Travellink finns nu i följande länder:

Flyg Göteborg-Dublin

Sista minuten-flyg från Göteborg till Dublin

Boka nu innan det är för sent

Göteborg Dublin
fre, 07 juni GOT - DUB
tis, 11 juni DUB - GOT
1958kr
Pris per resenär
Göteborg Dublin
tors, 30 maj GOT - DUB
811kr
Pris per resenär
Göteborg Dublin
tis, 04 juni GOT - DUB
tors, 06 juni DUB - GOT
2169kr
Pris per resenär
Göteborg Dublin
tis, 28 maj GOT - DUB
fre, 31 maj DUB - GOT
2344kr
Pris per resenär
Göteborg Dublin
tors, 13 juni GOT - DUB
lör, 15 juni DUB - GOT
2690kr
Pris per resenär
Göteborg Dublin
mån, 17 juni GOT - DUB
fre, 21 juni DUB - GOT
2293kr
Pris per resenär

Ruttinformation

Jämförelse av levnadskostnader

Tåg Lokal, enkel biljett
35% Tågen i Dublin är 35 % billigare än i Göteborg.
Göteborg 36kr
Dublin 23,35kr
Måltid Restaurang i mellanklassen
80% I genomsnitt är en måltid 80 % dyrare i Dublin än i Göteborg.
Göteborg 130kr
Dublin 233,49kr
Växlingskurs
1 SEK = 0.09 EUR
1 EUR = 11.75 SEK
Senast kontrollerad 21 maj 2024
Avstånd: 1243 kms
Flygplatser Göteborg
Landvetter (GOT) Avstånd från centrum: 18 kms
Säve (GSE) Avstånd från centrum: 6 kms
Flygplatser Dublin
Dublin (DUB) Avstånd från centrum: 9 kms

Till och från flygplatserna

Flyg från Göteborg

Göteborg kallas ibland för "Lilla London" och detta på grund av den tydliga prägel som lever kvar från de skotska och engelska affärsmän som industrialiserade staden på 1800-talet. Idag trafikeras staden enbart av en flygplats, Landvetter, varifrån du kan flyga billigt från Göteborg till Dublin – ytterligare en stad som bjuder på influenser från London. Landvetter är en modern flygplats genom vilken 5,2 miljoner passagerare passerar årligen. Med sin enda terminal är hela processen från check-in till avgångsgate enkel och smidig. Passa på att ta en kopp kaffe och utföra lite taxfree shopping innan det är avgång för ditt flyg från Göteborg till Dublin.

Till Göteborg flygplats

Du tar dig enklast från centrala Göteborg till Landvetter flygplats med buss eller taxi. Beroende på trafikläget tar taxiresan ungefär 20-30 minuter. Om du istället bestämmer dig för att köra din egen bil hittar du säkert en ledig parkeringsplats när du väl anländer, Landvetter har nämligen hela 8 000 platser, samtliga inom några minuters gångavstånd från terminalen. Väljer du att ta flygbussen har du att välja mellan flera avgångar varje timme, vilket gör flygbussen till både ett smidigt och prisvärt alternativ. Räkna med att bussfärden från centralstationen tar ungefär 30 minuter.

Till Dublin

Guinness smakar bäst i Dublin. Bryggeriet är Irlands mest populära turistdestination och ett besök är minst sagt en smakrik upplevelse. Lär dig allt om Guinness historia för att sedan avnjuta en pint på en av stadens många pubar. Förutom pubar så utgör också musiken, och då främst folkmusiken, en viktig del av den lokala atmosfären. Dublin erbjuder även shopping i klass med London, fast med allt på gångavstånd. På Grafton Street hittar du Brown Thomas, stans exklusivaste varuhus. Om du istället föredrar lite mindre butiker ska du bege dig till stadsdelen Temple Bar där du hittar många kreativa och hippa alternativ.

Till centrum

Efter en kort flygresa från Göteborg till Dublin är det enkelt att ta sig från flygplatsen in till city. Enklast är att antingen ta buss eller taxi. Det finns flera kollektiva transportmedel att välja mellan. Buss nummer 16 och 102 avgår båda från centrala Dublin. Det finns även en direktbuss, Airlink 747, som tar dig in till stan snabbt och smidigt. Det tar ungefär 30 minuter till BusÁras, den centrala busstationen. Du köper enklast en biljett vid informationsdisken för buss och tågtrafik inne på flygplatsen. Utanför både terminal 1 och 2 finns det även många taxibilar som smidigt tar dig direkt till ditt hotell.