Spanien

Spanien

Spanien är ett resmål som alltid lockar. Med sitt härliga medelhavsklimat, kultur, sport och fantastiska mat- och vinkultur har Spanien något för alla.
Här hittar du resor till alla städer i Spanien. Läs mer i våra reseguider eller boka en resa direkt.
Priserna på vår hemsida visas alltid inklusive skatter och avgifter.

Om du behöver inspiration eller idéer inför din resa till Europa kan du läsa om sevärdheter, attraktioner och tips i vår reseguide. På vår förstasida kan man hitta hotell och aktivitetstips på flertalet destinationer samt söka sportevent i Europa. Travellink ger ut regelbundna nyhetsbrev där vi inspirerar till nya destinationer och tips inför din resa.

För att hitta den billigaste resan till Spanien i Europa kan du kombinera flyg och hotell fritt och därmed boka t.ex. ett billigt flyg med ett lite lyxigare hotell eller tvärtom. Att kunna boka personliga paket till Spanien eller andra länder i Europa enligt egna önskemål ger en större frihet!

Önskar du en hyrbil på semestern till Spanien kan du söka och boka den hos Travellink. Vi erbjuder hyrbilar på flertalet destinationer i Europa.

Priserna på vår hemsida visas alltid inklusive skatter och avgifter och därmed ger ett exakt pris för våra kunder.


 
Fakta

Fakta Spanien

Europa
Huvudstad Madrid
Valuta euro (EUR)
Språk spanska
Tidsskillnad Ingen tidsskillnad
Nationaldag 12 oktober
Medlem i EU ja
Landsnummer +34
Befolkning 45,5 miljoner
Yta 504 782 km2
Strömstyrka 220 V, adapter behövs ej

Madrid Barcelona Palma de Mallorca Ibiza Alicante Malaga Valverde San Sebastian de la Gomera Teneriffa Lanzarote Gran Canaria-Las Palmas Fuerteventura Valencia