Denmark (DKK)
Finland (€)
Norway (NOK)

Flyg Göteborg-Madrid

Varför boka hos Travellink?
 • Billiga flygresor med över 660 flygbolag
 • Jämför de billigaste erbjudandena
 • Flyg till Madrid från 1487kr

Sista minuten till Madrid

De bästa flygerbjudandena från alla Göteborg flygplatser.

Utresa må, 07 dec Hemresa må, 14 dec
GOT Göteborg
MAD Madrid
tur & retur från 1 487kr
Utresa lö, 26 dec Hemresa to, 31 dec
GOT Göteborg
MAD Madrid
tur & retur från 1 664kr
Ruttinformation
Få praktisk information om Göteborg och Madrid inför din resa.
Jämförelse av levnadskostnader
Växlingskurs
1.00 SEK = 0.1 EUR
svensk krona euro
1 EUR = 10.24 SEK
Senast kontrollerad 02 december 2020
Tåg
Lokal, enkel biljett
49%

Tågen i Madrid är 49 % billigare än i Göteborg.

Göteborg
30kr
Madrid
15,22kr
Måltid
Restaurang i mellanklassen
11%

I genomsnitt är en måltid 11 % dyrare i Madrid än i Göteborg.

Göteborg
110kr
Madrid
121,75kr
Taxi
Standardpriser dagtid från
40%

En taxiresa i Madrid är 40 % billigare än i Göteborg.

Göteborg
51kr
Madrid
30,44kr
Kaffe
Vanlig cappuccino
50%

En kopp kaffe i Madrid är 50 % billigare än i Göteborg.

Göteborg
39,05kr
Madrid
19,4kr
Flygplatser Göteborg
 • ( Landvetter (GOT)
  Avstånd från centrum: 18 kms
 • ( Säve (GSE)
  Avstånd från centrum: 6 kms
Flygplatser Madrid
 • ( Adolfo Suárez Madrid - Barajas (MAD)
  Avstånd från centrum: 13 kms
 • ( Torrejon (TOJ)
  Avstånd från centrum: 24 kms
K Avstånd: 2227 kms

Till och från flygplatserna

Flyg från Göteborg

Göteborgs historia sträcker sig 400 år tillbaka i tiden då kung Karl IX valde att anlägga staden på Hisingen, mitt emot gamla Älvsborg. Från att ha varit Sveriges port ut i världen, då med stora skepp som transportsätt, har Göteborg fortsatt i samma tradition, fast nu med flyg. Idag reser 5 miljoner passagerare årligen genom Landvetter flygplats. En mycket populär destination är Spanien och du kan hitta billiga flyg direkt från Göteborg till Madrid med bland annat Norwegian. Om du endast reser med handbagage föreslår vi att du checkar in online. På så vis har du tid att ta en fika eller måltid på en av Landvetters restauranger belägna i direkt anslutning till din gate.

Till Göteborg flygplats

Att ta sig till Landvetter är ingen konst. Göteborg har bra kommunikationer och resan ut till flygplatsen från innerstan tar dig bara 20 – 30 minuter. Väljer du att köra bil styr du mot E6:an södergående och följer sedan skyltarna. Använder du en bilpoolstjänst, som till exempel Sunfleet, hittar du dessutom reserverade platser på Landvetter i direkt anslutning till terminalen. Det vanligaste färdmedlet från innerstan till flygplatsen är med flygbuss. Detta alternativ är både budget- och tidsvänligt och du har att välja mellan flera avgångar i timmen. Räkna med att resan från centralen till terminalen tar runt 30 minuter. Bussarna är dessutom utrustade med WiFi så du kan vara uppkopplad samtidigt som du kopplar av.

Till Madrid

Efter en kort flygresa från Göteborg till Madrid finner du dig i mitten på Spanien. I Puerta del Sol hittar du en inskription på trottoaren som lyder "0 kilometer" och som syftar till avståendet till alla Spaniens städer. Oavsett om du är ute efter upplevelser relaterade till gastronomi, konst, eller nattliv erbjuder Madrid det bästa av Spanien. Pradomuseet är ett måste och här hittar du Spaniens största konstsamling med målningar av världskända konstnärer som Dalí och Miró. Passa även på att äta tapas på en av uteserveringarna på Plaza Mayor, ett torg som en gång i tiden var en tjurfäktningsarena. Om du är festsugen har du kommit rätt, här avslutas nämligen utekvällen lagom till frukost.

Till centrum

Sträckan Göteborg Madrid med direktflyg tar drygt 3 timmar och väl framme på Barajas flygplats tar du dig enkelt vidare in till stan. Räknat i antal passagerare är detta den 5:e största flygplatsen i Europa och den har 4 terminaler. Flygplatsen har två tunnelbanestationer; en som ligger nära terminal 1, 2 och 3 och en vid terminal 4. Tunnelbanebiljetter köper du i automaterna vid stationen och på mindre än 20 minuter är du framme i centrum. Utanför varje terminal finns taxibilar och det är fast pris som gäller in till centrala Madrid. Det går även att boka en minibusservice i förväg som tar dig direkt till ditt hotell, ett prisvärt och bekvämt sätt att resa.

Andra spännande rutter