Portugal

PortugalVarmt välkommen!

 • Algarves höjdpunkter

  Klimatet – Algarve har ett behagligt väder året om, med över 3 000 soltimmar per år och en låg årlig regnmängd. Därför lockas besökare året runt till lata dagar på stranden och en mängd olika aktiviteter.

  Havet är underbart blått och nästan alltid lugnt och varmt, och de vita stränderna är regionens kännetecken. Stränderna sträcker sig så långt ögat når och ramas in av gyllene klippor i små vikar. I denna vackra omgivning hittar du många fantastiska vyer som bäddar för en oförglömlig semester.

  Boka flyg till Algarve » Boka flyg + hotell till Algarve »

 • Res runt på Madeira

  Sin ringa yta till trots bjuder Madeira på en majestätisk omgivning. Det bästa sättet att uppleva öns charm till fullo är att hyra en bil och utforska den vackra miljön.

  Västerut från Funchal ligger fiskebyn Câmara de Lobos och Girão Cape. Med sina 580 meter är Girão Cape den högsta udden i Europa och den näst högsta i världen.

  Här hittar du även Curral das Freiras. Curral das Freiras ligger i en djup dal och är ett av de vackraste områdena på hela ön. De svindlande vyerna (över 500 meters höjd från utsiktsplatsen vid Eira do Serrados) över det fantastiska landskapet får alla besökare att häpna.

  Boka flyg till Madeira » Boka flyg + hotell till Madeira »