Travellink finns nu i följande länder:

Boka flyg hos Corendon Airlines med Travellink

Varför boka hos Travellink?
  • Billiga flygresor med 450+ flygbolag
  • Vi kombinerar och jämför för att ge dig lägre biljettpriser
  • Vi har allt du behöver för din resa
clock icon

Bästa Corendon Airlines-erbjudanden

Boka nu innan det är för sent.

Antalya Wien
12 okt AYT - VIE
18 okt VIE - AYT
1703kr
Pris per resenär

Bästa Corendon Airlines-erbjudanden

Boka nu innan det är för sent.

VIE
12 okt - 18 okt
Antalya Wien
kr1703
Pris per resenär

Corendon Airlines

Om Corendon Airlines

Corendon Airlines är ett turkiskt flygbolag med bas på Antalya Airport i semesterorten Antalya. Corendon Airlines grundades 2004 och har i dag en flygplansflotta på 11 plan. Corendon Airlines flyg trafikerar sträckor till Tyskland och Schweiz samt erbjuder charterflygningar till Iran och flera säsongsbaserade flygningar till olika städer i Europa. Bland annat erbjuds rutter till Hamburg, Dresden, Hannover, Dusseldorf och Leipzig.

Corendon Airlines ägs av Corendon Group som även äger det holländska dotterbolaget Corendon Dutch Airlines och Corendon Cargo. Flygbolaget har inte några codeshare-avtal eller samarbeten med övriga flygbolag och är heller inte med i någon av de stora flygbolagsallianserna. Boka billiga flyg med Corendon Airlines hos Travellink där du även kan hittar resor med hotell.

Online-incheckning

För att spara tid under din resa kan du checka in online innan du åker hemifrån. Online-incheckningen öppnar 48 timmar innan planet avgår fram till 5 timmar innan avresa. När du checkar in på nätet kan du både skriva ut ditt boardingkort, reservera plats på planet, beställa måltider för resan samt köpa till extra bagage. För att nå online-incheckningen behöver du ange ditt reservationsnummer, datum för avresa samt flight eller namn på biljetten.

När du anländer till flygplatsen kan du bege dig direkt till bagageavlämningen och sedan vidare till säkerhetskontrollen där du visar upp pass och boardingkort för att sedan fortsätta vidare till din gate.

Regler för handbagage

Alla passagerare tillåts medföra ett handbagage ombord på planet. Handbagaget får inte väga mer än 7 kg och dess mått får inte vara större än 55 x 35 x 25 cm. Om ditt handbagage är för stort eller för tungt behöver du checka in det från gaten till en överviktskostnad, så se till att följa reglerna. När du flyger får du inte ha med dig vätskeprodukter i behållare som rymmer mer än 100 ml. Undantaget är om du flyger med barn och behöver välling eller barnmat under flygningen eller om du har någon medicin i flytande form som du behöver under resan.

Om du packar med dig elektroniska föremål som laptop eller hårtork får du plocka ut dessa från ditt handbagage under säkerhetskontrollen så att de kan kontrolleras separat.

Regler för incheckat bagage

När du reser med Corendon Airlines får du ha med dig ett bagage på 20 kg utan extra kostnad. Om du önskar ytterligare bagageutrymme kan du köpa till detta online genom att logga in med ditt namn och reservationsnummer. Online kostar en extra väska på 20 kg ungefär 150 kronor medan det kostar närmare 250 kronor om du köper till extra bagageutrymme först på flygplatsen. Om din väska är för tung får du betala en överviktsavgift men tänk på att ingen väska får väga mer än 32 kg. Överviktspriset ligger på ungefär 70 kronor per kg.

Om du reser med rullstol eller annat hjälpmedel kan du checka in detta gratis alternativt ta med det in i kabinen i mån av plats.

Flygbolagsinformation

  • Flygbolagsnamn: Corendon Airlines
  • IATA kod: XC
  • Grundat år: 2004
  • Huvudkontor: Antalya, Turkiet
  • Hemsida: corendonairlines.com

Boka flyg med Corendon Airlines hos Travellink och upptäck Turkiets semesterorter!