Denmark (DKK)
Finland (€)
Norway (NOK)

Flyg Stockholm-Amsterdam

Varför boka hos Travellink?
 • Billiga flygresor med över 660 flygbolag
 • Jämför de billigaste erbjudandena
 • Flyg till Amsterdam från 935kr

Sista minuten till Amsterdam

De bästa flygerbjudandena från alla Stockholm flygplatser.

Utresa fr, 23 okt Hemresa ti, 03 nov
STO Stockholm
AMS Amsterdam
tur & retur från 942kr
Utresa ti, 17 nov Hemresa fr, 20 nov
STO Stockholm
AMS Amsterdam
tur & retur från 935kr
Ruttinformation
Få praktisk information om Stockholm och Amsterdam inför din resa.
Jämförelse av levnadskostnader
Växlingskurs
1.00 SEK = 0.1 EUR
svensk krona euro
1 EUR = 10.47 SEK
Senast kontrollerad 20 oktober 2020
Tåg
Lokal, enkel biljett
10%

Tågen i Amsterdam är 10 % billigare än i Stockholm.

Stockholm
37kr
Amsterdam
33,17kr
Måltid
Restaurang i mellanklassen
30%

I genomsnitt är en måltid 30 % dyrare i Amsterdam än i Stockholm.

Stockholm
127,5kr
Amsterdam
165,87kr
Taxi
Standardpriser dagtid från
15%

Taxi är 15 % dyrare i Amsterdam än i Stockholm.

Stockholm
45kr
Amsterdam
51,84kr
Kaffe
Vanlig cappuccino
11%

En kopp kaffe i Amsterdam är 11 % billigare än i Stockholm.

Stockholm
39,27kr
Amsterdam
35,01kr
Flygplatser Stockholm
 • ( Arlanda (ARN)
  Avstånd från centrum: 37 kms
 • ( Skavsta (NYO)
  Avstånd från centrum: 90 kms
 • ( Bromma (BMA)
  Avstånd från centrum: 7 kms
 • ( Västerås (VST)
  Avstånd från centrum: 86 kms
Flygplatser Amsterdam
 • ( Schiphol (AMS)
  Avstånd från centrum: 2 kms
 • ( Welschap (EIN)
  Avstånd från centrum: 108 kms
 • ( Rotterdam (RTM)
  Avstånd från centrum: 64 kms
K Avstånd: 1125 kms

Till och från flygplatserna

Flyg från Stockholm

Stockholm är inte bara Sveriges utan även Nordens folkrikaste tätort och utgör dessutom landets kulturella och politiska centrum. Det är därmed inte konstigt att landets största flygplats, Arlanda, är belägen här. Från Arlanda kan du flyga till över 180 olika destinationer runt om i världen. Det går ofta att hitta billiga flyg mellan Stockholm och Amsterdam med flera olika flygbolag, bland annat SAS, Norwegian och KLM trafikerar sträckan med direktflyg. Utöver Arlanda har Stockholm ytterligare en flygplats, Bromma, och även härifrån kan du resa både inrikes och utrikes. Bägge flygplatser erbjuder en hög servicenivå med gratis WiFi, restauranger och VIP lounger.

Till Stockholm flygplats

När avresedagen för ditt flyg från Stockholm till Amsterdam äntligen infaller kan du välja mellan flera bra transportalternativ ut till flygplatsen. Flygbussar trafikerar sträckan från Cityterminalen och Liljeholmen till Bromma och Arlanda flygplats. Resan från stadens centrala delar till Bromma flygplats tar ungefär 20 minuter och till Arlanda tar färden närmare 45 minuter. Om ditt flyg avgår från Arlanda kan du kliva ombord på Arlanda Express som avgår från T-centralen och som tar dig ut till flygplatsen på knappt 20 minuter. Snabbtåget stannar vid Arlanda Norra såväl som Södra station. Väljer du att köra bil kan du välja mellan två stora långtidsparkeringar i nära anslutning till terminalen.

Till Amsterdam

Amsterdam, även känd som Nordens Venedig, är en vacker stad och dess många kanaler utgör en ofrånkomlig del av stadsbilden. I denna stad är det lätt att gå i cirklar, så se gärna till att ha en karta till hands. Det första du märker under ditt besök i Amsterdam, förutom en uppsjö av kanaler, är troligtvis stadens många cyklar och cyklister, och det är faktiskt från sadeln som du upptäcker denna metropol på bästa vis. Landmärken du inte får missa är Rijksmuseum, Van Gogh museet och stadens äldsta kyrkbyggnad Oude Kerk, för att nämna några få. Tillåt dig att gå vilse och upptäck en rad konditorier och gemytliga bistron längs stadens gator och gränder.

Till centrum

Efter ditt Stockholm Amsterdam flyg landat tar du dig enkelt in till centrummed tåg, buss eller taxi. Utanför ankomsthallen hittar du ett stort resecentrum där du hittar merparten färdmedel. Om du väljer att resa med tåg köper du din biljett i den gula NS-automaten. En god idé är att inhandla och ladda på ett OV-chipkort som är giltigt för kollektivtrafiken i hela landet. Resan med tåg till centralstationen tar ungefär 15 minuter. Bor du nära Leidseplein eller Museumplein kan buss 197 vara ett bra alternativ. Önskar du istället anlända direkt till din slutdestination, alternativt har tungt bagage, utgör taxi det bästa alternativet. En taxiresa från flygplatsen in till city kostar ungefär 50 euro.

Andra spännande rutter