Travellink finns nu i följande länder:

Flyg Stockholm-Madrid

Sista minuten-flyg från Stockholm till Madrid

Boka nu innan det är för sent

Stockholm Madrid
mån, 17 juni ARN - MAD
lör, 22 juni MAD - ARN
3469kr
Pris per resenär
Stockholm Madrid
tis, 17 sep. ARN - MAD
569kr
Pris per resenär
Stockholm Madrid
lör, 22 juni ARN - MAD
sön, 23 juni MAD - ARN
2481kr
Pris per resenär
Stockholm Madrid
tors, 27 juni ARN - MAD
sön, 30 juni MAD - ARN
3310kr
Pris per resenär
Stockholm Madrid
tors, 04 juli ARN - MAD
sön, 07 juli MAD - ARN
3305kr
Pris per resenär
Stockholm Madrid
mån, 08 juli ARN - MAD
tors, 11 juli MAD - ARN
3838kr
Pris per resenär

Ruttinformation

Jämförelse av levnadskostnader

Tåg Lokal, enkel biljett
59% Tågen i Madrid är 59 % billigare än i Stockholm.
Stockholm 42kr
Madrid 17,08kr
Måltid Restaurang i mellanklassen
14% I genomsnitt är en måltid 14 % dyrare i Madrid än i Stockholm.
Stockholm 150kr
Madrid 170,83kr
Växlingskurs
1 SEK = 0.09 EUR
1 EUR = 11.38 SEK
Senast kontrollerad 10 juni 2024
Avstånd: 2593 kms
Flygplatser Stockholm
Arlanda (ARN) Avstånd från centrum: 37 kms
Bromma (BMA) Avstånd från centrum: 7 kms
Skavsta (NYO) Avstånd från centrum: 90 kms
Västerås (VST) Avstånd från centrum: 86 kms
Flygplatser Madrid
Adolfo Suárez Madrid - Barajas (MAD) Avstånd från centrum: 13 kms
Torrejon (TOJ) Avstånd från centrum: 24 kms

Till och från flygplatserna

Flyg från Stockholm

Stockholm är en ljuvlig sommarstad då du kan njuta av stadens kustlinje och närhet till naturen. Vill du vara säker på att kunna njuta av soliga dagar kan du enkelt flyga från Stockholm till Madrid med avresa från Bromma flygplats eller Arlanda flygplats. Du hittar direktflyg mellan Stockholm och Madrid med flygbolaget Norwegian såväl som Iberia. Det går också att resa med bland annat Lufthansa och British Airways men då får du räkna med en kort mellanlandning under färden. Trots att närmare 25 miljoner passagerare årligen reser genom Arlanda kan du vara säker på att flygplatsen är ytterst resenärsvänlig och effektiv.

Till Stockholm flygplats

Om du reser från innerstaden ut till Arlanda flygplats och ditt Stockholm Madrid flyg har du flera bra färdmedel att välja mellan. Det snabbaste och miljövänligaste alternativet är med snabbtåget Arlanda Express. Tåget avgår från T-centralen flera gånger i timmen och tar dig Arlanda Södra och Arlanda Norra inom knappt 20 minuter. Priset för en biljett ligger runt 300 kronor men om du bokar din resa i god tid kan du få rabatt. För ungefär en tredjedel av föregående pris kan du ta flygbussen från Cityterminalen eller Liljeholmen. Färden till Arlanda tar ca 45 minuter beroende på trafikläget. Det finns även flygbussar till Bromma och denna resa tar 20 minuter.

Till Madrid

För dig som gillar att stå i centrum är en resa till Madrid att rekommendera, här befinner du dig nämligen mitt i Spanien. På Puerta del Sol hittar du en inskription i trottoaren där det står "0 km", vilket syftar till att just denna plats är landets mittpunkt. Som Spaniens kulturella centrum hittar du även många museer och andra historiska sevärdheter i Madrid. Besök Pradomuseet där du kan beskåda landets största konstsamling och torget Plaza Mayor som en gång i tiden var en tjurfäktningsarena. Idag är torget fyllt med uteserveringar där du kan njuta av tapas och sangria. Madrid är vaken in på småtimmarna så en siesta på eftermiddagen är ofta en god idé.

Till centrum

När ditt flyg landat på Madrid Barajas flygplats tar du dig enkelt vidare in till centrum. Flygplatsen är stor, den femte största i Europa, och huserar två tunnelbanestationer. Den ena stationen ligger vid terminal fyra och den andra i direkt anslutning till terminal ett, två och tre. Du kan köpa din metrobiljett vid stationen och färden in till city tar ungefär 20 minuter. Om du reser med tungt bagage kan det dock vara mer passande att kliva ombord på expressbuss 203 som har hållplatser utanför varje terminal. Bussen avgår var 20:e minut hela dagen och varje halvtimme nattetid. Självklart kan du även ta taxi och en resa in till centrum kostar ungefär 30 euro.