Reseguider Världen

Reseguider Världen

Vår värld är en fascinerande plats med otroliga resmål som bara väntar på att utforskas. För den som är ressugen finns det något för alla smaker. En resa är en upplevelse och ett minne för livet och ännu bättre blir den om man läst om landet och resmålet innan. Travellink välkomnar dig att utforska de olika kontinenternas egenskaper och möjligheter genom våra reseguider. Hos oss kan du sedan boka flyg, boende och hyrbil till alla världens platser.

Vilken kontinent vill du utforska?

Asien

Afrika

Europa

Nordamerika

Sydamerika

Oceanien

Är du osäker på var du ska börja? Här kan du hitta reseinspiration för några av världens populäraste städer.

Kanske längtar du efter storstadens puls och intryck. Några av de mest intressanta städerna är New York, Tokyo, Bangkok, Peking, Los Angeles, San Franscisco, Sydney och Hong Kong.

Glöm inte bort att man inte behöver resa långt. Några dagar i en av Europas storstäder med shopping, god mat och sevärdheter kan vara minst lika trevliga. Vi kan varmt rekommendera Barcelona, Prag, Amsterdam, Budapest, London och Paris, eller varför inte en av våra grannländers huvudstäder som Köpenhamn och Helsingfors?

Är du sugen på sol och bad? Platser som Mallorca, grekiska ö-världen, Phuket, Krabi eller Goa kanske lockar.

Vill du göra något utöver det vanliga? Att besöka en av världens mest omtalade platser är en upplevelse du aldrig glömmer. Res till Egyptens pyramider, Taj Mahal i Indien, kinesiska muren och lersoldaterna i Kina, inkaleden i Peru, Colosseum och Forum Romanum i Rom, konstskatterna i Florens och Ayers Rock i Australien.


Av användarvillkoren framgår att Travellinks ansvar för informationens riktighet är begränsat.