Er resa - Vårt hantverk! Travellink Meetings & Events
Travellink Konferens & Event består av personal med mångårig erfarenhet av företagsarrangemang. Vårt mål är att skapa förutsättningar för ett lyckat arrangemang genom ett nära samarbete med våra kunder. Med vårt gemensamma kunnande, vårt internationella nätverk och de bästa samarbetspartners världen över är våra kunder trygga i våra händer.
Louise Ekeberg - Chef Konferens & Event

Våra tjänster

Grupp- och konferensresor

Incentiveresor

Kick-offresor

Anordna er nästa konferens på en ny spännande ort. Med en ny plats får ni nya infallsvinklar och kreativa idéer till er organisation. Ett ypperligt tillfälle för att lära känna sina kollegor närmare samt att få en större förståelse för varandras arbetsuppgifter inom företaget
Läs mer »
Är också ett annat namn för belöningsresa och passar bra när företaget eller avdelningen har uppnått sina uppsatta mål. Att belöna sina medarbetare stimulerar och skapar arbetsglädje och motivation för framtiden.
Läs mer »
Har ert företag genomgått en omorganisation eller andra förändringar eller står inför ett nytt år med nya mål i sikte? Då kan starten vara att anordna en genomtänkt kick-off med anpassade aktiviteter som teambuildning i både mindre och större grupper.
Läs mer »

Nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Skicka

Inspiration
Destinationer som alla ligger på bekvämt avstånd från Sverige och har dagliga direktförbindelser från de större flygplatserna.

Förslag på aktiviteter
Vet du vad ni vill göra men inte vart ni vill åka? Klicka på aktiviteterna nedan för att se förslag.

Vi rekommenderar just nu!
Konferera i fjällen!

Maximera ert möte med en rejäl dos frisk luft. Kombinera härliga utomhus aktiviteter med effektiva möten och upplev den vackra fjällvärlden.
Läs mer »

Annons