Flyg Hotell Flyg + Hotell Hyrbil
Travellink finns nu i följande länder:

Flyg Göteborg-New York

Varför boka hos Travellink?
 • Billiga flygresor med över 660 flygbolag
 • Jämför de billigaste erbjudandena
 • Flygresor till New York till bästa pris

Sista minuten till New York

De bästa flygerbjudandena från alla Göteborg flygplatser.

Utresa ti, 11 apr Hemresa må, 17 apr
GOT Göteborg
JFK New York
tur & retur från 3 972kr
Utresa ti, 11 apr Hemresa sö, 16 apr
GOT Göteborg
JFK New York
tur & retur från 9 777kr
Utresa ti, 18 apr Hemresa ti, 25 apr
GOT Göteborg
JFK New York
tur & retur från 3 916kr
Utresa to, 20 apr Hemresa må, 24 apr
GOT Göteborg
JFK New York
tur & retur från 4 571kr
Ruttinformation
Få praktisk information om Göteborg och New York inför din resa.
Flygplatser Göteborg
 • ( Landvetter (GOT)
  Avstånd från centrum: 18 kms
 • ( Säve (GSE)
  Avstånd från centrum: 6 kms
Flygplatser New York
 • ( John F Kennedy Intl Airport (JFK)
  Avstånd från centrum: 23 kms
 • ( Newark International Airport (EWR)
  Avstånd från centrum: 18 kms
 • ( East 34St Landing (NES)
  Avstånd från centrum: 4 kms
 • ( Battery Pk City (NBP)
  Avstånd från centrum: 4 kms
 • ( Wall Street Spb (NWS)
  Avstånd från centrum: 18 kms
 • ( Mercer County (TTN)
  Avstånd från centrum: 89 kms
K Avstånd: 6063 kms

Till och från flygplatserna

Flyg från Göteborg

Med ett operahus utformat som ett fartyg och beläget vid hamnen förstår man att Göteborg är en stad med stark maritim historia. Numer är fartygen mest avsedda för lasttransporter och det är istället med flyg som vi beger oss ut i världen. Från Landvetter flygplats kan du resa med direktflyg till över 100 olika destinationer. Eftersom de flesta stora flygbolag liksom många lågprisbolag, däribland Norwegian, flyger från Landvetter går det ofta att hitta billiga flyg mellan Göteborg och New York. Se bara till att du har ditt inresetillstånd i ordning innan din avresa så är processen smidig.

Till Göteborg flygplats

Innan du kan luta sig tillbaka i flygstolen måste du givetvis först ta dig till flygplatsen. Lyckligtvis är detta en enkel och smidig process då Landvetter endast ligger 25 km utanför stadens centrala delar och det finns färdalternativ för alla plånböcker. Det populäraste och dessutom billigaste alternativet är flygbussen. Ombord har du gott om plats för dina resväskor liksom tillgång till gratis WiFi. Flygbussen avgår från Nils Ericsson terminalen vid centralstationen ungefär var 15:e minut dagtid. För resenären som föredrar att åka direkt från dörr till terminal är taxi ett bra alternativ och de allra flesta bolag erbjuder fast pris till flygplatsen. Från centrala Göteborg till flygplatsen tar resan drygt 20–30 minuter.

Till New York

"The Big Apple", som staden ibland kallas, är en världsmetropol som alla bör besöka. Du flyger enkelt mellan Göteborg och New York till ett bra pris då det finns ett stort utbud av flygbolag som trafikerar denna sträcka. I New York får du uppleva den underbara kollision som sker när folk från världens alla hörn samlas på en och samma plats. Är du en foodie har du ett hav av hippa gastronomiupplevelser att utforska. För konstentusiasten finns The Met, MOMA och Guggenheim – tre av världens absolut främsta konstmuseer. Och för den som vill festa är detta en stad som aldrig sover. Här hittar du nattklubbar och barer för precis allas smak och tycke.

Till centrum

Innan du kliver ombord på ditt Göteborg New York flyg bör du kontrollera vilken flygplats du kommer att landa på, det finns nämligen tre stycken: John F. Kennedy, La Guardia och Newark flygplats. JFK och La Guardia ligger båda i Queens. Har du mycket bagage kanske du vill ta en klassisk gul taxi, men kom ihåg att du endast kan betala med kontanter. Tunnelbanan avgår även från båda flygplatserna och är betydligt billigare och därför ett bra alternativ om du har lätt packning. Newark flygplats är belägen lite längre utanför staden i New Jersey, men det finns bra flygbussförbindelser som tar dig direkt till Grand Central på strax under en timme.

Andra spännande rutter