Virgin Atlantic Airways

Virgin Atlantic Airways

 

Hos Virgin Atlantic handlar ekonomiklass om lek och värde, från gratis tillbehör till toaletten, individuella tv-skärmar och presentpåsar till barnen, till gratis mat och dryck till din flygning. Vi vill ge dig de senaste filmerna, komedi, sport, drama och barnprogram. Till de flesta flygningarna har varje säte sin egen tv-spel konsoll med upp till 35 spel. Håll utkik efter våra specialpriser och kom ombord på Virgin Atlantic för maximalt värde för pengarna.

Flyg en gång med Virgin Atlantic och du kommer säkerligen komma tillbaka. Branson's flygbolag har gått från den ena styrkan till den andra - vinnare av priser för innovativ design, ständig förbättring av kundservice och utveckling av produkter och tjänster i branschen. Virgin Atlantic's Premium Economy har redan vunnit "bäst i klass" av 2007 Business Traveller Awards. Upptäck en kabin där de förväntade tjänster erbjuds, och sen tänk sedan ett steg till. Större, bekvämare säten och utsökta måltider - allt för att garantera en speciell Virgin Atlantic upplevelse tillsammans med kabinpersonalen och deras snabb och proffesionell service.

Sov, jobba, vila eller spela spel i Virgin Atlantics Upper Class. Vart annars kan du hitta en bar på din business klass flyg? Med Virgin Atlantics Upper Class Suite kommer du att uppleva en av dem längsta fullt utbredda sängar i business klass - de sätter en ny standard för resandet. Här erbjuds du att jobba, vila, ta en drink i baren med en kollega eller sova i total bekvämlighet. Det finns plats för din laptop med eluttag, ett stort arbetsbord för jobb eller servering samt mycket utrymme för att lyfta upp trötta fötter. Varje Suite är utrustad med en 10,4" tv-skärm med ett stort utbud av filmer, tv-program och spel. Prova vår fantastiska bar ombord - ett perfekt tillfälle att träffa andra resenärer, snacka med personalen, ta en drink eller äta något.