Travellink finns nu i följande länder:

Flyg Göteborg-Madrid

-
-
-
-

Sista minuten-flyg från Göteborg till Madrid

Boka nu innan det är för sent

Göteborg Madrid
tis, 23 juli GOT - MAD
fre, 26 juli MAD - GOT
3810kr
Pris per resenär
Göteborg Madrid
tors, 08 aug. GOT - MAD
901kr
Pris per resenär
Göteborg Madrid
lör, 27 juli GOT - MAD
ons, 31 juli MAD - GOT
3815kr
Pris per resenär
Göteborg Madrid
tors, 01 aug. GOT - MAD
mån, 05 aug. MAD - GOT
4675kr
Pris per resenär
Göteborg Madrid
tis, 06 aug. GOT - MAD
lör, 10 aug. MAD - GOT
4311kr
Pris per resenär
Göteborg Madrid
sön, 11 aug. GOT - MAD
tis, 13 aug. MAD - GOT
4396kr
Pris per resenär

Ruttinformation

Jämförelse av levnadskostnader

Tåg Lokal, enkel biljett
51% Tågen i Madrid är 51 % billigare än i Göteborg.
Göteborg 36kr
Madrid 17,46kr
Måltid Restaurang i mellanklassen
34% I genomsnitt är en måltid 34 % dyrare i Madrid än i Göteborg.
Göteborg 130kr
Madrid 174,63kr
Växlingskurs
1 SEK = 0.09 EUR
1 EUR = 11.56 SEK
Senast kontrollerad 16 juli 2024
Avstånd: 2227 kms
Flygplatser Göteborg
Landvetter (GOT) Avstånd från centrum: 18 kms
Säve (GSE) Avstånd från centrum: 6 kms
Flygplatser Madrid
Adolfo Suárez Madrid - Barajas (MAD) Avstånd från centrum: 13 kms
Torrejon (TOJ) Avstånd från centrum: 24 kms

Till och från flygplatserna

Flyg från Göteborg

Göteborgs historia sträcker sig 400 år tillbaka i tiden då kung Karl IX valde att anlägga staden på Hisingen, mitt emot gamla Älvsborg. Från att ha varit Sveriges port ut i världen, då med stora skepp som transportsätt, har Göteborg fortsatt i samma tradition, fast nu med flyg. Idag reser 5 miljoner passagerare årligen genom Landvetter flygplats. En mycket populär destination är Spanien och du kan hitta billiga flyg direkt från Göteborg till Madrid med bland annat Norwegian. Om du endast reser med handbagage föreslår vi att du checkar in online. På så vis har du tid att ta en fika eller måltid på en av Landvetters restauranger belägna i direkt anslutning till din gate.

Till Göteborg flygplats

Att ta sig till Landvetter är ingen konst. Göteborg har bra kommunikationer och resan ut till flygplatsen från innerstan tar dig bara 20 – 30 minuter. Väljer du att köra bil styr du mot E6:an södergående och följer sedan skyltarna. Använder du en bilpoolstjänst, som till exempel Sunfleet, hittar du dessutom reserverade platser på Landvetter i direkt anslutning till terminalen. Det vanligaste färdmedlet från innerstan till flygplatsen är med flygbuss. Detta alternativ är både budget- och tidsvänligt och du har att välja mellan flera avgångar i timmen. Räkna med att resan från centralen till terminalen tar runt 30 minuter. Bussarna är dessutom utrustade med WiFi så du kan vara uppkopplad samtidigt som du kopplar av.

Till Madrid

Efter en kort flygresa från Göteborg till Madrid finner du dig i mitten på Spanien. I Puerta del Sol hittar du en inskription på trottoaren som lyder "0 kilometer" och som syftar till avståendet till alla Spaniens städer. Oavsett om du är ute efter upplevelser relaterade till gastronomi, konst, eller nattliv erbjuder Madrid det bästa av Spanien. Pradomuseet är ett måste och här hittar du Spaniens största konstsamling med målningar av världskända konstnärer som Dalí och Miró. Passa även på att äta tapas på en av uteserveringarna på Plaza Mayor, ett torg som en gång i tiden var en tjurfäktningsarena. Om du är festsugen har du kommit rätt, här avslutas nämligen utekvällen lagom till frukost.

Till centrum

Sträckan Göteborg Madrid med direktflyg tar drygt 3 timmar och väl framme på Barajas flygplats tar du dig enkelt vidare in till stan. Räknat i antal passagerare är detta den 5:e största flygplatsen i Europa och den har 4 terminaler. Flygplatsen har två tunnelbanestationer; en som ligger nära terminal 1, 2 och 3 och en vid terminal 4. Tunnelbanebiljetter köper du i automaterna vid stationen och på mindre än 20 minuter är du framme i centrum. Utanför varje terminal finns taxibilar och det är fast pris som gäller in till centrala Madrid. Det går även att boka en minibusservice i förväg som tar dig direkt till ditt hotell, ett prisvärt och bekvämt sätt att resa.