Discover Ireland

Irland — planera ditt äventyr nu!

Den perfekta tillflykten? En storstadsweekend som du har drömt om? En klippstigspromenad du kommer ihåg för evigt? Tja, Irland täcker allt. Denna magiska ö bara väntar på att överraska dig med sitt fantastiska vindsvepande landskap, att fånga dig med sin historia och att locka dig med sin traditionella musik och kultur.

Boka flyg till Dublin » Boka flyg + hotell till Dublin »

 • Dublin: En fläkt av frisk luft

  Att besöka Dublin är som att ta ett djupt andetag frisk luft. Alltid uppfriskande. Denna UNESCOs litteraturstad, som grundades av vikingarna, är på samma gång modern och historisk, som spännande och avkopplande. Inte undra på att Lonely Planet valde staden som en av världens 10 bästa städer att besöka 2016! Dublin är verkligen en internationell stad - här finns gallerier, kaféer, restauranger, parker och traditionella pubar.

  I Dublin förflyttar du dig enkelt från dem pulserande stadskärnans liv till det fredliga lugnet i dess charmiga kustbyar på mindre än 30 minuter. Du samlar på dig konst, kultur och nattliv i en pulserande stad som är lätt att ta sig runt i, innan du djupdyker i naturen och det historiska arvet i de fantastiska omgivningarna.

  Boka flyg till Dublin » Boka flyg + hotell till Dublin »

 • Upptäck hemligheterna på Irlands forntida östsida!

  Dramatiska slott, gamla stenålders passage-gravar, aristokratiska herrgårdar och grönskande landskap... Irlands gamla östliga del kommer att få er på gott humör när ni vandrar genom 5000 års historia.

  För dem som älskar att blicka tillbaka och bli nostalgiska av en svunnen tid, är Irlands östliga del en fantastisk möjlighet att uppleva 5000 års historia i ett kompakt område. Sväng ut på avfartsvägarna för att se, höra, röra och känna alla spår och fotavtryck av årtusenden av bosättare i detta land. Det är lätt att ta in allt. Gå i din egen takt, möt fantastiska människor och njut av unika platser som har inspirerat besökare i tusentals år.

  Boka flyg till Dublin » Boka flyg + hotell till Dublin »

 • The Gobbins cliff path

  Gobbins klippor och dess stig sveper sig in runt klipporna över County Antrim vid irländska Kusten - en fantastisk arkitektonisk bedrift, som är skapat för över 100 år sedan. Den nyrestaurerade gångvägen klamrar sig fast vid kanten av de karga klipporna på denna fantastiska del av kusten och erbjuder en otrolig utsikt över havet, ett nytt café och massor av gammaldags charm.

  Gobbins är en unik kustupplevelse som kommer att väcka alla dina sinnen. Hör hur vågorna kraschar mot klipporna, känn stänk av havet i ansiktet och bevittna den ständigt föränderliga floran och faunan. Genom guidade turer har besökarna möjlighet att uppleva livet på klipporna i närbild och få tillgång till delar av kusten som har varit otillgänglig i åratal.

  Boka flyg till Dublin » Boka flyg + hotell till Dublin »

 • Fantastiska rundturer på Irland

  Från norr till söder kan du korsa ön Irland på sju timmar - men vad är det roliga i det? Oavsett om ditt besök är tre dagar eller tre veckor, finns det oändliga äventyr att uppleva längs den vackra irländska kusten. Satsa på Wild Atlantic Way, Causeway Coastal Route i Nordirland, den underbara Ring of Kerry, upplev alla tre eller fler.

  Ett biläventyr som en del av resan på Irland kommer att ge dig upplevelser i form av slingrande landsvägar och längs den vilda bergväggens väg avslöjas några av öns mest dolda hemligheter. Vi lovar: vilken väg du än väljer, så kommer det att bli en resa att minnas.

  Boka flyg till Dublin » Boka flyg + hotell till Dublin »

 • Wild Atlantic Way

  Irland väntar på att få överraska dig med sitt fantastiska och förföriska landskap längs Wild Atlantic Way. Med sin 2500 km, är detta världens längsta definierade kustväg - den kan köras i delar eller i sin helhet.

  Upplev en av de vildaste, mest förtjusande och kulturellt rika kustvägar i världen. Vart du än reser längs Wild Atlantic Way hittar du magi, äventyr, historia och skönhet i överflöd. Vägen är indelad i fem huvudavsnitt, var och en ger dig minnen som varar livet ut.

  Boka flyg till Dublin » Boka flyg + hotell till Dublin »