Billiga flyg Ibiza

Flyg Ibiza Flyg + hotell Ibiza
Populära resor
Frånpris tur/retur per person för angiven period (flyg)
Flygresor
Vueling
Vueling, direktflyg
Barcelona - Ibiza
5/7-12/7

Billiga flyg till Ibiza hittar du alltid hos oss på Travellink. En resa till Ibiza är för den som söker sol och bad, men även för den äventyrlige.

Vi har samlat tusentals billiga flygbiljetter till Ibiza, så att du kan hitta en billig resa. Men vi ger dig även möjligheten att hitta rätt hotell och hyrbilar. Hos Travellink kan du hitta destinationsguider till många av världens populäraste resmål. Destinationsguiderna innehåller allt från rekommendationer om restauranger till vilken valuta man använder i Spanien.

Ibiza är en tropisk semesterö och är ett populärt resmål även för den som inte bara vill dricka Piña Colada på stranden på dagarna och festa på nätterna. Det som fascinerar mest med ön är att det finns andra saker att göra som att upptäcka öns vackra omgivningen och miljö. Att ta sig runt är både lätt och behagligt genom taxi, cykel, buss eller till fots. Det går alltid att hyra hyrbil genom oss direkt.

Sevärdheter på Ibiza

Vandra igenom det fantastiska grottsystemet Cova d´es Culleram som, under den karthagiska tiden, användes som tempel för gudinnan Tanorit. Passa på att studera de många platser för offergåvor som fortfarande finns kvar. Det blir tydligt i det enorma grottsystemet att människor har urholkat och använt grottorna sedan förhistorisk tid.

Es Vedra Rock är en medelhavssyn som man bör avnjuta av antingen under solnedgång. Upplevelsen att ta emot det stora havet på en klippa som ligger belägen 400 m över havet och känna vädrets makter omsluta är en mäktig känsla. Det är ett naturligt fenomen som går bäst att beskriva genom att se det, det går även båtar runt klippan för att ta in fenomenet från havet.

Shopping på Ibiza

Är man intresserad av shopping så är den ståtliga gatan Paseo Vara De Rey väl värt ett besök. Här finns ett närmast obegränsat antal butiker, restauranger och barer. Här myllrar det av besökare dygnet runt och flera av butikerna har öppet hela natten.