Bangkok

Bangkok

Flyg till Bangkok, Thailands huvudstad som är en av de snabbast växande städerna i Sydostasien. Bangkok är ett av världens populäraste resmål med en mycket varierande statskärna med moderna skyskrapor, kåkstäder, palats och tempel.

Populära resor
Frånpris tur/retur per person för angiven period (flyg)
Flygresor & Tåg
Frånpris per person i del av dubbelrum för angiven period
Flyg+hotell

Powered by arrivalguides.com

Bangkok i Thailand är en spännande stad att besöka. Varje årstid har sina fördelar. Travellink erbjuder billiga resor till Bangkok året om med det flygbolag, den restid och det pris som passar dig bäst. I många fall finns det lågprisflyg som erbjuder billiga resor till Bangkok och som trafikerar din resrutt, så att priset för din resa till Bangkok blir ännu lägre. Om du vet att du behöver boende när du besöker Bangkok, tipsar vi dig om att söka bland våra paketresor. Paketresorna är helt dynamiska - det är du själv som väljer vilket flyg du vill resa med och vilket hotell du vill bo på. Boka ett billigt flyg och ett lyxigare hotell, eller tvärtom. Vi erbjuder hotell mitt inne i centrala Bangkok, men du kan även finna lantligt belägna hotell med naturen nära inpå.

Vill du veta mer om Bangkok eller andra städer i Thailand inför ditt besök? Sök bland våra destinationssidor och läs mer om Bangkok eller andra städer i Thailand.


Boka din resa till Thailand