Holland

Upptäck Amsterdam

Amsterdam är utan tvekan en av Europas juveler, inte bara på grund av de fantastiska 1600-tals kanalerna och världsberömda museerna. Det finns ett enormt utbud av restauranger, barer och klubbar. Oavsett om du är sugen på ett avslappnat café, en trendig bar eller en pulserande nattklubb har Amsterdam det du söker.


Rotterdam - världshamn och världsstad

Rotterdam är en riktig storstad. Redan från långt håll skönjer man den imponerande stadssiluetten som ger staden dess speciella utseende. Rotterdam är i konstant förändring och gör verklighet av alla sina drömmar. Staden är internationellt känd för sin arkitektur och design, det stora antalet festivaler och för dess konst- och kulturscen.


Keukenhof ger dig den ultimata vårkänslan

Keukenhof är den bästa platsen för att uppleva våren i Holland. Parken är världsberömd och sedan sextio år ett populärt besöksmål. Ingen annanstans hittar du så mycket färger och dofter som här. Kom till Keukenhof och njut av den ultimata vårkänslan!

Temat för 2011 är Tyskland och "Germany, Land of Poets and Philosophers"

Keukenhof har öppet från den 24 mars till och med den 20 maj 2011. Boka din resa redan nu!


Gassan Diamonds

Ett besök till Gassan Diamonds ger en unik möjlighet att i första hand uppleva känslan av diamantslipning och följa varje steg i processen. Kliv in i en värld av mer än fyra århundraden av hanteverk och tradition.


KLM

KLM är verkligen bäst på Holland! Varje dag flyger vi 18 gånger från Stockholm, Göteborg, Linköping och Köpenhamn. Dessutom har vi alltid riktigt bra priser!


Vill du veta mer om City Breaks i Holland?

Klicka här fför att prenumerera på Hollands nyhetsbrev för att ta del av de senaste nyheterna och erbjudanden på Holland.