Tobago

Tobago — där livet leker

Tobago är en unik pärla belägen drygt 3 mil nordöst om Trinidad. Öns lugna stämning, soluppvärmda vikar och oexploaterade byar gör Tobago till en av de få platserna i regionen som kan visa upp en genuin karibisk miljö. Den är endast 43 kilometer lång och 11 kilometer bred, men den blygsamma ytan omfattar fantastiska stränder, grönskande berg, en unik karaktär, ett stolt kulturarv, underbar mat och en kalender full av evenemang.

Lägg till mängden boenden som finns att välja mellan – allt från lyxhotell till härliga pensionat – så har du allt som behövs för en semester i världsklass.

 • Bröllop

  Par kan gifta sig inom tre arbetsdagar på Tobago. Öns vackra vyer, intima lokaler och autentiska öliv erbjuder en mängd olika alternativ för par som vill få en romantisk upplevelse, gifta sig eller åka på smekmånad. Romantiska Tobago erbjuder solsken året runt, vackra stränder, kristallklart vatten, grönskande landskap och äkta västindisk mat.

  Tobago Bridal Association hjälper par med all nödvändig bröllopsplanering. Allt från limousiner och pappersarbete till mat och bästa bröllopslokalen oavsett budget. Tobago är utan tvivel en av Karibiens bäst bevarade hemligheter och i detta tropiska paradis finns mängder av avskilda, lyxiga boenden i olika prisklasser.

  Alla boenden har moderna faciliteter och erbjuder alla gäster en upplevelse i toppklass. Våra eleganta boenden ger dig hög komfort oavsett om du väljer att bo bland grönskande tropiska träd eller på sluttningar med utsikt över ön och havet.

  Boka flyg till Tobago » Boka flyg + hotell till Tobago »

 • Fantastisk natur

  Tobagos naturliga skönhet är överväldigande. Gör utflykter och utforska de natursköna omgivningarna i den sydvästra delens lättframkomliga korallandskap och i bergen på öns norra och östra sidor. Åk på sköldpaddssafari, snorkla och dyk, och ta del av havets naturliga skatter. Dessutom finns många undangömda vattenfall att njuta av samt vårt prisbelönta regnskogsreservat med uråldrig grönska som är hem för över 220 fågelarter och många andra djur.

  Tobago är ett lekfullt paradis fyllt med naturlig och förtrollande skönhet som du sent kommer att glömma! Du kan rida, köra fyrhjuling, åka linbana, vandra, spela golf, fiska, utöva vattensport, äta gourmetmåltider, uppleva gatufester, gå på teater, se get- och krabbrace samt delta i det unika skördefirandet där du bokstavligen går från hus till hus och njuter av mat och dryck i äkta Tobago-stil.

  På Tobago kan du välja mellan vatten- och landäventyr bland öns endemiska arter och områden som sätter din uthållighet på prov. Allt i en ändlöst vacker och rogivande omgivning. Vårt varierande, bördiga och ofördärvade landskap är fyllt med aktiviteter och äventyr som tillfredsställer den äventyrslystna. Det finns alltid saker att göra på Tobago, oavsett vad du gillar!

  Boka flyg till Tobago » Boka flyg + hotell till Tobago »

 • Sport och aktiviteter

  Tobagos förhållanden anses idealiska för vattensport, oavsett vilken nivå du är på. Segling och alla andra vattenbaserade aktiviteter är roliga och spännande aktiviteter på Tobago. Ön erbjuder klassiska karibiska vyer med varmt och klart väder, undangömda vikar och fantastiska platser för snorkling och dykning. Förutsägbara vindar och spektakulära korallrev gör Tobago till ett fantastiskt resmål för alla som längtar till havet.

  Tobago erbjuder fler vattenaktiviteter jämfört med många andra resmål. Med dess sydliga position utanför orkanbältet får du nästan perfekt väder året runt. Även när vindförhållandena ändras har du en mängd olika alternativ att välja bland. Vind-, våg- eller kitesurfing, vattenskidor, wakeboarding, kajakpaddling, jet ski, bananbåtar, hobie cat-segling, SUP och sportfiske. Du väljer själv!

  Boka flyg till Tobago » Boka flyg + hotell till Tobago »

 • Ta det lugnt

  Livet går sin gilla gång på Tobago. Öns makliga tempo erbjuder en lugn och skön atmosfär. Ön har länge passerat under radarn, och det gäller även dess befolkning. Tobago har ett rikt kulturliv och okänd och ofördärvad terräng som lockar dem som vill njuta av avskildheten i karibien.

  Anspråkslöst, enkelt och naturligt: upplev allt du drömt att en oexploaterad karibisk ö kan vara. På Tobago ligger idylliska och avskilda stränder inom räckhåll för de flesta hotell, resorts och B&B.

  Soldyrkare och havsbadare kan välja fritt bland vackra stränder där de kan simma, surfa eller sola i avskildhet. Ön är fylld av idylliska bukter och vikar. Vissa är väl bevarade hemligheter, som avslöjas av vänliga öbor om du frågar, medan andra är mer populära områden som är enklare att hitta.

  Tobagos naturliga skönhet, vackra vatten, levande kultur och kulinariska urval borde vara nog för att locka besökare. Men Tobago är även känt för sin varma, vänliga och välkomnande befolkning. De är stolta över sitt paradis och gör sitt yttersta för att du ska älska det lika mycket som de gör.

  Boka flyg till Tobago » Boka flyg + hotell till Tobago »