Travellink finns nu i följande länder:

Billiga flyg till Kiruna

Varför boka hos Travellink?
  • Välj bland över 660 flygbolag
  • Välj bland över 60 000 flygrutter
  • Bästa pris-garanti

Sista minuten-flyg till Kiruna

Boka nu innan det är för sent

Stockholm Kiruna
ti, 19 dec ARN - KRN
to, 21 dec KRN - ARN
4565kr
Pris per resenär
Stockholm Kiruna
sö, 21 jan ARN - KRN
621kr
Pris per resenär
Stockholm Kiruna
sö, 17 dec ARN - KRN
ti, 19 dec KRN - ARN
3107kr
Pris per resenär
Köpenhamn Kiruna
sö, 10 dec CPH - KRN
to, 14 dec KRN - CPH
5226kr
Pris per resenär
Stockholm Kiruna
sö, 10 dec ARN - KRN
må, 11 dec KRN - ARN
5271kr
Pris per resenär
Stockholm Kiruna
sö, 10 dec ARN - KRN
må, 11 dec KRN - ARN
5331kr
Pris per resenär

Populära flygrutter till Kiruna

Boka nu innan det är för sent

Resa till Kiruna?

Att göra i Kiruna

Med billiga flyg till Kiruna har du möjlighet att utforska en av Sveriges nordligaste städer. Det vackra landskapet är som gjort för härliga vandringar och det finns flera populära leder. En av de mest kända är den 400 kilometer långa Kungsleden som tar dig genom både fjäll och vackra öppna landskap. Det berömda Ishotellet är en av de största sevärdheterna i staden och här erbjuds både avkopplande vistelser och adrenalinfyllda utomhusaktiviteter. Under en resa till Kiruna ska du naturligtvis passa på att avnjuta det norrländska köket som bland annat bjuder på vilt kött samt svamp och bär från de djupa skogarna.

Sevärdheter i Kiruna

Från Stockholm går billiga resor till Kiruna året om och beroende på under vilken säsong du reser bjuds du på helt olika upplevelser. Under sommaren kan du ägna dig åt att vandra eller tälta i fjällnaturen och under vintern är det skidåkning och hundspann som gäller. Passa även på att lära dig mer om samernas kultur och hantverk när du befinner dig i deras hemvist.

Att göra i Kiruna för en aktivitetsspäckad resa:

Flygplatser nära Kiruna

Stadens flygplats är Sveriges mest nordliga och hit går framför allt inrikesflyg från Stockholm. Resan från Stockholm tar ungefär en och en halv timme. Flygplatsen är liten och lättnavigerad och det tar inte lång tid att hämta upp bagaget och påbörja färden in mot centrum. Kiruna Airport erbjuder både gratis Wi-Fi och en lounge där du kan slappna av. Om du är hungrig har restaurang SPis flera norrländska rätter på sin meny.

Kiruna Airport

Populära flygbolag

Linjer till staden trafikeras av flygbolagen: SAS och Norwegian.

Läge

Flygplatsen ligger 9 kilometer sydöst om stadens centrum.

Transport

Stadens kollektivtrafik kör flygbussar från flygplatsen in till staden liksom till flera intilliggande orter. Flygbussarna avgår ungefär en halvtimme efter att flyget ankommit vilket brukar vara tillräckligt med tid för att hämta ditt bagage och ta dig ut till busshållplatsen. Om du vill ta taxi bör du förboka den med Kiruna Taxi eller Flygtaxi innan din avresa. Det finns även hyrbilsalternativ med flera olika bolag. För att ta dig in till centrum med hyrbil tar du E10 norrgående.