Privatresor

Om-Travellink

Travellink Privatresor erbjuder flygbiljetter, paketresor, hotell, hyrbilar och evenemang över hela världen. I vårt utbud finns ca 460 flygbolag och tiotusentals hotell över hela världen, så att du alltid kan hitta det alternativ som passar just dig och ditt resesällskap bäst.

Du bokar och betalar säkert, snabbt och enkelt via Internet. Om du önskar hjälp är du välkommen att kontakta våra kunniga reserådgivare.

Sök och boka din PrivatresaAffärsresor

Om-Travellink

Travellink Affärsresor är erkänt duktiga på att få varje kund att sänka sina resekostnader. Genom Travellinks unikt användarvänliga onlinetjänst, kan du som kund boka merparten av dina affärsresor där det är som effektivast - på nätet. Våra kunder bokar i snitt cirka åtta av tio affärsresor online. Hur gör ditt företag?

I kombination med 24-timmars fullservice per telefon och professionella reserådgivare är du i trygga händer - dygnet runt!

Boka din AffärsresaKonferens och Event

Om-Travellink

Travellink Konferens & Event består idag av personal med mångårig erfarenhet av företagsarrangemang. Vårt mål är att skapa förutsättningar för ett lyckat arrangemang genom ett nära samarbete med våra kunder. Med vårt gemensamma kunnande, vårt internationella nätverk och de bästa samarbetspartners världen över är våra kunder trygga i våra händer. Hela världen är vårt arbetsfält och vi vill ge er lite inspiration för ert kommande arrangemang.

Grupp- och konferensresor

Anordna er nästa konferens på en ny spännande ort.Med en ny plats får ni nya infallsvinklar och kreativa idéer till er organisation.Ett ypperligt tillfälle för att lära känna sina kollegor närmare samt att få en större förståelse för varandras arbetsuppgifter inom företaget.Vi arrangerar också er studieresa!

Incentiveresor

Är också ett annat namn för belöningsresa och passar bra när företaget eller avdelningen har uppnått sina uppsatta mål.Att belöna sina medarbetare stimulerar och skapar arbetsglädje och motivation för framtiden.En positiv upplevelse bär deltagarna med sig under en lång tid och förknippar det med sin organisation.

Kick-offresor

Har ert företag genomgått en omorganisation eller andra förändringar eller står inför ett nytt år med nya mål i sikte? Då kan starten vara att anordna en genomtänkt kick-off med anpassade aktiviteter som teambuildning i både mindre och större grupper. Aktiviteter som utvecklar samarbetet både inom avdelningen och företaget samt framförallt stärker teamkänslan. Kombinera effektiva möten med utmaningar.

Travellink Konferens & Event