Travellink finns nu i följande länder:

Flyg Köpenhamn-Amsterdam

Sista minuten-flyg från Köpenhamn till Amsterdam

Boka nu innan det är för sent

Köpenhamn Amsterdam
mån, 05 aug. CPH - AMS
ons, 07 aug. AMS - CPH
2059kr
Pris per resenär
Köpenhamn Amsterdam
lör, 03 aug. CPH - AMS
385kr
Pris per resenär
Köpenhamn Amsterdam
lör, 20 juli CPH - AMS
tors, 25 juli AMS - CPH
1148kr
Pris per resenär
Köpenhamn Amsterdam
mån, 15 juli CPH - AMS
ons, 17 juli AMS - CPH
2533kr
Pris per resenär
Köpenhamn Amsterdam
fre, 26 juli CPH - AMS
mån, 29 juli AMS - CPH
2210kr
Pris per resenär
Köpenhamn Amsterdam
tis, 30 juli CPH - AMS
tors, 01 aug. AMS - CPH
2188kr
Pris per resenär

Ruttinformation

Jämförelse av levnadskostnader

Tåg Lokal, enkel biljett
6% Tågen är 6 % dyrare i Amsterdam än i Köpenhamn.
Köpenhamn 36,07kr
Amsterdam 38,11kr
Måltid Restaurang i mellanklassen
1% En måltid i Amsterdam är 1 % billigare än en måltid i Köpenhamn.
Köpenhamn 225,41kr
Amsterdam 224,19kr
Växlingskurs
1 SEK = 0.09 EUR
1 EUR = 11.45 SEK
Senast kontrollerad 10 juli 2024
Avstånd: 621 kms
Flygplatser Köpenhamn
Kastrup (CPH) Avstånd från centrum: 8 kms
Malmo (MMA) Avstånd från centrum: 32 kms
Roskilde (RKE) Avstånd från centrum: 1 kms
Flygplatser Amsterdam
Schiphol (AMS) Avstånd från centrum: 2 kms
Welschap (EIN) Avstånd från centrum: 108 kms
Rotterdam (RTM) Avstånd från centrum: 64 kms

Till och från flygplatserna

Flyg från Köpenhamn

Köpenhamn är livsnjutarens stad. Dess glada atmosfär, många innovativa restauranger och vattennära läge är alla viktiga komponenter för denna trivsamma metropol. Flyg från Köpenhamn till Amsterdam avgår från Kastrup som utgör Nordens största flygplats. Du kan flyga direkt med KLM, som har sitt huvudsäte i Amsterdam, och SAS som har sitt huvudsäte i Köpenhamn. Kastrup är belägen sydöst om stadens centrala delar men det är inte enbart danskar som använder denna flygplats, även många boende i södra Sverige väljer att resa härifrån. I väntan på ombordstigning hittar du många restauranger, kaféer, barer och taxfreebutiker där du kan varva ner och komma in i semesterstämning.

Till Köpenhamn flygplats

Med två stora flygbolag som erbjuder direktflyg avgår det många billiga flyg från Köpenhamn till Amsterdam. Kastrup flygplats har exceptionellt bra förbindelser med centrala Köpenhamn liksom med södra Sverige. Reser du från Köpenhamn centrum kan du kliva ombord på tunnelbanans M2 linje som tar dig till terminal 3 på flygplatsen. Därifrån kan du antingen ta en transferbuss till din terminal eller promenera den korta sträckan. Om du reser från södra Sverige kan du istället kliva ombord på tåget som går från Malmö till Kastrup via Öresundsbron. Det går också att köra bil och väljer du att parkera på långtidsparkeringen finns det transferbussar som tar dig vidare till din terminal.

Till Amsterdam

Amsterdam är en stad som måste upplevas på plats. Det första som slår en när man kommer fram är alla de smala och djupa hus som står uppradade längs med kanalerna. Husens smala fasad beror på att man under 1500-talet beräknade bostadsskatten efter byggnadens bredd. För dig som är intresserad av konst är ett besök till Rijksmuseum, där du kan beskåda verk av holländska mästare som Rembrandt, ett måste. Därtill bör du besöka Van Gogh museet och förbryllas över hur det är möjligt att denne begåvade konstnär inte blev erkänd under sin livstid. För att få ett grepp om staden är en klassisk kanalkryssning eller en cykeltur bra alternativ.

Till centrum

Efter ditt Köpenhamn Amsterdam flyg landat dröjer det inte länge innan du kan avnjuta en kaffe på ett av stadens många mysiga konditorier. När du hämtat ditt bagage ska du bege dig till flygplatsens stora transporthall varifrån samtliga bussar, tåg och taxibilar avgår. Tåget har regelbundna avgångar och du köper din biljett i den gula NS-automaten. Glöm inte att checka in på perrongen innan du kliver ombord på tåget. Om du planerar att använda kollektivtrafiken under din vistelse i Amsterdam är det en god idé att inhandla ett chipkort. Priset för en taxiresa in till stadens centrala delar landar på ungefär 40 euro och resan tar drygt 15 minuter.