Travellink finns nu i följande länder:

Flyg Göteborg-Amsterdam

Sista minuten-flyg från Göteborg till Amsterdam

Boka nu innan det är för sent

Göteborg Amsterdam
mån, 29 apr. GOT - AMS
tis, 30 apr. AMS - GOT
1176kr
Pris per resenär
Göteborg Amsterdam
ons, 15 maj GOT - AMS
714kr
Pris per resenär
Göteborg Amsterdam
lör, 04 maj GOT - AMS
tis, 07 maj AMS - GOT
1533kr
Pris per resenär
Göteborg Amsterdam
tis, 23 apr. GOT - AMS
ons, 24 apr. AMS - GOT
2383kr
Pris per resenär
Göteborg Amsterdam
tors, 09 maj GOT - AMS
sön, 12 maj AMS - GOT
3934kr
Pris per resenär
Göteborg Amsterdam
ons, 15 maj GOT - AMS
fre, 17 maj AMS - GOT
2534kr
Pris per resenär

Ruttinformation

Jämförelse av levnadskostnader

Tåg Lokal, enkel biljett
9% Tågen är 9 % dyrare i Amsterdam än i Göteborg.
Göteborg 36kr
Amsterdam 39,41kr
Måltid Restaurang i mellanklassen
82% I genomsnitt är en måltid 82 % dyrare i Amsterdam än i Göteborg.
Göteborg 127,5kr
Amsterdam 231,83kr
Växlingskurs
1 SEK = 0.09 EUR
1 EUR = 11.62 SEK
Senast kontrollerad 15 april 2024
Avstånd: 747 kms
Flygplatser Göteborg
Landvetter (GOT) Avstånd från centrum: 18 kms
Säve (GSE) Avstånd från centrum: 6 kms
Flygplatser Amsterdam
Schiphol (AMS) Avstånd från centrum: 2 kms
Welschap (EIN) Avstånd från centrum: 108 kms
Rotterdam (RTM) Avstånd från centrum: 64 kms

Till och från flygplatserna

Flyg från Göteborg

Staden Göteborg byggdes av holländare på 1600-talet och detta märks bland annat på stadens många kanaler; holländarna var, och är än idag, erkända experter vad gäller att bygga på sankmark. Det är smidigt att flyga från Göteborg till Amsterdam då det dagligen avgår flera direktflyg till denna destination. Från Landvetter startar flyg till runt 100 olika destinationer och räknat i antalet resenärer ligger Amsterdam nummer fyra på topplistan över resmål (år 2015). Då destinationen är populär kan du ofta hitta billiga flyg mellan Göteborg och Amsterdam – speciellt om du är ute i god tid. På Landvetter hittar du självklart allt du förväntar dig av en modern flygplats; taxfree shopping, gratis Wi-Fi, restauranger och sköna kaféer.

Till Göteborg flygplats

Landvetter flygplats ligger ungefär 20 till 30 minuter utanför centrala Göteborg och nås med antingen bil eller flygbussar som avgår flera gånger i timmen. Då det endast finns en terminal på Landvetter behöver du inte oroa dig för att förlora tid när du väl anlänt till flygplatsen. Om du väljer att ta din egen bil till flygplatsen finns det gott om parkering med hela 8 000 platser, samtliga inom gångavstånd från terminalen. Det finns även parkeringsplatser för ett flertal bilpoolsföretag på Landvetter vilket utgör ett annat smidigt alternativ. Reser du endast med handbagage och i förväg checkat in kan du bege dig direkt till din avgångsgate, belägen på andra våningen.

Till Amsterdam

Amsterdam är en stad som erbjuder en minst sagt nyanserad variation av upplevelser. Besök historiska sevärdheter som Oude Kerk och Rijksmuseum, gör ett djupdyk ner i Vincent van Goghs uttrycksfulla penseldrag på Van Gogh museet och ge din semester en adrenalinfylld twist med ett besök vid stadens Tortyrmuseum. Detta är en stad med många mysiga kaféer och en kanalkryssning är att rekommendera. Vandra också gärna runt staden till fots för att kunna ta in alla charmiga smala hus, se bara upp för alla cyklar. Holland är ett till synes liberalt land, men en regel de håller hårt på är att cyklisten alltid har företräde!

Till centrum

Med ett direktflyg från Göteborg till Amsterdam är du framme på endast 90 minuter. Du landar på Amsterdam Schiphol flygplats – en av Europas modernaste flygplatser. Efter ankomst och bagageupphämtning väntar en kort promenad på knappt 3 minuter till hallen där du hittar tåg, buss, taxi och hyrbilar. Du tar dig smidigast in till stadens centralstation med tåg. Tågen avgår ofta och du köper biljetter i de gula NS-automaterna belägna i transporthallen. I Holland används ett enhetligt system för kollektivtrafik genom hela landet. Om du är nyfiken på att upptäcka mer än enbart Amsterdam är det därför en god idé att inhandla ett chipkort som ger dig tillträde till samtliga bussar, tåg och spårvagnar.