Stockholm till Marseille landar på Marseille Provence flygplats ungefär 27 kilometer nordväst om stadens centrala delar. Flygplatsen trafikeras av ett snabbtåg som på fem minuter transporterar resenärer till den intilliggande tågstationen Vitrolles-Aéroport, helt kostnadsfritt. Därifrån åker du vidare till stadens centralstation Sant Charles. Utanför ankomsthallen hittar du även bussar som avgår varje kvart och tar dig in till staden på 25 minuter. Bussbiljetter kan endast köpas med kort ombord på bussen så om du vill betala med kontanter får du göra det inne i terminalen. Inne i staden stannar bussarna på centralstationen och därifrån kan du åka vidare till din slutdestination med metro eller taxi.

Andra spännande rutter