Schweiz

Schweiz

Engadin St. Moritz

Vilka fantastiska berg, sjöar och ljus!
Det finns gott om utrymme för att koppla av och återhämta sig. Alternativen är oändliga - vandra längs stränderna vid glittrande sjöar, med stopp för ett uppfriskande dopp, eller längs en av de hisnande panoramavägarna. Engadins härliga landskap erbjuder en storslagen lekplats för bland annat mountainbikecyklister. Allt från spänningssökaren till den som föredrar en mer avslappnad tur njuter garanterat S områdets mountainbikesleder.

I sommar och höst aktiverar Engadin St. Mortiz sina besökare med specialerbjudanden som är mer attraktiva är någonsin tidigare.

MTB

400 km mountainbikelycka!
Engadins cykelvägar visar vägen för den som söker den mest spektakulära uppstigningen, den mest fantastiska utsikten eller den vackraste leden. Dra nytta av insiderinformation från de lokala experterna - och sådana finns gott om i Engadin St. Moritz. Dessa experter erbjuder professionellt organiserade turer för alla förmågor. Vissa av hotellen har väl anpassad infrastruktur och service för cyklister - så kallade mountainbikehotell.

De lokala transportmöjligheterna tar cyklisten till höga höjder - och öppnar upp nya dimensioner för de riktigt ambitiösa.
"Mountainbike Special" - utforska 400 km cykelleder med varierande svårighetsgrad och dra nytta av det anpassade specialerbjudandet.
Läs mer om "Mountainbike Special" i länken
www.engadin.stmoritz.ch/mtb_en

Vandring

Längs "vattenleden" förbi idylliska bergssjöar och "järnleden" (via ferrata) upp till toppen eller "glaciärleden" till den eviga isen. Att vandra i Engadin St. Moritz är en oförglömlig upplevelse - och inte bara för den vana vandraren. Den glade amatören låte sig transporteras med bergsbana eller linbana upp till 3 000 meter höjd där denne möts av underbara panoramiska vyer.
Alpinska talanger tränar på via ferrata och barn utforskar Schellenursi, ett kompakt nätverk med över 580 km vandringsleder som bara väntar på att bli utforskat. Gastronomiska upplevelser finns längs hela vägen. Via Gastronomica är en speciell upplevelse som kombinerar den lokala matkonstens varianter med de vackra Engadinbergens landskap, till Fex Valley. Smaklig måltid!

Av Mountain Railways Included - får du ut det mesta av din semester och möjligheten att upptäcka den orörda naturen av övre Engadin.

Mer än 90 hotell inom alla kategorier i övre Engadin, erbjuder sommargäster paketet "Mountain Railways Included" (min. två nätter) med fria resor med kabinlinbanor, stolliftar etc.
Mer information:
www.engadin.stmoritz.ch/bergbahnen_inclusive

Kontakt:

Turistbyrån i Engadin St. Moritz
Tel. +41 (0)81 830 00 01
allegra@estm.ch
www.engadin.stmoritz.ch
www.myswitzerland.com/engadin