Denmark (DKK)
Finland (€)
Norway (NOK)

Flyg Stockholm-Innsbruck

��
Q
Varför boka hos Travellink?
 • Billiga flygresor med över 660 flygbolag
 • Jämför de billigaste erbjudandena
 • Flygresor till Innsbruck till bästa pris

Sista minuten till Innsbruck

De bästa flygerbjudandena från alla Stockholm flygplatser.

Utresa to, 09 dec Hemresa on, 15 dec
STO Stockholm
INN Innsbruck
tur & retur från 1 681kr
Utresa lö, 18 dec Hemresa må, 27 dec
STO Stockholm
INN Innsbruck
tur & retur från 1 920kr
Ruttinformation
Få praktisk information om Stockholm och Innsbruck inför din resa.
Jämförelse av levnadskostnader
Växlingskurs
1.00 SEK = 0.1 EUR
svensk krona euro
1 EUR = 10.21 SEK
Senast kontrollerad 27 november 2021
Tåg
Lokal, enkel biljett
30%

Tågen i Innsbruck är 30 % billigare än i Stockholm.

Stockholm
38kr
Innsbruck
26,43kr
Måltid
Restaurang i mellanklassen
27%

I genomsnitt är en måltid 27 % dyrare i Innsbruck än i Stockholm.

Stockholm
120kr
Innsbruck
152,48kr
Taxi
Standardpriser dagtid från
40%

Taxi är 40 % dyrare i Innsbruck än i Stockholm.

Stockholm
45kr
Innsbruck
63,02kr
Kaffe
Vanlig cappuccino
22%

En kopp kaffe i Innsbruck är 22 % billigare än i Stockholm.

Stockholm
40,42kr
Innsbruck
31,57kr
Flygplatser Stockholm
 • ( Arlanda (ARN)
  Avstånd från centrum: 37 kms
 • ( Skavsta (NYO)
  Avstånd från centrum: 90 kms
 • ( Bromma (BMA)
  Avstånd från centrum: 7 kms
 • ( Västerås (VST)
  Avstånd från centrum: 86 kms
Flygplatser Innsbruck
 • ( Kranebitten (INN)
  Avstånd från centrum: 3 kms
K Avstånd: 1411 kms

Till och från flygplatserna

Flyg från Stockholm

I trendiga Stockholm kan du shoppa det allra senaste inom skandinavisk design och mode. Flyg från Stockholm till Innsbruck hittar du på någon av stadens tre flygplatser. Arlanda, belägen ungefär 42 kilometer norr om staden, är landets största flygplats och här finns mängder av butiker, restauranger och lounger. Från de mindre flygplatserna Bromma och Skavsta avgår många lågprisbolag som erbjuder billiga flyg från Stockholm till Innsbruck. Du checkar enkelt in själv genom flygplatsernas självserviceautomater och slipper således stå i kö till incheckningsdisken. Ange din bokningsreferens i automaten och skriv sedan själv ut ditt boardingkort och dina bagagetaggar.

Till Stockholm flygplats

Det är lätt att ta sig till samtliga av stadens flygplatser med hjälp av kollektivtrafiken. Från centralstationens bussterminal avgår regelbundna flygbussar till samtliga flygplatser. Till Arlanda tar bussresan ungefär 45 minuter, till Bromma cirka 20 minuter och till Skavsta runt 80 minuter. Till Arlanda kan du även ta snabbtåget Arlanda Express som avgår från centralstationen och som tar dig till flygplatsen på 20 minuter. Både flygbussarna och expresståget gör flera stopp på den stora flygplatsen så att du anländer till just din avgångsterminal. Till Skavsta flygplats kan du ta tåget till Nyköpings järnvägsstation som ligger sju kilometer bort. Den sista sträckan trafikeras av Nyköpings lokalbussar men det finns även taxibilar väntandes utanför järnvägsstationen.

Till Innsbruck

Innsbruck är den största staden i österrikiska Tyrolen belägen mitt i Alperna. Detta gör att staden erbjuder närhet till alpnaturen och alla aktiviteter som bergen bjuder på. Under sommarhalvåret lämpar sig landskapet utmärkt för vandringar och det finns allt ifrån nybörjarleder till mer avancerade bergsstrapatser. Under vintern är det naturligtvis skidåkning som gäller, och flera av Alpernas mest populära skidorter är lättillgängliga från Innsbruck. Missa dock inte stadens egna historiska sevärdheter. Här finns till exempel det stora renässanspalatset Schloss Ambras där du förutom renässansarkitekturen och inredningen kan beundra konstverk av mästare som Van Dyck och Velasquez.

Till centrum

När du kommer från Stockholm till Innsbruck med flyg landar du på Innsbruck Airport, bekvämt belägen fem kilometer från staden. Ladda batterierna med en måltid på någon av flygplatsens restauranger eller kaféer innan du fortsätter din resa in mot stadens centrum. Från Innsbruck Airport kan du antingen ta buss eller tåg in till stadens centralstation och resan tar ungefär 20 minuter. Om du föredrar att åka bil hittar du taxistationer utanför centralstationen såväl som ankomsthallen. Det finns också flera hyrbilsalternativ på flygplatsen och lättast är att förboka en bil innan resan så att du snabbt kan hämta upp den efter landning.

Andra spännande rutter

Fly fra Stockholm til Innsbruck
Lennot Tukholma - Innsbruck
Fly fra Stockholm til Innsbruck