Holland

Center Parcs- Barnens Holland

Upplevelseparkerna Center Parcs är de perfekta semesteranläggningarna för alla familjer, oavsett storlek och väderlek. Parkerna har ett stort utbud av aktiviteter för alla i familjen, både för vuxna och barn i alla åldrar.

Äventyrsbad, lekplatser, olika sporter, pyssel, äventyrsbanor eller yoga, massage och naturupplevelser. Med de korta avstånden i Holland är det dessutom nära till allt, och ni kan enkelt göra en halvdagsutflykt till någon närliggande sevärdhet. Städer, natur och holländsk kultur finns alltid runt hörnet. Och varför inte lite shopping?

De korta avstånden gör Holland till det perfekta reselandet för barnfamiljer. Det är ett välkomnande land anpassat för de minsta såväl aktivitetsmässigt som kulinariskt: I Holland är barnen kungar.

Center Parcs

 • De Eemhof

  Äventyret väntar på dig i De Eemhof! Klättra i High Adventure Outdoor Experience, spela lasertag i Action Factory eller hoppa från vår Bungee Trampoline – det är den ena häftiga aktiviteten efter den andra. Glöm inte att utforska Lake Eenmeer och prova rutschkanorna i Aqua Mundo, ett badparadis för hela familjen.

  Läs mer »
 • Park Zandvoort

  Park Zandvoort ligger mitt bland sanddynerna vid Nordsjön och är det perfekta stället när du vill ta ett dopp eller göra dagsutflykter till någon av de livliga städerna i närheten. Det finns förstås massor att hitta på i själva parken också! Hopp, lek, bad och framför allt: en massa skoj för hela familjen!

  Läs mer »
 • Port Zélande

  Port Zélande ligger fantastiskt vackert vid sjön Grevelingen där hela familjen kan njuta av omgivningarna. Släpp loss i Aqua Mundo eller gå en dykkurs och bekanta dig med poolen på riktigt nära håll! Känn suget i Waterjump och kasta dig ut i sjön Grevelingen.

  Läs mer »

Att göra runt Center Parcs

 • Zandvoort

  Madurodam
  Också familjens minsting kommer att känna sig som en jätte i Madurodam! Den berömda och populära miniatyrtemaparken i Haag är ett perfekt sätt att se Nederländerna och dess berömda sevärdheter på en enda dag!
  Läs mer »

  Louwman Museum
  Louwman Museum i Haag hyser flera hundra bilar – från klassiska modeller till Formel 1-tävlingsbilar – och är ett av de mest imponerande museerna i världen. I den privata bilsamlingen finns bland annat berömda bilar som James Bonds Aston Martin och Elvis Presleys specialdesignade Cadillac Fleetwood. Fördjupa dig i bilarnas historia och njut av en dag i Haag!
  Läs mer »

  Ostarnas huvudstad
  Ost, ost, överallt ost! Holland är världsberömt för dem och du kommer snart att märka varför. Provsmaka Hollands finaste ostar på de traditionella marknaderna i ostens huvudstäder! Upplev de äkta holländska smakerna i Alkmaar, Edam och självklart också hemstaden för världens mest berömda ost: Gouda!
  Läs mer »

 • Eemhof

  De Apenheul
  Ett zoo där det är djuren som bestämmer? Ja, det är faktiskt den känslan man får när man strosar omkring på De Apenheul i Apeldoorn. Här rör sig aporna fritt så att du kan komma riktigt nära dem. Bekanta dig med primaterna och skapa fina minnen tillsammans!
  Läs mer »

  Batavia Stad Fashion Outlet
  Det är omöjligt att lämna Batavia Stad utan en påse i handen och ett nöjt leende på läpparna. Shopping Walhalla Batavia Stad ligger i Flevoland som är Hollands nyaste provins. I Batavia Stad Fashion Outlet hittar du fler än 100 butiker, restauranger, kaféer och en härlig atmosfär.
  Läs mer »

  Miffy Museum
  Ung som gammal – vi är många som älskar den glada lilla kaninen. Miffy hälsar dig välkommen till Utrecht i sitt eget museum där barn kan upptäcka världen omkring dem, precis som Miffy gjorde i böckerna av den berömde nederländske författaren Dick Bruna. Upplev den underbara fantasivärld han har skapat i Utrecht.
  Läs mer »

 • Port Zélande

  Deltapark Neeltje Jans
  Vattnet är Hollands största fiende och vän. I Deltapark Neeltje Jans kan alla lära sig mer om och uppleva kampen mot vattnet. Bland vattenrutschkanor, sälar och sjölejon – och till och med en orkansimulator – kan vi utlova en spännande dag för hela familjen.
  Läs mer »

  Het Arsenaal
  Bli pirat för en dag i Het Arsenaal i Vlissingen! Utforska den mäktiga Nordsjön och upplev livet som äkta sjörövare med hjälp av simulatorer. I Het Arsenaal finns dessutom många fiskarter från Nordsjön. Klappa en haj om du vågar!
  Läs mer »

  Maritiem Museum
  Fartyg från hela världen anlöper den jättelika hamnen i Rotterdam. På Martitiem Museum kan du bekanta dig med det maritima livet i en av världens största hamnar. Interaktiva upplevelser, lekplatser och oräkneliga föremål gör detta till en perfekt aktivitet för hela familjen.
  Läs mer »