Discover Ireland

Irland — planera ditt äventyr nu!

Den perfekta tillflykten? En storstadsweekend som du har drömt om? En klippstigspromenad du kommer ihåg för evigt? Tja, Irland täcker allt. Denna magiska ö bara väntar på att överraska dig med sitt fantastiska vindsvepande landskap, att fånga dig med sin historia och att locka dig med sin traditionella musik och kultur.

Boka flyg till Dublin » Boka flyg + hotell till Dublin »

 • Upplev Game of Thrones

  Det riktiga Västeros väntar på att upptäckas på Irland. Besök inspelningsplatserna och se det kännspaka landskapet med berg, skogar, slott och en kustlinje som får de Sju Kungarikena att komma till liv.

  Nordirland har blivit känt som Games of Thrones territorium och detta med rätta. Det har varit en av TV-seriens huvudinspelningsplatser sedan 2011 och det är här man hittar ikoniska miljöer som det Svarta Slottet, Winterfell och den Förtrollade Skogen, för att bara nämna några. Under senare år har mängder av fans sökt sig till Nordirland för att själva utforska de storslagna inspelningsplatserna och ta del av unika och oförglömliga upplevelser på plats. Vare sig du helst vill uppleva landskapet till fots, ta dig runt med hyrbil eller ansluta till en guidad tur av dessa ikoniska platser väntar en värld på att upptäckas på en resa där det kan vara svårt att särskilja verklighet från saga.

  Boka flyg till Dublin » Boka flyg + hotell till Dublin »

 • "The Skellig Ring" – Best in Travel

  Skellig Ring-området i sydvästra Irland utmärks Lonely Planet’s Best in Travel 2017, där världens hetaste trender, destinationer och upplevelser för det kommande året listas.

  Skellig Ring är en storslagen kustväg som förlänger den berömda Ring of Kerry på Wild Atlantic Way och beskrivs i Lonely Planet’s Best in Travel 2017 som “Irlands kanske mest karismatiskt vilda och smaragdgröna kuststräcka”.

  Lonely Planet beskriver hur ”inget slår att faktiskt gå i land på Skellig Michael och klättra upp för de 600 förrädiskt branta stentrappstegen för att nå de spännande, bikupeliknande kamrarna”. När öarna är omöjliga att nå på grund av dåligt väder har raden av kustbyar, från vilka båtarna avgår, mycket att bjuda på – allt från mysiga pubar och storslagna stränder till historiska ruiner.

  Från augusti till oktober 2017 flyger SAS mellan Stockholm Arlanda och Shannon, och tar dig därmed raka vägen till västra Irland och den vackra kuststräckan Wild Atlantic Way.

  Boka flyg till Dublin » Boka flyg + hotell till Dublin »

 • Wild Atlantic Way

  Irland väntar på att häpna och förföra dig med sina storslagna vyer längs Wild Atlantic Way. 2500 km lång är detta världens längsta sammanhängande kustnära turistväg. Man kan välja att uppleva delar av den eller köra hela sträckan på en och samma resa.

  Upplev en av världens vildaste, mest förtrollande och kulturellt intressantaste vägrutter. Var du är rör dig längs Wild Atlantic Way hittar du magi, äventyr, historia och spektakulära vyer. Nu blir det dessutom ännu lättare att ta sig hit – från och med augusti till oktober 2017 kan du flyga direkt med SAS från Stockholm till Shannon flygplatsen – porten till Wild Atlantic Way.

  Boka flyg till Dublin » Boka flyg + hotell till Dublin »

 • Temple Bar TradFest

  Låt inte januari månad bli mörk och deppig, boka istället en biljett till Dublins TradFest (25-29 januari 2017) och låt dig ryckas med av musik och feststämning.

  2017 är 12:e året som denna musikfestival går av stapeln i Dublins berömda kulturkvarter och kreativa centrum – Temple Bar. Tradfest har utvecklats starkt under åren och erbjuder nu ett imponerande utbud av folkmusik och traditionell irländsk musik. Festivalen presenterar både välkända artister och nykomlingar, samt också ett program fullspikat med föreställningar lämpliga för familjer.

  Genom att kombinera mysiga pubframträdanden med konserter och gatumusikupplevelser utlovar Temple Bar TradFest 2017 en fullkomlig folkfest späckad med irländsk musik och kultur.

  Boka flyg till Dublin » Boka flyg + hotell till Dublin »

 • Dublin

  Att besöka Dublin är som att ta ett djupt andetag frisk luft. Staden som grundades av vikingar har alltid en uppiggande effekt – på samma gång modern och historisk bjuder den på såväl spänning som avkoppling.

  Vill du komma närmare naturen och kulturarvet under besöket i Dublin? Att resa från den myllrande storstaden till de charmiga och rofyllda byarna längs kusten tar inte mer än en halvtimme med tåg. Vandra längs havet vid Killiney och njut av den underbara utsikten, frossa i fisk och skaldjur i Howth, besök lustiga butiker och historiska slott i Dalkey och Malahide, eller bara släntra runt i pittoreska Dún Laoghaire. Byarna och städerna längs Dublinregionens kust ligger alla på behändigt avstånd från staden Dublin.

  Boka flyg till Dublin » Boka flyg + hotell till Dublin »