Köp nytt presentkort

Här kan du skapa ditt eget presentkort med anpassad design, valfritt belopp mellan 200 SEK till 20000 SEK och med egen hälsningstext till den person som du vill ge bort presentkortet till.

Du kommer att ha två alternativ att få ditt presentkort, skriva ut själv på en färgskrivare eller att Travellink skickar det presentkort som du själv har skapat till angiven adress.

När du skapat ditt presentkort ska du fylla i köpuppgifter och därefter gå vidare till betalningssidan.

Efter det att betalningen är genomförd kommer du att få ett email med en länk som är ditt presentkort med ett unikt nummer. Detta unika nummer har det värde som presentkortet köptes för (minskat för redan utnyttjade belopp). Det numret anges sedan när man skall använda presentkortet vid nästa bokning, på samma sida där personuppgifter anges. Beloppet dras då av från totalsumman.

Travellinks presentkort är giltiga i 3 år efter inköpsdatum.

Stad
Sol
Strand
Äventyr
Student
Skidåkning
Rosor
Förhandsgranskning av presentkort

Anpassa presentkortet

Välj ett förifyllt belopp nedan eller ange ett eget belopp på presentkortet.

Välj belopp
Eget belopp

Välj ett tema/bild för ert presentkort. Ni kan även skriva en rubrik och en text till presentkortet om ni vill. Presentkortskoden kommer att skapas vid betalningstillfället och kan skrivas sedan skrivas ut i ett separat fönster i enlighet med vald layout.Köparens uppgifter:
Förnamn
Efternamn
Email
Telefon
Vill du ha presentkortet hemskickat med post, klicka i rutan och fyll i adressen så kommer Travellink att skicka presentkortet till angivet namn och adress.
Nästa
/presentkort
Debug info:2017-01-24 02:59, ltl_prd_10a on par-tlk-app-p10, sv_SE, Cache Enabled (Ver: TeamcityId:[release-9.24_8384] ltl-leisure Built:Tue Jan 3 16:36:20 CET 2017 )
NO PRODUCT AVAIL