Travellink finns nu i följande länder:

Boka flyg hos Egyptair med Travellink

Varför boka hos Travellink?
  • Billiga flygresor med 450+ flygbolag
  • Vi kombinerar och jämför för att ge dig lägre biljettpriser
  • Vi har allt du behöver för din resa
clock icon

Bästa Egyptair-erbjudanden

Boka nu innan det är för sent.

Köpenhamn Kairo
18 okt CPH - CAI
22 okt CAI - CPH
8564kr
Pris per resenär
Köpenhamn Amman
14 okt CPH - AMM
14 okt AMM - CPH
32968kr
Pris per resenär
Köpenhamn Beirut
20 okt CPH - BEY
23 okt BEY - CPH
3253kr
Pris per resenär
Hurghada Kairo
15 okt HRG - CAI
16 okt CAI - HRG
1980kr
Pris per resenär
Köpenhamn Hurghada
12 okt CPH - HRG
19 okt HRG - CPH
11377kr
Pris per resenär
Köpenhamn Guangzhou
12 okt CPH - CAN
25 okt CAN - CPH
14333kr
Pris per resenär

Bästa Egyptair-erbjudanden

Boka nu innan det är för sent.

CAI
18 okt - 22 okt
Köpenhamn Kairo
kr8564
Pris per resenär
AMM
14 okt - 14 okt
Köpenhamn Amman
kr32968
Pris per resenär
BEY
20 okt - 23 okt
Köpenhamn Beirut
kr3253
Pris per resenär
CAI
15 okt - 16 okt
Hurghada Kairo
kr1980
Pris per resenär
HRG
12 okt - 19 okt
Köpenhamn Hurghada
kr11377
Pris per resenär
CAN
12 okt - 25 okt
Köpenhamn Guangzhou
kr14333
Pris per resenär

Egyptair

Om Egyptair

EGYPTAIR, med sin bas på Cairo International Airport, är Egyptens nationella flygbolag. Flygbolaget erbjuder en mängd inrikesflygningar till städer och orter i Egypten, men också utrikesflygningar till flera destinationer i Mellanöstern och Europa. Flygplansflottan består av 47 plan och tillsammans trafikerar EGYPTAIR flygrutter till 73 destinationer. Inom Egypten utgörs de mest trafikerade sträckorna av Hurghada, Luxor och Sharm el-Sheikh. Metropolerna Barcelona, Stockholm, Wien och Budapest är bara några av flygbolagets Europeiska destinationer.

EGYPTAIR är med i flygbolagsalliansen Star Alliance, vilket innebär samarbeten med övriga medlemsbolag när det kommer till avgångstider, byten och bonusprogram. EGYTPAIR har codeshare-avtal, det vill säga delade flygningar, med bland annat Thai Airways, Aegean Airlines och Lufthansa.

Online-incheckning

För att spara tid under din resa kan du checka in online redan innan du lämnar ditt hem. Online-incheckningen öppnar 48 timmar innan avgång och är öppen fram till 90 minuter innan planet lyfter. För att checka in på nätet behöver du ange det namn du uppgett vid bokningstillfället samt en bokningsreferens. Du kan sedan själv välja sittplats i kabinen och skriva ut ditt boardingkort.

Om du reser med enbart handbagage kan du, vid ankomst till flygplatsen, bege dig direkt till säkerhetskontrollen. Har du däremot med dig bagage måste detta först checkas in vid bagageavlämningen.

Regler för handbagage

Du får ha med dig ett handbagage ombord på planet. Detta får inte mäta mer än 58 x 45 x 25 cm. Om du reser med barn får du, helt utan extra kostnad, även medtaga en hopfällbar barnvagn, och har du ett handikapp går det även bra att ta med en rullstol. I tillägg till handbagaget får du dessutom ha med dig en hand- eller laptopväska ombord.

Om du reser med ett musikinstrument får detta tas med ombord utan extra kostnad, givet att det inte överskrider handbagagesrestriktionen. Om instrumentet är större måste det checkas in separat.

Regler för incheckat bagage

När du flyger med EGYPTAIR kan du checka in ett bagage utan extra kostnad. Bagaget får som mest mäta 158 cm, ett mått du får när du lägger ihop väskans längd, höjd och bredd. Som mest får bagaget väga 23 kg. Du får medföra en väska med en vikt på 32 kg, men i detta fall måste du betala en avgift för övervikten. Om du reser med barn får du checka in en extra väska på 10 kg.

Visst specialbagage, exempelvis cykel, fiskeutrustning och golfklubbor, kan checkas in som vanligt incheckat bagage och ingår därför i biljetten, såvida du inte har ytterligare bagage. För större sportutrustning, som surfbrädor, måste du dock köpa till extra bagageutrymme i samband med bokningstillfället.

Flygbolagsinformation

  • Flygbolagsnamn: EGYPTAIR
  • IATA kod: MS
  • Grundat år: 1932
  • Huvudkontor: Kairo, Egypten
  • Hemsida: egyptair.com

Hitta billiga flyg med EGYPTAIR hos Travellink och upptäck Egyptens storstäder och semesterorter.