Boka flyg hos Freebird Airlines med Travellink

Varför boka hos Travellink?
  • Billiga flygresor med 450+ flygbolag
  • Vi kombinerar och jämför för att ge dig lägre biljettpriser
  • Vi har allt du behöver för din resa
clock icon

Bästa Freebird Airlines-erbjudanden

Boka nu innan det är för sent.

Köpenhamn Antalya
14 okt CPH - AYT
21 okt AYT - CPH
6466kr
Pris per resenär
Düsseldorf Antalya
12 okt DUS - AYT
16 okt AYT - DUS
3014kr
Pris per resenär

Bästa Freebird Airlines-erbjudanden

Boka nu innan det är för sent.

AYT
14 okt - 21 okt
Köpenhamn Antalya
kr6466
Pris per resenär
AYT
12 okt - 16 okt
Düsseldorf Antalya
kr3014
Pris per resenär

Freebird Airlines

Om Freebird Airlines

Freebird Airlines är ett turkiskt charterflygbolag med bas på Ataturk Airport i Istanbul. Sekundära baser för flygbolaget finns på Antalya Airport och Dalaman Airport. Flygbolaget hyr ut sina åtta plan till turoperatörer och charterflygningar. Freebird Airlines flyg trafikerar charterlinjer från Turkiets semesterorter till orter i Libanon, Iran och flera länder i Europa.

Bolaget är inte med i någon av de större flygbolagsallianserna och har inte heller några codeshare-arrangemang med andra bolag. Däremot hyr bolaget ut sina plan till turoperatörer som anordnar charterresor till semesterorter i Europa och Mellanöstern. Boka billiga flyg med Freebird Airlines hos Travellink där du även kan hitta paketpriser med hotell för din resa. Dubbelkolla alltid upp med turoperatören vilka regler som gäller för din resa med Freebird Airlines.

Online-incheckning

Huruvida du kan checka in online eller inte beror på om Freebird Airlines hyrt ut sitt plan till ett bolag som erbjuder detta. Du kan inte checka in via Freebird Airlines egna hemsida, däremot kan du välja sittplats på planet för vissa flygningar via webben. För att göra detta behöver du ditt bokningsnummer samt avgångsdatum för flyget. För de flesta flygningar till Skandinavien och Frankrike går det bra att välja sittplats på nätet.

Du kan alltid välja att checka in på flygplatsen, men tänk då på att vara ute i god tid då det kan vara köer. Ha alltid med dig bokningsnummer och pass för att kunna checka in.

Regler för handbagage

Hur mycket handbagage du tillåts medföra beror på vilket bolag Freebird Airlines samarbetar med för resan och de regler som bolaget tillämpar. Vanligtvis tillåts varje passagerare ha med sig ett handbagage ombord på planet men kontrollera storlek och vikt med partnerbolaget. Om du reser med barn får du oftast ha med dig en barnvagn ombord, alternativt kan du checka in den utan extra kostnad, samt mat som barnet kan behöva under flygresan.

Följ alltid angivna handbagageregler då du annars kan åka på höga kostnader och tvingas checka in ditt handbagage direkt från gaten.

Regler för incheckat bagage

Hur mycket incheckat bagage du tillåts medföra under resan beror på det aktuella partnerbolagets eller turoperatörens regler. Freebird Airlines har inte själv några bestämmelser kring detta. Ofta varierar reglerna beroende på biljettklass. Reser du med spädbarn får du oftast medföra extra bagage liksom checka in en barnvagn och barnstol utan extra kostnad.

Om du har en funktionsnedsättning och behöver assistans vid ombordstigning på planet bör du informera turoperatören eller flygbolaget om detta i förväg. För att underlätta resandet kan du även checka in hjälpmedel, exempelvis rullstol, helt kostnadsfritt direkt från gaten.

Flygbolagsinformation

  • Flygbolagsnamn: Freebird Airlines
  • IATA kod: FH
  • Grundat år: 2000
  • Huvudkontor: Istanbul, Turkiet
  • Hemsida: freebirdairlines.com

Boka flyg med Freebird Airlines för charterflygningar till Turkiets semesterorter, liksom destinationer i Europa och Mellanöstern.