Visit Denmark

Danmark- ett paradis för familjesemestern.

Bara 1-1,5 timmar från Stockholm hittar du fantastiska upplevelser för dig och dina barn.

Upplev glädje, fart och spänning på LEGOLAND©, kom riktigt nära vattendjuren på Den Blå Planet och låt det kittla i magarna när ni testar de härliga åkattraktionerna på Tivoli eller gör ett besök på det fascinerande Experimentarium City där stora och små tillsammans kan experimentera på egen hand.

Danmark är ett tryggt och avslappnat land och det är aldrig långt till nästa aktivitet vare sig ni söker är skoj, utmaningar eller lärorika upplevelser.

Följ hjärtat till Danmark!

 • Köpenhamn

  Köpenhamn är en perfekt stad att utforska tillsammans med barn.

  Staden är lagom stor och atmosfären är avslappnad och det finnas många attraktioner och upplevelser som ger det lilla extra till barnen.

  På Tivoli får ni en oförglömlig upplevelse oavsett ålder, med århundraden av historia, en unik atmosfär och spännande karuseller.

  Lek i parken eller ta ett bad vid stadens strand Amager Strandpark, precis som en äkta Köpenhamns-familj.

  I Köpenhamn kan ni också göra ett besök på Den Blå Planet och utforska alla möjliga konstiga, spännande och roliga vattendjur, exempelvis stå öga mot öga med en hammarhaj.

  Följ hjärtat till Danmark!

  Boka flyg till Köpenhamn » Boka flyg + hotell till Köpenhamn »

 • Billund

  Billund är den perfekta platsen för en lyckad familjesemester.

  Fullt med fart och fläkt och rafflande aktiviteter för hela familjen. På LEGOLAND® finns fler än 50 spännande aktiviteter och ett alltid fullspäckat program med roliga events.

  Ni kan se fram emot nya roliga aktiviteter likväl som att återse alla LEGOLAND®s aktiviteter som ni känner till och älskar.

  På Lalandia, Skandinaviens största tropiska semester- och aktivitetscenter kan ni njuta av det tropiska klimatet och massor av annat skoj för både stora och små. Slappa vid poolkanten och njut medan de yngsta familjemedlemmarna roar sig med de många vattenaktiviteter som barnområdet och aktivitetspoolerna har att erbjuda.

  LEGO, the LEGO logo and LEGOLAND are trademarks of the LEGO Group. ©2015 The LEGO Group

  Boka flyg till Billund » Boka flyg + hotell till Billund »