Travellink finns nu i följande länder:

Boka flyg hos Aeroflot med Travellink

Varför boka hos Travellink?
  • Billiga flygresor med 450+ flygbolag
  • Vi kombinerar och jämför för att ge dig lägre biljettpriser
  • Vi har allt du behöver för din resa

Bästa Aeroflot-erbjudanden

Boka nu innan det är för sent.

Aeroflot

Om Aeroflot

Aeroflot Russian Airlines är Rysslands nationella flygbolag och även landets största. Flygbolaget är ett av världens äldsta och grundades 1923 i det forna Sovjet. I dag ägs det till 51% av den ryska staten. Aeroflot flyg trafikerar sträckor till 129 destinationer och bolagets flygplansflotta består av 191 plan. Aeroflot har sin bas på Sheremetyevo International Airport i Moskva och härifrån avgår populära sträckor till bland annat Stockholm, Tokyo och New York.

Flygbolaget var det tionde att ansluta sig till flygbolagsalliansen SkyTeam vilket medför smidiga byten till andra bolags flygsträckor samt codeshare-avtal med bland annat Finnair, KLM och Icelandair. Aeroflot är ägare till dotterbolagen Aurora, Pobeda och Rossiya Airlines. Aeroflot har vunnit pris som Östeuropas bästa flygbolag på World Airlines Awards.

Online-incheckning

För att spara tid på flygplatsen kan du använda dig av Aeroflots online-incheckning. Denna öppnar 24 timmar innan flygets avgång och är öppen fram till 45 minuter innan avfärd. När du checkar in online kan du själv välja plats i kabinen och skriva ut ditt boardingkort. Tänk på att du behöver ett boardingkort i pappersform, så om du inte har möjlighet att skriva ut det på egen hand behöver du göra detta på flygplatsen.

Väl på flygplatsen kan du gå direkt till bag drop om du har väskor som ska checkas in, men om du enbart reser med handbagage kan du gå direkt till säkerhetskontrollen.

Regler för handbagage

Hur mycket handbagage du får ha med dig ombord beror på vilken typ av biljett du har köpt. I business class kan du ta med dig en väska på max 15 kg och i economy class en väska på 10 kg. Oavsett biljettyp får handbagaget som mest mäta 55 x 40 x 20 cm för att medföras in i kabinen.

I tillägg till det tillåtna handbagaget kan du även ta med dig en barnstol om du reser med barn eller hjälpmedel som kryckor om det är något du behöver för att ta dig fram. Du kan alltid ta med en handväska eller laptopväska ombord.

Regler för incheckat bagage

Hur mycket incheckat bagage du får medföra beror också på din biljettyp. I economy class får du ha med dig 1 väska på 23 kg och i business class får du medföra 2 väskor på 32 kg vardera. Summan av vardera väskas mått (höjd, längd och bredd) får inte överskrida 158 cm.

För dig som reser med ett barn på under 2 år ingår ett extra incheckat bagage på 10 kg. För barn med egen sittplats gäller samma regler som för vuxna passagerare. Om ditt bagage överskrider angivna vikt- och måttregler får du betala en extra avgift och denna är alltid högre på flygplatsen än om du i förväg lägger till ett extra incheckat bagage.

Flygbolagsinformation

  • Flygbolagsnamn: Aeroflot
  • IATA kod: SU
  • Grundat år: 1923
  • Huvudkontor: Moskva, Ryssland
  • Hemsida: aeroflot.com

Boka billiga flyg med Aeroflot hos Travellink för att upptäcka destinationer i Ryssland och resten av världen!