Denmark (DKK)
Norway (NOK)

Flyg Göteborg-Birmingham

��
Q
Varför boka hos Travellink?
 • Billiga flygresor med över 660 flygbolag
 • Jämför de billigaste erbjudandena
 • Flygresor till Birmingham till bästa pris

Sista minuten till Birmingham

De bästa flygerbjudandena från alla Göteborg flygplatser.

Utresa ti, 02 nov Hemresa ti, 09 nov
GOT Göteborg
BHX Birmingham
tur & retur från 751kr
Utresa ti, 16 nov Hemresa to, 18 nov
GOT Göteborg
BHX Birmingham
tur & retur från 1 216kr
Ruttinformation
Få praktisk information om Göteborg och Birmingham inför din resa.
Jämförelse av levnadskostnader
Växlingskurs
1.00 SEK = 0.09 GBP
svensk krona brittiskt pund sterling
1 GBP = 11.88 SEK
Senast kontrollerad 21 oktober 2021
Tåg
Lokal, enkel biljett
16%

Tågen i Birmingham är 16 % billigare än i Göteborg.

Göteborg
34kr
Birmingham
28,55kr
Måltid
Restaurang i mellanklassen
19%

I genomsnitt är en måltid 19 % dyrare i Birmingham än i Göteborg.

Göteborg
100kr
Birmingham
118,94kr
Taxi
Standardpriser dagtid från
49%

En taxiresa i Birmingham är 49 % billigare än i Göteborg.

Göteborg
51kr
Birmingham
26,17kr
Kaffe
Vanlig cappuccino
17%

En kopp kaffe i Birmingham är 17 % billigare än i Göteborg.

Göteborg
38,68kr
Birmingham
32,23kr
Flygplatser Göteborg
 • ( Landvetter (GOT)
  Avstånd från centrum: 18 kms
 • ( Säve (GSE)
  Avstånd från centrum: 6 kms
Flygplatser Birmingham
 • ( Manchester International (MAN)
  Avstånd från centrum: 100 kms
 • ( Birmingham Intl (BHX)
  Avstånd från centrum: 10 kms
 • ( East Midlands (EMA)
  Avstånd från centrum: 55 kms
K Avstånd: 1056 kms

Till och från flygplatserna

Flyg från Göteborg

Hamnstaden Göteborg belägen på den svenska västkusten är både charmig och trendig med sin långa historia och innovativa kultur. På stadens flygplats Landvetter hittar du flera billiga flyg från Göteborg till Birmingham året om. I väntan på din avresa är det inte svårt att hitta något att sysselsätta sig med då detta är en fullservice-flygplats. Ät lunch på någon av restaurangerna eller ta något att dricka på flygplatsens barer. Du kan också köpa med dig snacks till resan i taxfreebutiken eller från något av kaféerna. Överallt på flygplatsen kan du dessutom koppla upp dig på WiFi och surfa gratis i väntan på ditt flyg.

Till Göteborg flygplats

Landvetter är beläget knappt 20 minuter från city så du behöver inte resa långt för att nå ditt flyg från Göteborg till Birmingham. Det finns flera parkeringsalternativ på flygplatsen, långtidsparkering så väl som korttidsparkering. Landvetter erbjuder även särskild MC-parkering om du tar dig till flygplatsen på motorcykel. Reser du kollektivt anländer du till avgångshallen med flygbussen som avgår från Göteborgs Centralstation ungefär en gång var 15:e minut. Tänk på att du endast kan betala med kort ombord på bussen. Flera av Göteborgs taxibolag erbjuder fast pris på sträckan och detta kan vara ett smidigt alternativ om du reser med mycket bagage.

Till Birmingham

Även om Birmingham är en storstad möts du av både charm och en pittoresk atmosfär. Promenera längs de trevliga kanalerna och stanna till för en drink på någon av de genuina engelska pubarna. Det bästa exemplet på Birminghams moderna arkitektur är stadens futuristiska bibliotek. Den gigantiska byggnaden huserar inte endast böcker men även en trädgård, konstgallerier och filmarkiv. I stark konstrast till föregående bygge är den vackra herrgården Aston Hall upprättat på 1600-talet. Inne i tegelbyggnaden kan du beundra vackra utsmyckningar som takmålningar och broderier. Under din vistelse i Birmingham ska du inte missa ett besök till konstcentret Custard Factory som förutom gallerier och trendiga butiker har en skateramp och pingisbord att roa sig med.

Till centrum

När du åker från Göteborg till Birmingham med flyg landar du på Birmingham International Airport belägen 10 kilometer sydöst om stadens centrum. Det finns flera alternativ för att ta dig in till centrum. På två minuter förflyttar du dig från terminalen till tågstationen Birmingham International Station med ett gratiståg. Därifrån tar du sedan tåget in till centrala Birmingham och på knappt på 10 minuter är du framme. Tåget avgår två gånger i timmen. Du kan även ta buss 97 utanför ankomsthallen eller utanför Birmingham International Station. Biljetter kan köpas direkt på bussen. Utanför ankomsthallen finns det en taxistation som har bilar väntandes dygnet runt.

Andra spännande rutter

Fly fra Gøteborg til Birmingham
Fly fra Gøteborg til Birmingham